Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Volna mista Loppa Sor-Tverrfjord 2014

• Toto téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (3 diskutující) se naposledy zapojil uživatel David a poslední změna proběhla před 8 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (celkem z 5)
  • Autor
    Sikula
    Člen
    (39 odpovědí)

Mame k dispozici 3 volna mista na Loppa – Sor Tverrfjord v terminu 16.5.2014 – 26.5.2014.Doprava a vse ostatni zajisteno. Jedeme jiz po seste- vse odzkouseno a pripraveno do posledniho detailu. Blizsi info pres SZ nebo e-mail: jareksikula@seznam.cz

Sikula
    Člen
    (39 odpovědí)

Tak uz nabizime posledni volne misto.

David
    Účastník
    (284 odpovědí)

Ahojte ,

vidím, že na Loppě je více míst pro rybaření, můžete mi někdo poslat kontakt na tu lokalitu Sor-Tverrfjord? Má někdo zkušenosti s tímto místem ? Vycházím z toho, že se jedná o Finnmark, tak tady s rybami není problém . Snad jen špatné zkušenosti s loděma nebo ubytováním

Dík

D

JAKABO
    Účastník
    (2989 odpovědí)

David- Nájdi si vlákno Sor-Tverfjord aktuálně, alebo Sor-Tverfjord 2014, Naki má na joutube pekné video.Je toho veľa.

David
    Účastník
    (284 odpovědí)

Ahoj jakabo,

není tam nikde kontakt na nějakou rybářskou chatu , pročetl jsem celou diskusi, jsou tam dvě lokality Santland a Sor tverrfjord , Sandland jsem poptal, ale sor tverrfjord jsem našel jen na Dinturu

D

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (celkem z 5)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Volna mista Loppa Sor-Tverrfjord 2014

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte rybolov v Norsku v roce 2022?

(27)
(119)
(31)
(23)

Nahrávání ... Nahrávání ...