Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Volná místa 2013

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 115)
  • Autor
    ZM
    Účastník
    (1125 odpovědí)

Je to od Novasolu,že? Je to zhruba tak,omlouvám se za pochybnosti.

Petr Novák
    Účastník
    (1356 odpovědí)

Je. A byl jsem od nich několikrát a vždy spokojenost. Vše několikrát ověřeno a potvrzeno písemně. A když takhle vyšla cena termín a lokalita nebylo o čem přemýšlet

skroban5
    Člen
    (158 odpovědí)

ZM:RADYN:leiter:Poslal jsem vám zprávu snad to stačí.Jinak budu ve Spálově a snad i všichni se kterýma jsem byl na Hennesu a ti vám to můžou potvrdit.

Radyn
    Účastník
    (600 odpovědí)

PEN napsal: Je. A byl jsem od nich několikrát a vždy spokojenost. Vše několikrát ověřeno a potvrzeno písemně. A když takhle vyšla cena termín a lokalita nebylo o čem přemýšlet

Ta cena ubytování a lodě je teda opravdu za hubičku.na severu je to tak 1/3 obvyklé ceny vzhledem k počtu dní.ta cesta je kalkulovaná velmi dobře a osobně si myslím že bude výrazně levnější.nevím co bude do září ale nafta v průměru bude snad tak o 5 kč míň a spotřeba by mohla být taky menší.Sasnitz-Treleborg je odpočinková ale bude nejdražší a časově nejdelší.Volil bych Rostok-Gedser a potom most.večerníma se dá jet i za 80 euro + most je asi 40.Tak ať se vám to podaří a čapnete pěkné kousky.

Jaroslav Sokol
    Člen
    (8 odpovědí)

Senja Frovag je super místo byl jsem tam předloni a spokojenost.

V 6lidech auto z pujčovny cena cca 21000 na deset dní takže nechápu proč někdo tvrdí že to není možné zajistit pokud jedou vlastním vozem za cenu mnohem nižší.Dovolená se vždy nemusí zamlouvat u toho nejdražšího prodejce ale to je každého věc že je ochotný platit nesmysli když to jde levněji a služby stejné.Pokud cena platí jedu jsme určitě dva zítra ti zavolám.

Holzby
    Účastník
    (635 odpovědí)

PEN napsal:

Je. A byl jsem od nich několikrát a vždy spokojenost. Vše několikrát ověřeno a potvrzeno písemně. A když takhle vyšla cena termín a lokalita nebylo o čem přemýšlet

Pravda … taky beru Z5 to co jsem pochyboval. Opravdu máte hodně dobrou cenu na ubytování i lodě. My letos platíme za 9dní 12.000 NOK za chatu a 14.000 NOk za 2lodě Kwerno 50hp.

S cenami co píšeš, je to samo jiná 🙂

ZM
    Účastník
    (1125 odpovědí)

Radyn – trajekt Sassnitz – Trelleborg stojí v přepočtu cca 6900,- , 270Eur – dohromady.To veliký rozdíl ¨,velká částka není,jen to chce stačit,vím.Novasol dává další týden s výraznou slevou.Cena nafty je nadhodnocena,ale na druhou stranu Penn zaokrouhloval dolů,jsou tam ještě nějaké nezapočítané položky(ložní prádlo,úklid),takže ta cena odpovídá.Bohužel,v jiných nabídkách Novasolu jsou jen lodičky.Stejná lokalita od DinTuru s Kvaerny vyjde o 10tis./os dražší

keegan25 – myslím,že nesmysly neplatíme – platí se za neoddiskutovatelné větší a bezpečnější lodě,větší motory,vybavení,poptávku po lokalitě,tak bych to šmahem nezatracoval.Tato nabídka je u Novasolu ojedinělá co se týče oblasti Troms,severní Norsko.

Radyn
    Účastník
    (600 odpovědí)

Díval jsem se na ten Novasol.jsou to fakt dobré ceny a nemají to ani plně obsazené!čím to je?

ZM
    Účastník
    (1125 odpovědí)

Mají malý mrazák ! 😀 200l

Na Dinturu je Senja taky ještě volná.

Petr Novák
    Účastník
    (1356 odpovědí)

Co se týče malého mrazáku tak na těch pár kilo to stačí a pokud ně tak jsme se vždy bez problémů domluvili v nejbližší zpracovne ryb nebo třeba u sousedů. Co se týče ceny tak je pro jistotu nadhodnocena. S naším tranzitem se dá jet i pod 8l. Co se týče té nabídky měli jsme různé tipy ale když se narazilo na tohle nešlo odmítnout. Trajekt Sassnitz stojí na místě cca 130 euro za auto i s lidma jedna cesta. Takže jestli pojedeme tudy nebo jinou cestou je skoro jedno. Ale chceme zkusit asi krátkou do Dánska a potom Oresund.

Radyn
    Účastník
    (600 odpovědí)

Ta cena Sassnitz tak je,já tam počítal i kajutu.ta je dalších 30-40 na víc.jel jsem všechny trasy několikrát a každý rok špekuluju která trasa je nejlepší.letos odjíždíme v sobotu a nejede nám ze Sassnitz ve 22,30 tak pojedeme Rostock-Gedser ve 22,15 za 80 éček.

jerry
    Člen
    (8 odpovědí)
    voky
    Účastník
    (9 odpovědí)

Nabizím jedno volné místo do Aldersundu /cca 30 km jižně od polárního kruhu / v termínu od6.7. do 13. 7.2013. Pojedeme v šesti lidech devítimístným Fordem Tranzit.Obědnané jsou dvě hliníkové lodě 40 HP se sonarem a GPS. Jinak vše zajištěno. Milan Vokál tel: 602854809 milanvokal@volny.cz

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

Já jsem kupoval trajekt Sassnitz – Trelleborg v pondělí – Mercedes VITO s dvoumetrovým vozíkem (délka 7,7 m, výška do 2 metrů) pro 6 osob bez kajuty za 145 EUR. Kajuta na 4 hodiny jízdy je zbytečná, vždy se v pohodě vyspíme na sedačkách, případně na zemi ve spacáku 😀 😀 😀

pavlik
    Člen
    (13 odpovědí)

Ahoj chci se zeptat jestli nema někdo zájem o severní Norsko, kousek od Lofot, jsme 4, ale dům je pro 7 lidi, lodě, ubytování a hlavně rybařina je tam paradní, jestli bude mit někdo zájem tak se ozvěte, bud tady nebo na tel 731 483 5160

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 115)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Volná místa 2013

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...