Na popud kolegy zakládám toto téma, aby "pohledávky"rybářů a hledání volných míst bylo přehledně na jednom místě. Často se nabídky a pohledávky kryjí, doufám, že to usnadní orientaci.
Na popud kolegy zakládám toto téma, aby "pohledávky"rybářů a hledání volných míst bylo přehledně na jednom místě. Často se nabídky a pohledávky kryjí, doufám, že to usnadní orientaci.
Mam zajem o místo pro 2 osoby. Stredni Norsko od 05 max do 22,09,2020 na 10 dni. Potvrzení splnujici podminky karanteny. Díky
Odpovědět
Ahoj,
nevíte někdo o volné lokalitě v Norsku,kde by vzali 4 rybáře během září? mail: pavel3025@seznam.cz
Díky Pavel
Odpovědět
Ahoj , zkus tohle , Slovenský správce , nové místo od Fishermana https://fisherman.cz/810-bindal-chata-pro-8-11-os
Odpovědět
Kdyby někomu chyběl jeden člen party do Středního Norska se zajištěnou “karanténou” v termínu někdy od 10.9., dejte vědět. Sbaleno mám, rád se přidám … v Norsku jsem byl 7x, raději přívlač, ale pilkrák mám taky.!
Martin 605201741
Odpovědět
Máme 2 volná místa Roan,odjezd 18.9,---20.9----3.10,auta,jídlo,pití atd. máme,nutná jen výbava,dobrá parta 11 lidí +2 co sháníme,jedeme po desáté,dotaz na mail liska.peta@seznam.cz
Odpovědět
Ahoj jak to vypadá toho 05,09 ?jedeme, ale jak to dopadne buh vi. pokud to dobre pujde na Norskem uzemi by jsme meli byt v patek kolem 22 00. Dam info z cesty
Odpovědět
Zdravim mame 1 volne misto na Dolmoy v terminu 11-25.9 doprava zajistena ... karantena vyresena ...
Odpovědět
Ahoj, kdyby někdo hledal jednoho člena do party na střední Norsko, rád se přidám. Výbava, chuť a dobrá nálada by byla :-) Mohu cca od 10.9. a v norsku jsem byl už 4 krát. Petr 732264143
Odpovědět
Odkaz pro "Lukáš Nevyjel" - Nejde mi odeslat soukromá pošta.
Mám zájem. Je-li ještě Vámi avizované místo na Dolmoy volné, kontaktujte mne na tel. 603 288 411.
Odpovědět
Tak neváhejte ještě jedno místo na Roan máme volné-odjezd 18.9-------chata 20.9---3.10,auta,jídlo,pití,prostě uplně vše máme,stačí jen výbava na ryby a dobrá nálada.Je nás už 12,hlavně z Ostrova u K.Varů ale jede i auto z Pardubic kde je možnost připojení,auto je možné nechat v Pardubicích,jedeme po deváté.Kontakt na mailu:liska.peta@seznam.cz.------TAK TATO NABÍDKA UŽ NEPLATÍ,STAV SE NAPLNIL.VŠEM PŘEJI POHODOVÝ RYBOLOV,OTTA.
Odpovědět
Dávám dohromady novou partu , jsme 2 co jedeme přes Michala na Soroyu, termín pravděpodobně 20-30.4.2021. Budeme mít chatu Vagan ( dobré místo na šelf).
Budeme hledat 1-2 rybáře, co se nebojí dalekého severu a chtějí tak otevřít novou kapitolu svých rybářských zážitků. Jsme z okolí Prahy, věk 38/50 let. Jídlo , auto a dobrá nálada je, beru si 100HP loď, na Soroye je rozhodně bezpečnější mít větší a výkonější loď.
Kdo máte zájem, dejte vědět, zkušenosti mám, osobně jsem byl v Norsku více, než 20x.
Odpovědět
čus radku
měl bych zájem....
okolí prahy tím myslíš co ? trochu mi to upřesni :-))
termín co píšeš je doufám čistý čas strávený na soroya ? bez cesty
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...