Hledám jednoho až dva rybáře nebo rybářky. Odjezd 12.6.2013, návrat 25.6.2013.Místo pobytu Andvika, ostrov Vikna.Ubytování norský standart,loď perfekt, rovněž rybolov. Prověřeno při letošním pobytu.
Hledám jednoho až dva rybáře nebo rybářky. Odjezd 12.6.2013, návrat 25.6.2013.Místo pobytu Andvika, ostrov Vikna.Ubytování norský standart,loď perfekt, rovněž rybolov. Prověřeno při letošním pobytu.
Hledám jednoho až dva rybáře do norska kraj Nordland místo Aldersund.Ideání oba řidiči. Termín 6.7 - 13.7. 2013. Hlinikové lodě 40 HP echolot GPS. Zájezd koupený od CK Pepa. Milan Vokál tel: 602854809 vokalmilan@volny.cz
Odpovědět
[citace]fanda napsal: Hledám jednoho až dva rybáře nebo rybářky. Odjezd 12.6.2013, návrat 25.6.2013.Místo pobytu Andvika, ostrov Vikna.Ubytování norský standart,loď perfekt, rovněž rybolov. Prověřeno při letošním pobytu.[/citace]
Zdravím,
asi zítra v sobotu Vám zavolám a dořešíme tu případnou společnou cestu.Díval jsem se na jejich stránky,vše dobré,jen mne dost vyděsila ta "ložnice " s palandami pro tři ...proboha kam si dáme vůbec věci ? Zítra to probereme,jinak jsem rozhodnut jet.
Karel Mojžišík,Kralupy n.Vlt.
Odpovědět
To Karelfish
Pokud se nemylim, mluvite o domku 3, ktery je prave v rekonstrukci. Budou tam 2 loznice se 4 postelemi, obyvak s kuchynskym koutem, koupelna a nove topeni.
Fotky na web. strankach nejsou aktualni, neb to bude hotovo az ke konci brezna.
Odpovědět
[citace]janka napsal: To Karelfish
Pokud se nemylim, mluvite o domku 3, ktery je prave v rekonstrukci. Budou tam 2 loznice se 4 postelemi, obyvak s kuchynskym koutem, koupelna a nove topeni.
Fotky na web. strankach nejsou aktualni, neb to bude hotovo az ke konci brezna. [/citace]
Děkuji za informaci. KM
Odpovědět
Uvolnilo se nám jedno místo na Soroya od 10.6. - 20.6.2013 - Galeriet.
Jedme 9.míst.Tranzitem od Nakiho. Start je v Uh.Hradišti, přes Brno.
Další info přes SZ.
Odpovědět
Nenašel jsem vlákno pro hledající,tak to dávám sem. Hledám 1 volné místo busem,nebo partu s autem do středního Norska i výše,někdy červen,srpen, září. V norsku jsem byl 1x.Pilkrování i vláčení ,upřednostňuji krytou lokalitu v závětří,nebo s fjordem poblíž,daleké výjezdy na volné moře s velkýma vlnama nemusím,rovněž tak necky bez echa místo člunů.Pohoda,dohoda,vzájemná pomoc v partě.
Děkuji za tipy a nabídky.
Karel ,T: 315 784 059,774 050 171.
e:karel.correct@centrum.cz
Odpovědět
Uvolnila se nám tři místa na Senju. Pobyt od 1.9 do 15.9. Vše zajištěno. Vice informací SZ nebo tel. 775 623 000
Odpovědět
[citace]Rk napsal:
Uvolnilo se nám jedno místo na Soroya od 10.6. - 20.6.2013 - Galeriet.
Jedme 9.míst.Tranzitem od Nakiho. Start je v Uh.Hradišti, přes Brno.
Další info přes SZ.[/citace]
Děkuji všem co se mi ozvali, místo na Soroyu je již obsazeno,
Odpovědět
[citace]PEN napsal: Uvolnila se nám tři místa na Senju. Pobyt od 1.9 do 15.9. Vše zajištěno. Vice informací SZ nebo tel. 775 623 000[/citace]
Zdravím,
prosím o pár základních informací sem :přesněji místo,cena ...?
Karel
Odpovědět
Sháním partu ke které bych se mohl přidat nebo doplnit stav do Norska.nabídněte dík Petr střední čechy SZ.
Odpovědět
Ahoj všem rybaříkům, uvolnilo se nám jedno místo na SOROYA 2013 v termínu od 8.5 do 22.5 včetně. Odjezd z Plzně obytným autem DUCATO, návrat tamtéž, cena cca 32000,-Kč,v ceně je doprava včetně všech poplatků, nájem obytného auta, jídlo na cestu i pobyt (vyhlášená kuchyně, žádné konzervy!!!), benzín do lodí,ubytování (VAGAN). Letos jedeme již 5 rokem, zkušenosti máme. Alkohol a cigarety tam a ryby zpět vozíme dle limitů, nechceme si kazit vyjímečný zážitek a parádní dovolenou. Vše kompletně zajištěno,stačí pouze oblečení, vercajk a dobrá nálada. Kontakt 734 852 677,602 471 091 volejte nebo pište na jan.lukes1@seznam.cz nebo lukes.jal@seznam.cz
Odpovědět
Ahoj,
Fanda chce poděkovat všem co měli zájem o Andviku a současně sděluji,že místa jsou již obsazena.
Odpovědět
Fando užijte si to tam. Kousek vedle na mě čekají ryby až v roce 2014. Letos Senja.
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...