Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Volná 2 místa od 17.7.2014 Senja Rodsand

• Toto téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (3 diskutující) se naposledy zapojil uživatel kulik a poslední změna proběhla před 8 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (celkem z 6)
  • Autor
    Marek
    Účastník
    (142 odpovědí)

ještě nějakcí kellírci z místa 🙂

Marek
    Účastník
    (142 odpovědí)

Ahoj vespolek, máme 2 volná místa na Rodsand (ostrov Senja) začátek oblasti Finnmark. Super ubytko, (barák pro 6 lidí se 4 ložnicemi) Qaerno + 50 HP motor, GPS plotter. Možnost lovit jak ve fjordu tak na otevřeném moři, ozkoušeno již v minulých letech, krásní okouníci (50+) kelleři přez metr, jinak klasika, dorš, jednoskvrnky, leng,kočka, při troše štěstí halíci… Odjezd 17.7. ubytko od 19.7. 10 dnů… Když bude další řidič na střídání, ještě líp :-)) Začátečníka rybáře klidně zaškolíme 🙂 Jedeme 9 místnou dodávkou (prodloužená verze Opel Vivaro) Pište na SZ, mail:marekvorisek@seznam.cz nebo mobil 736648645.

Mára

Marek
    Účastník
    (142 odpovědí)

Tak změna, kolega si nakonec vymodlil dovolenou, tak už jen jedno volné místo… Tak doufám, že se někdo přidá ať jedeme v plném počtu šesti rybolovců…:-))

Marek
    Účastník
    (142 odpovědí)

Odpadl nám na poslední chvíli jeden člen výpravy, tak je nás zase jen 5… 🙁

Vše je zajištěno, doprava, jídlo, i zapůjčení elektriky. Stačí přijít s batůžkem s ponožkama, trenýrkama a hadrama do lodi

Odjezd ve čtvrtek 17.7, pobyt od 19 do 29 (10 dnů) návrat 30.7 v noci.

Cena: 16000,- jelikož je to narychlo, tak raději zasponzorujeme část ceny abychom nevezli prázdné místo a neplatili jej celé… V ceně je vše. Doprava ubytování, trajekty, jídlo, pojištění lodi a předpokládaná spotřeba benzínu do lodi (cca 3000,- NOK)

Za tuhle cenu se to jinak nepořídí, tak doufám, že se někdo do bandy přidáte..:-)) Týlové zajištění supr, 2x kuchařka-rybářka, 1x doktor-rybář i s vlastním šitím (doufám že nebude třeba) a 2x kytaristi-rybáři :-))

Kdyžtak mne kontaktujte na sz nebo tel.: 736648645 kdykoli…

Mára

Petr Novák
    Účastník
    (1356 odpovědí)

Máro, já nebýt v práci a nejet v srpnu na Viknu takto beru všemi jedenácti. Senja je moje srdcovka 😕

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Vypadá to na bezva partu a to i se zabékáním a to já moc rád, ale jsem na tom jako Pen, jen s tím rozdílem, že jedu na Hitru koncem srpna. Držím Vám proto palce, ať seženete prima pohodového parťáka.:-P

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (celkem z 6)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Volná 2 místa od 17.7.2014 Senja Rodsand

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte rybolov v Norsku v roce 2022?

(27)
(119)
(31)
(23)

Nahrávání ... Nahrávání ...