Na popud kolegy zakládám toto téma, aby "pohledávky"rybářů a hledání volných míst bylo přehledně na jednom místě. Často se nabídky a pohledávky kryjí, doufám, že to usnadní orientaci.
Na popud kolegy zakládám toto téma, aby "pohledávky"rybářů a hledání volných míst bylo přehledně na jednom místě. Často se nabídky a pohledávky kryjí, doufám, že to usnadní orientaci.
Zdravím, hledáme čtvrtého kolegu do Norska na Senja Havfiskesenter, v termínu 2.6, – 15.6.. Senja Havfiskesenter se nachází ve vesnici Medby na vnější straně ostrovu Senja. Je to nad Vesteraly. Dobré místo na lov halibutů. Jedeme obytným Ducatem, pohodová cesta, ubytování v chatě pro 6 osob, hliníková loď Kaasebol 19,5Ft – 75 PS. Předpokládaná cena kolem 29 tisíc. Tel. 776260105.
Už jsme našli. Díky.
Odpovědět
Zdar všem rybářům
Uvolnili se nám ze zdravotních důvodů dvě místa na ostrov SULA
V termínu 9.6.2025 - 20.6.2025
Pokud by měl někdo zájem ozvěte se na tel. číslo 736 716 436
Odjezd je buď z Hradce Králové , nebo z prahy.
PS.: Poradím , pomůžu. Jedeme do Norska po šestnácté.
Odpovědět
Zdravím,
poptávám touto cestou možnost se přidat k nějaké pohodářské skupině, která se chystá letos v létě do Norska.
Veškeré vybavení mám. Byl jsem v Norsku 5x, z toho 3x Soroya. Zkušenosti mám i s řízením lodi. Věk 50+.
Díky předem za případné nabídky. Marek, 739 411 027, mstiller@seznam.cz
Odpovědět
Zdravim. Hledam nekoho nejen na pristi rok, kdo by se chtel ke me pridat, nebo ja bych se pridal k nekomu. Jednotlivec nebo skupina. Klidne i zacatecnici. Jezdim s cestovkou. Jakakoliv dohoda.. Pri ustalene parte muzem pak i autem. Jsem od Prahy, ale to neni dulezite.. Budu se tesit. Jarda
Odpovědět
Ahoj Jardo zavolej, rád se s tebou setkám a můžeme pokecat. Jezdím na Rajské zahrady a do herny na snooker. 606683684
Pavel (Pandion)
Odpovědět
Poptávám 2 volná místa u pohodové party na jarní lov skrei 2026 do lokality Soroya. Oba máme bohaté zkušenosti z mnoha výprav do Big Fish Adventure v Hasviku. Tel. 776 698 075.
Odpovědět
Ahoj, na příští rok 2026 se nám rozpadla partička, jezdíme ve vyzkoušeném termínu v druhé polovině května na 7 až 10 dní (podle letenek) na Dyrsfjord, kdo nezná tak je to nejlepší místo co znám na lov halibutu. lítáme z Gdaňska přímým letem do Tromso, jsem členem WizAir clubu z čeho plynou nějaké výhody a lepší cena letenky (okolo 9 tisíc na osobu s batohem, přiručákem a odbaveným zavazadlem 32 kg) pobyt si můžete najít na stránkách halibutfishing.cz, letenky jsem kupoval už na konci léta, stejně tak i pobyt, protože je to tam u kluků dost obsazené, tak pokud by se našli 2 až 3 lidi ideálně Moraváci, tak to můžeme začít organizovat, já jsem od Rožnova p.R., jsem kapitán lodě a lokalitu znám hodně dobře byl jsem tam asi 13x, takže nepotřebujete nic, ani extra zkušenosti či dovednosti, jen chuť si to užít a skvěle si zachytat. Petr tel. 773664558 klidně sms, nebo whats app.
Odpovědět
Ahoj, na poslední chvíli nám vypadl jeden parťák na Roan, Střední Norsko, odjezd je v pondělí 25.8.2025 z Pardubic, kdo by měl zájem ozvěte se.
tel. 732 822 096
Milan
Odpovědět
Tak jsme na Dyrsfjord 2026 kompletní, díky za zájem chlapi, jen škoda že to nejde editovat nebo vymazat ať to tu není navěky ty nabídky.
Odpovědět
Zdravím kolegové, z důvodu smutného rodinného problému nám vypadl jeden kolega z výpravy na štikáče v termínu 19.9-26.9.2025. Jedeme dodávkou z Havl. Brodu. Lokalita Skjevlingsneset. Cena cca 18000Kč včetně cesty ubytování a místa v lodi. Lokalitu dokonale znám. Když to nezamrzne tak je určitě čapneme. Bližší informace na tel 724011887.
Odpovědět