Hasvik, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 4°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon 6°C
jasno
Bergen, NO
temperature icon 8°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Volná místa – nabízejte a poptávejte

Na popud kolegy zakládám toto téma, aby "pohledávky"rybářů a hledání volných míst bylo přehledně na jednom místě. Často se nabídky a pohledávky kryjí, doufám, že to usnadní orientaci.

Odpovědět

Nabízím jedno volné místo na Averoy v termínu 21.6. – 30.6.2023.Odjezd z Val.Meziříčí popř.z Olomouce 20.6.2023. Tel. 733430082.

Dobrý deň,

hľadám príležitostnú, trvalú brigádu do kempu ako pomocník správcu, prípadne správca. Som vyštudovaný chladiar, (oprava mrazničiek, prípadne boxu), strojár a elektrotechnik, elektrikár. Bližšie info +421 907 892 543

Nabízíme dvě volná místa na Bakkan Wahl, doplnění party tří rybářů. Na termín 15.5 až 25.5 2023. Odjezd z Mariánských Lázní. Telefon: 732763832.

Ahoj hledám 1 člověka na výpravu,(odjezd 3.8.2023 večer z Kladna - návrat 15.8.2023),lokalita  Aweroy.

Vypadl nám jeden kamarád,(nemoc)

Jsme pohodová parta akčních důchodců.Jedeme už po pětadvacáté.Vše zajištěno.

kontakt Vláďa 602 327741

Zdravím přátelé,
Jestli má někdo zájem přidat se k rybolovu v lokalitě Bakkan Wahl, tak volejte.
Jsme čtyři pohodoví borci z Blanenska, se zkušenostmi s Norským rybolovem. Na Bakkanu jsme už několikrát byli, takže místní terén známe a vždy si suprově zachytáme, jak na pilker, tak na vláčku. Je to skvělé místo na ryby a servis na místě je přímo perfektní.

Pobyt máme v termínu 28.6-8.7.2023, odjezd je 27.6.2023 v ranních hodinách.

Hledáme dva pohodáře s rybářským srdcem.

Kdo má zájem, ať se ozve a ostatním přeji hodně rybářských zážitků.
Michal 778766430

V rybářském kempu Averoy Fishing se uvolnilo místo pro dva rybáře v termínu 2.6. - 11.6.2023, doprava, ubytování a lod´ , vše zajištěno . Pro více informací t.723 111 058 , nebo t.731 111 370 ( Český správce )

Obsazeno

Averoy Fishing , volné místo pro 4 lidi , odjezd 24.5.2023 na 9 dnů , cena včetně dopravy , lodě a ubytování 15 000,- Kč/os , kontakt +420 723 111 058

zdravím všechny norky, vypadl nám jeden maník, takže hledáme 1 kus na rybolov na ostrově sandoy. odjezd 9. 6 na osm dní pobytu, cena 18500 se vším i s pivem a jídlem. jedeme 2 osob.auty, po 3lidech trajekt s kabinou. jedná se asi o nejlepší lokalitu ve středním norsku, tel 773144876

1 volne místo na Veiholmen od 16.do 26.8.

Info na 602792688

Třetí do party.

Vlastní doprava.

Ahoj přátelé norského mořského rybolovu. Na poslední chvíli nám vypadl kolega na letošní výpravu na Hasvag do středního Norska v termínu 24.6. - 7.7.23. Pokud by se našel náhradník do naší pohodové party z Teplic, velice rádi ho mezi sebe přijmeme. Případný zájemce napiš SMS na tel. 602 446 706 podrobnosti rád zavolám.

JIŽ OBSAZENO - děkuji všem.

EDIT :Místo obsazeno, neumím smazat tak píši alespoň zde...

Volné místo v halibutím ráji - Senja, 18-31.7

Ahoj vespolek, odpadl nám na poslední chvíli kolega a tak se uvolnilo jedno místo na ryby.

