Hasvik, NO
temperature icon 9°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 17°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 18°C
prudký déšť
Bergen, NO
temperature icon 16°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 30°C
skoro jasno

Volná místa 2013

Hledám jednoho až dva rybáře nebo rybářky. Odjezd 12.6.2013, návrat 25.6.2013.Místo pobytu Andvika, ostrov Vikna.Ubytování norský standart,loď perfekt, rovněž rybolov. Prověřeno při letošním pobytu.

Odpovědět

Taky si myslím že je to podivný. Jedeme letos na Arnoy a v 6ti lidech, dvě lodě 50HP a vlastní auto ,,,, budeme tak cca na 23.000,- /osobu + jídlo .

BTW .... máme 1 volné místo v termínu 13.6.-24.6. kdyby někdo chtěl dejte vědět :-)

Naše věkové rozmezí 35-40let, nějaké ty zkušenosti po více jak 10ti letech už máme, ale takhle nahoru jedeme prvně :-)

Bakkan sme spravili 6-ti s dvomi člnami,10 dní,Torfride-Arild,komplet

na osobu 640.-eur.A vy to máte z Čiech ešte bližšie.

[citace]JAKABO napsal:

Bakkan sme spravili 6-ti s dvomi člnami,10 dní,Torfride-Arild,komplet

na osobu 640.-eur.A vy to máte z Čiech ešte bližšie.[/citace]

No jo,ale vy máte nižší spotřebu benzínu,protože zústáváte na chatě,kde promítáš a ukazuješ kuriozity ze své bohaté sbírky!!

Na vlákne Bakkan Wahl 2012 asi na 116 strane sa dočítaš,že sme prejazdili 500,. eur na benzíne.

Ja mám asi smolu,že nechlastám a tak sa venujem trochu humoru.Taktiež

sa nám tam aj rozpadla parta.

Tak to je mi líto,ale party,rodiny a další lidská uskupení se občas rozpadají,i když tam byla legrace.:-|

Teď vážně,ta tvoje částka odpovídá tomu,že se dá střední Norsko udělat za 16000,-.A projezdit 500 eur(6 lidí) je slušné,kolem 2000,- Kč na osobu,projezdíme, a to se celkem držíme, ve Finnmarku tak 3500,- ....

Bakkan za 640 eu je nemožné.My vloni jen Ben 201 EU,- benzín lodě 330 EU,nafta ford 18 500 kč nájem Fordu 19 200,- pojištění 7500,- mýtné 1800,- trajekty 6200,- + jídlo pro 6 osob.kedlobak. Celkem 21 tis osoba.

Souhlas, od jihu na sever, 18-28 tis na osobu za 10 dní. Snažíme se být co nejvíc na vodě, ale nejsme závodníci, to kvůli spotřebě. Jídlo a pití ve standardu kvalitní dovolené.

Sim píše 290 NOK/osoba při 6-ti lidech,tak by to mohlo vyjít,ale s vlastním autem a jíst ryby.Žádné pojištění,oslavy a pokuty.

Arild 10 dní -2040.-, benzín 500.-,trajekt 2x136.-,mýto 40.-,jedlo

250.-,malý trajekt 2x40,nafta 580.-,auto-vlastné, +nejaké drobnosti.

Myslím,že je to všetko.Nedáme tú tému do iného vlákna?

Ale ne,letos Soroya a příští rok opět Bakkan,tak špatně jako vloni tam být pořád nemůže.Kedlobak

Chlapi asi jsem to tady trochu rozbouřil . Pokud se podíváte na poslední příspěvek na první straně tak je to tam částečně rozepsané. Až budu mít večer chvilku tak sem hodím komplet kalkulaci.

Nerozbouřil,zopakovali jsme si ceny. Na té první stránce jsem to četl. ??:-|

Nikde jsem nepsal že je to včetně jídla a benzínu do lodi. To samozřejmě celkovou cenu navýší. Dobrá cena je z důvodu plných 14 dnů pobytu. Díky tomu je tam velká sleva. Večer sem dám tu kalkulaci.

Jak jsem odpoledne slíbil tak přikládám kalkulaci na tu Senju.

Senja Frovag Termín výpravy: 1.9.2013 - 15.9.2013 Předpokládaný odjezd pátek 30.8.2013 odpoledne Předpokládaný příjezd úterý 17.9.2013 Kalkulace Ubytování: 30.000 Kč 2x loď Oien 40PS 20.000 Kč včetně GPS a echolotu Doprava 6600 km spotřeba cca 10l nafty průměrná cena 50 Kč / 1l 660 l nafty x 50Kč = 33.000 Kč Trajekty nebo mosty popř. kombinace tam i zpět cca 300€ 300€ x 25 Kč = 7500 Kč Celková cena = 90.500 Kč Pokud budeme počítat plné obsazení - tzn 6 osob Cena za osobu vychází na 15.083 Kč Do ceny výpravy není započítána cena projetého benzínu, jídla, pití a vlastního rybářského vybavení. Co se týče trasy uvažujeme jednu z tento možností 1. Trajekt Sassnitz - Treleborg 2. Trajekt Putgarden - Rodgby + Oresudský most 3. Trajekt Putgarden - Rodgby. + trajekt. Helsingor - Helsingborg Co se týče způsobu lovu tak upřednostňujeme kombinaci přívlače a pilkrování dle okamžité situace. Jinak se za příznivých podmínek nebojíme vyjet i dál na moře, ale nejraději prochytáváme okolí podmořských hor a nebo výše položených ploten. Co se týče ubytování tak jsou k dispozici tři ložnice, dvě koupelny s WC, společná kuchyně a obývací pokoj s televizí satelitem a DVD. Na email mohu poslat všechny dostupné fotky z této lokality.

Kontakt SZ nebo tel 775623000

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.