Hasvik, NO
temperature icon -3°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -1°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 6°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Volná místa – nabízejte a poptávejte

Na popud kolegy zakládám toto téma, aby "pohledávky"rybářů a hledání volných míst bylo přehledně na jednom místě. Často se nabídky a pohledávky kryjí, doufám, že to usnadní orientaci.

Odpovědět

Zdravím příznivce Norského rybolovu,nabízím 1-2 volná místa v termínu 1-11.9.2018 střední Norsko,vyzkoušená lokalita,vlastní doprava,odjezd z Brna.V případě zájmu pište na polcarB@seznam.cz. nebovolejte 604236137.  Norsku zdar!

hledám za sebe náhradu, nemohu jet díky pracovní vytíženosti na Hitru do Grefsnesvagenu s CA Hitra v termínu 22.6.-4.7.. Pokud by se někdo našel rád za nějaký obnos místo přenechám než aby to úplně propadlo. Jedou tam kluci z Aquantic teamu také. Případné info na 702 203 804. Honza

Nečekaně se z pracovních důvodů uvolnilo místo. Nabízím 1 volné místo na Bakkan Wahl. 18.8. – 25.8. 2018. Jestli jsi začátečním nebo zkušený borec nezáleží. Na Bakkanu už jsme byli. Nemusíte se o nic starat, vše zajištěno: auto, jídlo, trajekt. Fungujeme jako společná parta, bez závisti. Preferuji borce, co dodržují zákony země, kterou navštíví. Odjez z Roztok (Praha západ), možno se dohodnout na vyzvednutí v Praze, nebo kdekoliv po cestě.V případě zájmu mně kontaktujte přes SZ, nebo email: rostislavpokorny@seznam.cz popřípadě tel.: 777 998 710 (prosím pouze SMS, ozvu se). Candy

Místo je stále volné. (po dohodě lze obsadit i 2 místa)

Hledáme tři rybáře  na  doplnění naší party, jedem na Loppu do Bergsfjord, v termínu 24. 8 - 4.9. 2018, ubtování 11 nocí, máme objednaný modrý dům a dvě lodě Kvaerno 6,6m s 150hp motorem a 6,2m s 70hp motorem,  cesta devítimístnou dodávkou v šesti lidech, vše zajištěno,  srpen je je ideální doba pro lov trofejních halibutů, lokalitu známe, mohou být i nováčci, na místě je možné zapůjčit veškeré vybavení pro rybolov, cena za ubytování, lodě dopravu a trajekty je 25000kč, případně pokud by jsme nesehnali, můžem celý zájezd přenechat za zvýhodněnou cenu, pro více info volejte 723111058 Jaroslav Karda.

Nabízíme 1 volné místo na Bakkan Wahl. 18.8. – 25.8. 2018. Jestli jsi začátečním nebo zkušený borec nezáleží. Na Bakkanu už jsme byli. Nemusíte se o nic starat, vše zajištěno: auto, jídlo, trajekt. Fungujeme jako společná parta, bez závisti. Preferuji borce, co dodržují zákony země, kterou navštíví. Odjez z Roztok (Praha západ), možno se dohodnout na vyzvednutí v Praze, nebo kdekoliv po cestě.V případě zájmu mně kontaktujte přes SZ, nebo email: rostislavpokorny@seznam.cz popřípadě tel.: 777 998 710 (prosím pouze SMS, ozvu se). Candy

Hledám dva parťáky na rychlovýpravu v září. Byl jsem tento rok už jednou a byla to senzace, chci jet podruhé.

Nabízíme 1 volné místo na Bakkan Wahl. 18.8. – 25.8. 2018. Jestli jsi začátečním nebo zkušený borec nezáleží. Na Bakkanu už jsme byli. Nemusíte se o nic starat, vše zajištěno: auto, jídlo, trajekt. Fungujeme jako společná parta, bez závisti. Preferuji borce, co dodržují zákony země, kterou navštíví. Odjez z Roztok (Praha západ), možno se dohodnout na vyzvednutí v Praze, nebo kdekoliv po cestě.V případě zájmu mně kontaktujte přes SZ, nebo email: rostislavpokorny@seznam.cz popřípadě tel.: 777 998 710 (prosím pouze SMS, ozvu se). Candy

Kdo by měl zájem pište.

Děkuji

Rosťa

Zdravím všechny Norky,

Jsme dva nenároční mladí lovci, kteří mají rádi norskou přírodu. Byli jsme už jednou v Norsku a rádi bychom se k někomu přidali. Termín by nam vyhovoval srpen-září. email: tvhoror@gmail.com nebo SZ

Děkuji

Tomáš

Nabizim jedno volne misto na Helgeland Ferie- oblast Sandnessjoen.

Z duvodu pracovni vytizenosti nam vypadl jeden kamarad.

Vse zaplaceno ( plati se pouze cesta a jidlo)

Kontakt: romaskanu tel. 607 189 611

Jeste jem opomnel, odjezd 11.7.2018. navrat 23.7.2018

Vim je to na rychlo ale bohuzel.

Ahoj,

uvolnilo se jedno místo na rybolov v Norsku – Bessaker od 13.9.2018 – 25.9.2018. Doprava zajištěna.   606787078

Zdravím,

četl jsem, že chcete jet znova do středního Norska. Uvolnilo se mi místo na Bessaker v termínu 13.9.-25.9.2018. V případě zájmu mě kontaktujte na tel. 606787078.

Dík Vašek

Nabízíme 1 volné místo na Bakkan Wahl. 18.8. – 25.8. 2018. Jestli jsi začátečním nebo zkušený borec nezáleží. Na Bakkanu už jsme byli. Nemusíte se o nic starat, vše zajištěno: auto, jídlo, trajekt. Fungujeme jako společná parta, bez závisti. Preferuji borce, co dodržují zákony země, kterou navštíví. Odjez z Roztok (Praha západ), možno se dohodnout na vyzvednutí v Praze, nebo kdekoliv po cestě. Pár kluků jede od Ostravy, tak by byla možná dohoda vyzvednutí i po této trase směrem na Prahu. V případě zájmu mně kontaktujte přes SZ, nebo email: rostislavpokorny@seznam.cz popřípadě tel.: 777 998 710 (prosím pouze SMS, ozvu se). Candy

<span style="caret-color: #3a3a3a; color: #3a3a3a; font-family: 'Open Sans',sans-serif; font-size: 14px; background-color: rgba(20,77,151,0.129412);">Zdravím, nabízím zájezd Norsko ostrov Bolga 2019. Záloha je zaplacená a činí 15 000kč a celková cena je 65 000kč. V termínu 19.-29.6. 2019. Bližší informace na telefonu: </span>727 875 898

Dobrý den ,

prosím o radu , poprvé se mi podařilo zlomit dceru i s manželkou, že s námi pojedou do norska,  termín je 25,08 až 01,09 , přiletíme do Trondheimu a tam si půjčíme auto . Dojezd z letiště do 300 km . Chtěli bychom lokalitu  pokud možno na samotě pro 4 lidi , měli by tam být kopce i lesy , raději ne ostrov , ale zase ne moc daleko od otevřeného moře . Loď alespoň 40 HP, nějaké kverno. Máte někdo nějaký tip?

Díky

D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!