Hledám jednoho až dva rybáře nebo rybářky. Odjezd 12.6.2013, návrat 25.6.2013.Místo pobytu Andvika, ostrov Vikna.Ubytování norský standart,loď perfekt, rovněž rybolov. Prověřeno při letošním pobytu.
Hledám jednoho až dva rybáře nebo rybářky. Odjezd 12.6.2013, návrat 25.6.2013.Místo pobytu Andvika, ostrov Vikna.Ubytování norský standart,loď perfekt, rovněž rybolov. Prověřeno při letošním pobytu.
Je to od Novasolu,že? Je to zhruba tak,omlouvám se za pochybnosti.
Odpovědět
Je. A byl jsem od nich několikrát a vždy spokojenost. Vše několikrát ověřeno a potvrzeno písemně. A když takhle vyšla cena termín a lokalita nebylo o čem přemýšlet
Odpovědět
ZM:RADYN:leiter:Poslal jsem vám zprávu snad to stačí.Jinak budu ve Spálově a snad i všichni se kterýma jsem byl na Hennesu a ti vám to můžou potvrdit.
Odpovědět
[citace]PEN napsal: Je. A byl jsem od nich několikrát a vždy spokojenost. Vše několikrát ověřeno a potvrzeno písemně. A když takhle vyšla cena termín a lokalita nebylo o čem přemýšlet [/citace]
Ta cena ubytování a lodě je teda opravdu za hubičku.na severu je to tak 1/3 obvyklé ceny vzhledem k počtu dní.ta cesta je kalkulovaná velmi dobře a osobně si myslím že bude výrazně levnější.nevím co bude do září ale nafta v průměru bude snad tak o 5 kč míň a spotřeba by mohla být taky menší.Sasnitz-Treleborg je odpočinková ale bude nejdražší a časově nejdelší.Volil bych Rostok-Gedser a potom most.večerníma se dá jet i za 80 euro + most je asi 40.Tak ať se vám to podaří a čapnete pěkné kousky.
Odpovědět
Senja Frovag je super místo byl jsem tam předloni a spokojenost.
V 6lidech auto z pujčovny cena cca 21000 na deset dní takže nechápu proč někdo tvrdí že to není možné zajistit pokud jedou vlastním vozem za cenu mnohem nižší.Dovolená se vždy nemusí zamlouvat u toho nejdražšího prodejce ale to je každého věc že je ochotný platit nesmysli když to jde levněji a služby stejné.Pokud cena platí jedu jsme určitě dva zítra ti zavolám.
Odpovědět
[citace]PEN napsal:
Je. A byl jsem od nich několikrát a vždy spokojenost. Vše několikrát ověřeno a potvrzeno písemně. A když takhle vyšla cena termín a lokalita nebylo o čem přemýšlet [/citace]
Pravda ... taky beru Z5 to co jsem pochyboval. Opravdu máte hodně dobrou cenu na ubytování i lodě. My letos platíme za 9dní 12.000 NOK za chatu a 14.000 NOk za 2lodě Kwerno 50hp.
S cenami co píšeš, je to samo jiná :-)
Odpovědět
Radyn - trajekt Sassnitz - Trelleborg stojí v přepočtu cca 6900,- , 270Eur - dohromady.To veliký rozdíl ¨,velká částka není,jen to chce stačit,vím.Novasol dává další týden s výraznou slevou.Cena nafty je nadhodnocena,ale na druhou stranu Penn zaokrouhloval dolů,jsou tam ještě nějaké nezapočítané položky(ložní prádlo,úklid),takže ta cena odpovídá.Bohužel,v jiných nabídkách Novasolu jsou jen lodičky.Stejná lokalita od DinTuru s Kvaerny vyjde o 10tis./os dražší
keegan25 - myslím,že nesmysly neplatíme - platí se za neoddiskutovatelné větší a bezpečnější lodě,větší motory,vybavení,poptávku po lokalitě,tak bych to šmahem nezatracoval.Tato nabídka je u Novasolu ojedinělá co se týče oblasti Troms,severní Norsko.
Odpovědět
Díval jsem se na ten Novasol.jsou to fakt dobré ceny a nemají to ani plně obsazené!čím to je?
Odpovědět
Mají malý mrazák ! :-D 200l
Na Dinturu je Senja taky ještě volná.
Odpovědět
Co se týče malého mrazáku tak na těch pár kilo to stačí a pokud ně tak jsme se vždy bez problémů domluvili v nejbližší zpracovne ryb nebo třeba u sousedů. Co se týče ceny tak je pro jistotu nadhodnocena. S naším tranzitem se dá jet i pod 8l. Co se týče té nabídky měli jsme různé tipy ale když se narazilo na tohle nešlo odmítnout. Trajekt Sassnitz stojí na místě cca 130 euro za auto i s lidma jedna cesta. Takže jestli pojedeme tudy nebo jinou cestou je skoro jedno. Ale chceme zkusit asi krátkou do Dánska a potom Oresund.
Odpovědět
Ta cena Sassnitz tak je,já tam počítal i kajutu.ta je dalších 30-40 na víc.jel jsem všechny trasy několikrát a každý rok špekuluju která trasa je nejlepší.letos odjíždíme v sobotu a nejede nám ze Sassnitz ve 22,30 tak pojedeme Rostock-Gedser ve 22,15 za 80 éček.
Odpovědět
Nabizím jedno volné místo do Aldersundu /cca 30 km jižně od polárního kruhu / v termínu od6.7. do 13. 7.2013. Pojedeme v šesti lidech devítimístným Fordem Tranzit.Obědnané jsou dvě hliníkové lodě 40 HP se sonarem a GPS. Jinak vše zajištěno. Milan Vokál tel: 602854809 milanvokal@volny.cz
Odpovědět
Já jsem kupoval trajekt Sassnitz - Trelleborg v pondělí - Mercedes VITO s dvoumetrovým vozíkem (délka 7,7 m, výška do 2 metrů) pro 6 osob bez kajuty za 145 EUR. Kajuta na 4 hodiny jízdy je zbytečná, vždy se v pohodě vyspíme na sedačkách, případně na zemi ve spacáku :-D :-D :-D
Odpovědět
Ahoj chci se zeptat jestli nema někdo zájem o severní Norsko, kousek od Lofot, jsme 4, ale dům je pro 7 lidi, lodě, ubytování a hlavně rybařina je tam paradní, jestli bude mit někdo zájem tak se ozvěte, bud tady nebo na tel 731 483 5160
Odpovědět