Hasvik, NO
temperature icon -3°C
polojasno
Trondheim, NO
temperature icon -2°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon -2°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 3°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Volná místa – nabízejte a poptávejte

Na popud kolegy zakládám toto téma, aby "pohledávky"rybářů a hledání volných míst bylo přehledně na jednom místě. Často se nabídky a pohledávky kryjí, doufám, že to usnadní orientaci.

Odpovědět

Na Averoy 2024,  26.7 - 8.8.  máme 4 volná místa s Fiatem Ducato a startujeme z rakovnicka.

Tel.: 777 590 305

Kloboukatej.

Zkouším poptat jedno volné místo na příští rok na sever.Ve strednim norsku jsem byl 6x na stejném místě.Zkušenosti nějaké mám.Vlastni vybavení také.Chtěl bych vyzkoušet něco nového a hlavně se podívat na sever…Naše parta příští rok nechce jet..Ale já bych rok bez Norska nevydržel…Preferoval bych spíše leteckou dopravu…Je mi 40let ,pohodář…severní Morava..

Zdravím, chci se zeptat, bylo by možné se přidat k nějaké výpravě příští rok v období červen , červenec a srpen. Zkušenosti z Norska mám , byl jsem tam už 3 krát. Lokalita Ústí nad Labem. Telefon 778735783

S pozdravem Václav

Ahoj Kamarádi

Uvolnili se nám 2 místa,na... Posledné Polakování  spojené se závodmi...

Lokalita HITRA Grefsnesvagen

Termín 5.10.2023 -17.10.2023

Doprava  mikrobusy

Trasa odjezd Plzeň 21.00 - Praha 22.30- trajekt Rostock Trelleborg 7.30 -Hitra Grefsnesvagen cca 8.00

Celá parta jsme zkušený pohodový polakáři...

U nás se dá půjčit kompletné vybavení ,jídlo je zabezpečené ...tak stačí jen nasednout a jít...

Pro bližší info pošlu na email informace k zájezdu....je to soukromá akce

kontakt Pavel,,Jigin,,Výboh

mob. 720664892

vybohp@gmail.com

Ahoj Kamarádi posledné volné místo....

Kamarádi z novu nám ze zdravotních důvodů vypadl jeden kluk.Ak by někdo chtěl jít namísto něho, tak mi pro víc informací zavolejte...Trasa mikrobusů Plzeň -Praha-Ústí-Rostock -Trelleborg - Hitra...

Pavel,,Jigin,, Výboh 720664892

Ahoj, v termínu 7.10. - 17.10. máme jedno volné místo na Smolu, Veiholmen. Odjezd den předem na trase Plzeň - Litoměřice. Dodávka pro 8 lidí, uvítáme 6-tého do party. Info na mailu  : triol@seznam.cz , popřípadě  telefon 77668403 Radek

Zdravím Vás, můžete mi prosím dát vědět více Vaší nabídce .

V září/24 chceme na Dyrsfjord… Jsme dva 50 a 63 let. Byli jsme již několikrát na Soroya, Loppa... Hledáme dva, nebo alespoň jednoho co by se přidal. Máme v plánu lov halibutů, deset dní pobytu, cestu letecky. Cena nám vychází cca 30.000,- plus benzín do lodě. Chceme rezervovat již nyní, dokud je dostatečný výběr termínů, tak pokud máte zájem ozvěte se hned. Pro bližší info volejte na 603 743 436. Martin

ahoj Vašek1, jedeme ve 2 lidech na konci srpna na Smolu. Pokud by jsi měl zájem, napiš nebo zavolej 606633313. Jsme z ústeckého kraje.

Už je obsazeno.

Nabízíme dvě volná místa v termínu 9.-19.8.24 na Hasvag camp ( střední Norsko) s odjezdem z Brna. Vše zajištěno. Telefon: 608726267.

Vingsand - 2 volné místa. chata číslo 4.

10.5.-20.5.24 za cenu 25.880,-NOK

Sme dvaja ktorí by išli a zháňame ďalších  dvoch . Nepoznáte niekoho kto by mal záujem .
S pozdravom Halák Václav

Tel:+421 911 928 302, mail: Vasostolar1@gmail.com

Ahoj. Nabízíme jedno volné místo (letecky Praha-Oslo-Tromso +transfer na místo a zpět) do Dyrsfjordu 2024 - termín 22.04. - 02.05.2024. Pokud máš zájem , veškeré info na joekarel@seznam.cz nebo tel. 731603330

Chceme jet na Soroyu od 3.března. Jsme 2 a hledáme další 2 rybáře na ubytování v apartmánu - Hotel apartmán, který je pro 4. Cestu si zajistí každý sám.

Zájemci pište na mudrjadr@seznam.cz

Ahojte. Rád bych se přidal do zkušené party rybářů na období jara 2024 (duben-červen) na lov do středního Norska, ale není podmínkou. V Norsku jsem byl 3x. Mám řidičák B,C, aktivní řidič. Mohu i letecky. AJ, 53 let, Praha. Tel. 773 149 047

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!