Hledám jednoho až dva rybáře nebo rybářky. Odjezd 12.6.2013, návrat 25.6.2013.Místo pobytu Andvika, ostrov Vikna.Ubytování norský standart,loď perfekt, rovněž rybolov. Prověřeno při letošním pobytu.
Hledám jednoho až dva rybáře nebo rybářky. Odjezd 12.6.2013, návrat 25.6.2013.Místo pobytu Andvika, ostrov Vikna.Ubytování norský standart,loď perfekt, rovněž rybolov. Prověřeno při letošním pobytu.
To Pavlik,
kdy jedete, možná bychom dali 2-3 hlavy.Samozřejmě svým autem.
Odpovědět
Tři rybáři hledají za kamaráda náhradu do lode na zájezd.Ostrov Titran Froya v terminu 1.5-13.5.2013 (DESET DNI CHYTANI ) s cestovkou www.sntour.cz. Vsichni uz jsme tam byly tzn prostředí známe.
V cene Bus tam a zpet, trajekt,ubytovani .kazdych 6 lidi ma svuj mrazak. Jidlo svoje ssebou a benzin do lode se plati extra. Velka hlinikova Lod 40 HP s GPS a Echolotem.
Kontakt na email bidan@seznam.cz nebo tel 737378696. Lovu Zdar
Jsme se dohodly pripadnemu zajemci to dame za 12999,- :-))))kacku propijem...
Za ty prachy to jinde neseženete..
Odpovědět
Chlapi pořád je ještě jedno místo na Senju. Podrobnosti jsou výše.
Odpovědět
Mám 2 volná místa do Aldersundu /30 km od porárního kruhu / od 6.7. do 13. 7. 2013 . Pojedeme dohromady v šesti lidech devítimístným Fordem Tranzit. Máme obědnané 2 hliníkové lodě 40 HP s GPS a sonarem. Ubytování v domku přímo na molu .Vše zajištěno. Milan Vokál tel: 602854809 email: vokalmilan@volny.cz
Odpovědět
Včera jsem zjistil,že mi padlo podzimní Norsko,pokud by někdo měl volné místo na sever,červen nebo září,rád se přidám.t.č.603374832....
Odpovědět
Rádi přizveme nového parťáka nebo parťačku. Uvolnilo se nám jedno místo v termínu 24.6. - 6.7. - střední Norsko, Titran - ostrov Froya. Doprava busem (dvojsedadlo,odjezd z Prahy), 6 lidí na baráku/2 lodě, polopenze. Cena cca 17500,- + benzín do lodi. Jedeme tam již potřetí, tak že už víme, kde rostou :-D .
Jsme parta pohodářů ze Středních Čech a z Prahy, 26 - 70let, úlovky v lodi dělíme na 3 rovné díly. Nováčkovi poradíme, od zkušenějšího se rádi přiučíme. 602373133, mlynek@mechanik.cz 8-)
!!! JIŽ OBSAZENO !!!
Odpovědět
Ahoj, scháním jedno volné místo do Norska v termínu od začátku července do 20.srpna 2013. Jsem z východních čech. Budu rád když se někdo ozve a něco nabídne, kontakt: 732 744 040, e-mail: pmaixner@seznam.cz 8-)
Moc všem děkuji za ochotu, ale už jsem zajistil rybolov pro letošní rok.
nullnull
Odpovědět
Uvolnila se nám tři místa v chatce v zájezdu 22.5. - 3.6. na Hitře u CK Eden.Jedeme se zerpem a kulikem.Více info u zerpa - 603 56 30 02.
Odpovědět
Ahoj,
Máme jedno volné místo na ostrov Vega v termínu 1. - 12.5. včetně cety (7dní lovu). Doprava, ubytování, lodě - vše zajištěno. Jsme z Ostravska věkem kolem 40-ti, Z mořským rybolovem v Norsku máme bohaté zkušenosti.(Více a detail. info. samozřejmě rád předám)
V případě zájmu: 724 170 074, david.stas@seznam.cz
Tak už jsme kompletní, pátého člena máme a nikoho už nehledáme!
s pozdravem
Odpovědět
Mám jedno místo od 16.5.do 2.6. Severní Norsko tel 606 206 055.
Odpovědět
Tak volné místo na Titran od 24.6. je již obsazené,vítáme v partě Zdeňka :-)
Odpovědět
[citace]mara45 napsal: Uvolnila se nám tři místa v chatce v zájezdu 22.5. - 3.6. na Hitře u CK Eden.Jedeme se zerpem a kulikem.Více info u zerpa - 603 56 30 02.[/citace]
Ještě jsou volná 2 místa!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpovědět
Zdar všem. Uvolnilo se nám jedno místo do Lysoysundetu. Lokalita cca 20km severně od Bakkan Valu. Odjezd 14.4. - příjezd 26.4. Jsme z okolí J.Hradce. Vše zařízeno, velké auto, stačí se jen zbalit a jet. Kontakt:
606337108, v případě nedostupnosti prosím napsat sms a zavolám zpět.
Díky.
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...