Hasvik, NO
temperature icon -7°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
sněžení
Oslo, NO
temperature icon -7°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 2°C
zataženo
Malé, MV
temperature icon 28°C
polojasno

Volná místa 2013

Hledám jednoho až dva rybáře nebo rybářky. Odjezd 12.6.2013, návrat 25.6.2013.Místo pobytu Andvika, ostrov Vikna.Ubytování norský standart,loď perfekt, rovněž rybolov. Prověřeno při letošním pobytu.

Odpovědět

Bohužel nám z pracovních důvodů yypadnul jeden týmový kolega na výpravu do Laukoya - Lauksundet (pobyt 13.6. - 22.6. + dny na cestu tam a zpět) .Jedeme celkem v 6ti ve věku 35-40 let, máme objednané 2 lodě 50HP. Odjezd 10.6. okolo 16hod z Prahy . Celková cena cca 23.000,- + jídlo. Další info na tel 721971706 .

http://dintur.no/Holiday-in-Norway/Lauksundet-Fishing/LaFi01/

Jeste to upřesním. Kdyby bylo více lidi, chata je pro deset a dá se přidat jeste jedna lod , ale musí se to zařídit nejpozději příští týden.

:-D:-D Bratr Zerpa....Vašek hledá vláčaře do party na Hitru 19.6.-1.7.

Vše bez starostí ....i kuchař jede a vaří pro partičku 8 lidí. Jede se busem ...hlavně na polaky :-D:-D:-D info. ZERP 603563002

Zdravím. Bohužel jako na potvoru se mi rozpadla parta do Norska. Takže mám volná 3 místa do oblasti Aure, střední Norsko v termínu 8-15.6.2013. Vozidlo mám combi, (nafta), ubytování v soukromé chatce s lodí, domluveno bez CK. Cena za vše (PHM auto, PHM loď, jídlo, ubytování) do 12.000-Kč. Od už nejedoucích skoro kamarádů :-( mám možnost zapůjčit i nějakou tu výbavu. V Norsku jsem byl 3x a přímo zde předloni, loni ze stejného důvodu zrušeno (asi špatná parta). Stále ještě doufám, že i takto narychlo se někdo najde a pojedu. Jsem z Podbořanska, okr. Louny a pojedu směr Ústí n/L.. Bližší info přes mobil 736435698 nebo email : miroslav.niebauer@seznam.cz. Tak přidá se někdo? :-). Ještě kvůli potvrzení rezervace chatky u majitele, čím dříve tím lépe, nejlépe do příštího týdne. Měsíc předem se mu musim ozvat. Děkuji.

OBSAZENO. Děkuji

Ahoj Všem, uvolnila se mi dvě volná místa do Romsdalsfjordu v termínu 1-8.6. 2013. Jedu s manželkou, převážně rybolov, nějaký ten výlet do okolí. Doprava, ubytování, loď, vše zajištěno. Jsme z Ostravska. Bližší info na tel: 603 790 572, jan.peter@volny.cz Cena za osobu cca 13.000,-Kč plus jídlo.

[citace]Holzby napsal:

Bohužel nám z pracovních důvodů yypadnul jeden týmový kolega na výpravu do Laukoya - Lauksundet (pobyt 13.6. - 22.6. + dny na cestu tam a zpět) .Jedeme celkem v 6ti ve věku 35-40 let, máme objednané 2 lodě 50HP. Odjezd 10.6. okolo 16hod z Prahy . Celková cena cca 23.000,- + jídlo. Další info na tel 721971706 .

http://dintur.no/Holiday-in-Norway/Lauksundet-Fishing/LaFi01/

Jeste to upřesním. Kdyby bylo více lidi, chata je pro deset a dá se přidat jeste jedna lod , ale musí se to zařídit nejpozději příští týden.

[/citace]

Tak ruším nabídku. Naší partu doplnil Radek a už se nemůžeme dočkat.

8-)

A se mnou stále nikdo nechce? :-|:-). Byl jsem v Norsku 3x a jednou vynechal, ale teď to vážně nechci vzdát. Kluci a holky přidejte se ať dáme novou partu dohromady. Aure volá a čeká.

[citace]Cobra napsal:

Mě Tvoje nabídka zaujala, ale na letošek už ne. Máme tak trochu, dá se říci, partu na Rakovnicku a jezdíme do Korlinu (kousek od Aure) s cestovkou autobusem. Vlastní doprava má ale jistě svoje klady a změna lokality je zajímavá. Pošlu SZ.

Dva dědkové nabízejí dvě volná místa do lokality "Sorvika" - "Roan". Luxusní ubytování (každý svojí ložničku), velká loď, volné moře. 200 km nad Trondhaimem. Odjezd 10. 7. 2013, návrat 21. 7. Cena se vším všudy včetně stravování a dopravy do 15 000.- Kč. Případní zájemci mejluji mikulec2@seznam.cz nebo volají 602360168.

1í.6.-1.7.2013 hledáme jednoho do party na Hitru. Jedeme busem a odpadnul nám kámoš na loď. Vláčíme a vše je zajištěno i vaření, páč máme v partě kuchaře.Parta je od bratra ZERPA -Vaška z S.C.ZERP. Zábava je zajištěna.....:-D:-D:-D.info. 603563002

vyřešeno.

Ahoj, Romsdalsfjord je stále naobsazen. Dvě místa jsou pořád volná. Vše zajištěno.

Nabízený Romsdalsfjord je již obsazen. :-)

Uvolnila se nám dvě místa na Roan od 13.5. do 25.5. Cena komplet (chata,jídlo,doprava,lodě včetně nafty) cca 15.000 Kč. Tel. 608 647 634.

Zdravím. Tak mám ještě volné místo do oblasti Aure v termínu 8-15.6.2013 za cenu do 12.000-Kč za vše komplet. Při obsazení 4 lidí cena by měla jít dolů. kontakt: 736435698 nebo miroslav.niebauer@seznam.cz.

Uvolnila se nám 2 místa na Hitru v termínu 22.5. - 3.6. s naší partou Kulik,zerp a spol.Více info 603 56 30 02

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Sim napsal: Dnes vyrazil nás delegát...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!