Na popud kolegy zakládám toto téma, aby "pohledávky"rybářů a hledání volných míst bylo přehledně na jednom místě. Často se nabídky a pohledávky kryjí, doufám, že to usnadní orientaci.
Na popud kolegy zakládám toto téma, aby "pohledávky"rybářů a hledání volných míst bylo přehledně na jednom místě. Často se nabídky a pohledávky kryjí, doufám, že to usnadní orientaci.
Dobrý den, z důvodu úrazu člena výpravy nabízím tři volná místa na zájezd Bessaker v termínu 22.9.2022 až 5.10.2022.
Pro bližší informace:
Telefon: +420 736 524 003
E-mail: lukasmatu@email.cz
Odpovědět
Zdravím. Právě jsem se dozvěděl, že nám ze zdravotních důvodů vypadl 1 člen z výpravy cestovkou Fishing Travel Agency, s.r.o. v termínu 13. června 2023 - 26. června 2023 do kempu Seter Brygge, Rune Sæther, N-7748 SÆTERVIK, ubytování v apartmánu 12. Informace : raději emailem buď já, sachlj36@gmail.com nebo kolega j.chovanec@post.cz. Oba dva věkově 50+, zkušenosti zvláště kolega přebohaté. Pohodáři, ne sprostá slova, ne alkohol, ne cigarety. Zálohy máme zaplaceny.
Odpovědět
Hľadám príležitostnú, trvalú brigádu do kempu. Som vyštudovaný chladiar, strojár a elektrotechnik. Bližšie info na dopyt. +421 907 892 543
Odpovědět
Dobrý den. Je nás 5 a sháníme šestého do party na Sorroyu. Pohodová skupina kamarádů 55 +. Termín 3.4. 2023 - 16.4.2023. Vše je zařízeno - ubytování, lodě, trajekty, auto..... Pokud by byl zájem o další info, prosím tel. 602 553 479. Díky Luboš Wágner.
Vyřešeno, šestého máme. Díky LW.
Odpovědět
Ahoj, bohužel jsem sám. Mám komplet výbavu přívlač i pilkrování včetně elektriky, ale jsem sám. Pojedu kamkoli, rád se k vám přidám a doplním někomu partu.
Odpovědět
podívej se co jsem psal o pár příspěvků dříve..to stále platí, nebo aspoň nevím o změně...
Odpovědět
Ahoj odkud jsi možná by jedno místo bylo začátek června
Odpovědět
Volné místo Smola Veiholmen 10 dni pobytu 2.polovina srpna 2023. Vlastní doprava, 3 osoby v lodi(Já,má žena a ty;-)Cena cca 25000(cesta, ubytovani, lod) vláčka, pilkr, troling
Ty: muz/zena<50let, zkušený rybář a řidič
Další info na 602792688(Watsapp) nebo svoboda.raimund@gmail.com
Odpovědět
Ahoj, bohužel jsem sám. Mám komplet výbavu přívlač i pilkrování včetně elektriky, ale jsem sám. Pojedu kamkoli, rád se k vám přidám a doplním někomu partu.
Ahoj, pokud chceš, jezdíme pravidelně na sever, kousek nad Lofoty (asi 300 km za polární kruh). Kvůli jedné svatbě a jednomu úmrtí v době covidu se nám v partě uvolnily 2 místa tak pokud by si se chtěl přidat, (a nebo i někdo další) budeš vítán :-) Věkově jsme v rozmezí ca 40-60 Praha, Brno, střední Čechy... Obvykle jezdíme v počtu 6ti (1 mikrobus, 2 lodě) Tak se kdyžtak ozvi, telefon na mně je 736648645. Ahoj Mára
Odpovědět
Ahoj, jsem z Brna, ale není problém kamkoliv dorazit. Červen je v pohodě a kam by to bylo?
Odpovědět
Pro lupen. Lokalita lysyosundet asi 150km od Trondheim jede se začátek června 7 noci .Loni jsme tam byli v srpnu a spokojenost velmi členité. Lodě super .Více po telefonu číslo na mě 602893476 zatím ahoj
Odpovědět
Pre Lupen lokalita Loppa termin 25.4.-5.5.2023 sme 4 a este by sme niekoho zobrali zo sebou viac info na tel 00421911295344
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...