Hasvik, NO
temperature icon -4°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon -2°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon -2°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 3°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Volná místa – nabízejte a poptávejte

Na popud kolegy zakládám toto téma, aby "pohledávky"rybářů a hledání volných míst bylo přehledně na jednom místě. Často se nabídky a pohledávky kryjí, doufám, že to usnadní orientaci.

Odpovědět

Omlouvám se, píšu SZ.

NABÍZÍME  2 MÍSTA v termínu 4.-14.8.2021 do střední oblasti Norska asi 250km nad Trondheim. Místo dobře známe a úlovky jsou tam opravdu pěkné. Vše je zajištěné. Preferujeme zkušenější rybáře ve věku kolem 45 let( mohou být i jednotlivci), ideálně z Jihomoravského kraje. Kontakt přes soukromou zprávu.

Mám volné 1-2 místa na Nordkapp.

Termín 18.-28.8

Česká společnost AVEROY FISHING hledá správce do svého kempu v Norsku na AVEROY.

Zájemci získají veškeré informace na telefonním čísle:  731 111 370

15.7. ráno odjíždíme na Veiholmen a máme tři (čtyři) volný místa v autě.
Chcete se přidat a jet na týden na parádní rybačku? Vše zajištěno. o více info prosím volejte 602168556. Díky

Nabízíme jedno místo v termínu 4.-14.8.2021 do střední oblasti Norska asi 250km nad Trondheim. Místo dobře známe a úlovky jsou tam opravdu pěkné. Vše je zajištěné. Preferujeme zkušenější rybáře ve věku kolem 45 let, ideálně z Jihomoravského kraje. Kontakt přes soukromou zprávu.</span>

Ahoj,

hledam 3 rybáře,kteří by se chtěli přidat na Soroya. Termín 3.-10.9.2021.

Ubytovani BFA resort, my jedeme autem ( 3 rybáři co byli na místě už 10*), bohužel se skupina se kterou jezdíme rozhodla v jiném termínu a tak hledám náhradu.

Vice info do SZ nebo tel 602122508

Museli jsme odhlasit letosni termin 19.-27.9.  Apartman pro 4 lidi. Hasvag, Flatanger. V pripade zajmu kontaktujte primo majitele p. Řeřuchu.. Hasvagcamp.com

Uvolnila se nám 3 mista na lokalitu Seter Brygge v termínu 11.9 .2021 - 22.9.2021.  Odjezd je z Hradce Králové. V případě zájmu volejte na telefonní číslo +420 736 716 436 . Jsme pohodová parta rybářů jezdících na sever každý rok.

Zdravím kolegové, nabízím ubytování v chatě u mostu na Bergsoyu. Termín 21.8.- 28.8 Chata je zaplacená. Postoupím za  15000Kč. Vhodné pro 3-4 rybáře. Loď je objednána za cenu na místě 5000NOK. Lokalita je TOP na štikáče. V ten samý termín bude ve vedlejší chatě. Zavedu a ukážu kde na ně. Vice na SZ nebo po telefonu 724011887.

Ahoj

Nabízím 3 volné místa na Hogset v termínu 24.9.-2.10 .Doprava zajištěna vícemístnou dodávkou Ford.V případě zájmu volejte 602709224 jsme z Opavy.Cena 14000-15000 dle počtu lidí,lodě zajištěné.

:)

Ahoj Hogset pořát funguje nebo je to nějaká jiná chata?

Máme 2-3 místa na Nordkapp. Odjezd 15.8.2021,návrat 1.9.2021. Ubytování +2lodě , devítimístný Fiat Ducato.

Pobyt na místě 18.8.-28.8.2021

Rád bych se přidal k nějaké partě do Středního Norska koncem srpna nebo v září. Nám to v květnu opět nevyšlo a to čekání je hrůza. V Norsku jsem byl 6x, raději přívlač, ale pilkrák mám taky. Očkování mám komplet. Jsem z Náchoda, tel. 605201741

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!