Místo pobytu – ostrov Senja, Havefiske center, (kousek nad Lofotami) Skvělá a ozkoušená lokalita do které jezdíme každoročně. Doslova „sklad halibutů“ dále ohromné tresky tmavé, velcí okouníci, kočky,  tresky obecné i jednoskvrnky... Prostě „Severní Norsko“ :-)
Na otevřené moře a na šelf je to ca 20-30 minut plavby a za mizerného počasí možnost chytat ve fjordu, hned u ubytka :-)
Termín: Odjezd je 18.7 z ČR, ubytování Od 20.7. odjezd z Norska 30.7 a návrat do čr v noci ze 31. na 1.8. tedy 10 nocí ma místě.
Doprava: dodávkou Transit od Nakiho z Brna, trasa tedy Brno, Praha, dále přes Ústí na Německo a na sever..
Ubytko: barák pro 6 osob, se 3 ložnicemi, 2x loď 6m s 50m Hp motorem a GPS/echolotem, filetárna atd…

Uvítáme jak zkušeného „Norka“ či „Norku“ tak nadšeného začátečníka, případně mohu potřebné vybavení bezplatně zapůjčit a začátečníka zaučíme :-) Ideálně pokud by někdo chtěl trvaleji doplnit naši partu ale není podmínkou :-)

Pokud Vás něco napadne, jsem kdykoli na příjmu na tel: 736648645

Ahoj
Mára

Ahoj,

občas se tu koukám jestli nenajdu co by mě nějak dobře padlo a zatím se to nedaří a tak zkusím napsat já, pokud by někomu vypadl rybář z party.

Je mi 35 a rád bych letos opět jel, ale rozpadla se nám skupina. Měli jsme jet na Hestøysund koncem měsíce na 12 dní. Musel jsem to zrušit.

V Norsku už jsem byl cca 7x, veškerou výbavu mám včetně elekrického multíku, mám Vůdce MP na moře.

Jsem z Prahy a teoreticky není problém se nechat někam přemístit.

Ideální představa je 4-6 lidí autem do středního nebo severního Norska na 9-13 dní pobytu. Loni jsme byly na Veiholmenu, což bylo níž než jsme vždy jezdili a bylo to také super, možná lepší. Také bych se rád s lidmi co bych jel potkal, abychom si mohli nějak padnout do okna :D. Je mi jedno kolik to bude stát, avšak byla cena měla odpovídat kvalitě :). Také si teoreticky od toho slibuji poznat lidi třeba pro další výpravy do Norska. Jo jinak nekouřím (kuřáci mě nevadí), moc nepiju, ale rád se napiju :D a po večerech bych rád nějakou zábavu karty apod..

Pak mám podmínku, že termín včetně času na cestě se nemůže krýt s rozmezím 21.-30. srpna. V rodině máme spoustu oslav narozenin a hlavně moje dcerka má 1 rok a to by mě žena vykostila kdybych v tu chvíli tam nebyl :D.

Rybolovu zdar.

Richard

736651699 - klidně i pište na whatsup nebo sms

vokurkarichard@email.cz

EDIT: už mám pořešeno děkuji.

Ahoj přátelé mořského rybolovu, na Veiholmenu se na poslední chvíli uvolnil jeden apartmán pro 4 až 6 osob.

V atraktivním termínu od 16.7. do 23.7.

Cena 30 000 včetně lodě !!!

Info na tel. 608327287

Ahoj Norkové🤣

Mám zájem ještě letos vyrazit na rybky k moři,NORSKO,ŠVÉDSKO atd.

Bohužel jsem sám,vercajk mám sbalený a ,,souhlas manželky také".

Jsem aktivní pohodový důchodce schopen do druhého dne vyrazit.

Kdyby někdo odřekl nebo onemocněl jsem připraven.😎

Mob.602 338 877.

Pohodička 111

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Dubnová soutěž o Daiwa Legalis v hodnotě 2 190 Kč!

Vyhraj špičkový naviják na přívlač nebo feeder – zapoj se do soutěže ještě dnes!