Hasvik, NO
temperature icon 9°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 6°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 8°C
jasno
Bergen, NO
temperature icon 6°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 30°C
polojasno

vnitrostatni trajekty

stalo se mi poprve ze jsme nemohli zaplatit vnitrostatni trajekty(standartne platime kartou).Ted si jen vyfotili spz a hotovo,ma nekdo zkusenost zda to bude vyuctovano pres epc??nebo prijde faktura na majitele vozidla?(mame vuz z pujcovny a zaregistrovene epc na sebe) dekuji

Odpovědět

stalo se mi poprve ze jsme nemohli zaplatit vnitrostatni trajekty(standartne platime kartou).Ted si jen vyfotili spz a hotovo,ma nekdo zkusenost zda to bude vyuctovano pres epc??nebo prijde faktura na majitele vozidla?(mame vuz z pujcovny a zaregistrovene epc na sebe) dekuji

V dobe corony uz upustili na vnitrostatnich trajektech od platby v hotovosti nebo kartou. Vsechny trajekty jsou zahrnute do poplatku za cesty a dalnice - Autopass.

Ahoj, někde jsem snad četl, že vnitrostátní trajekty v Norsku jsou zdrama. Jak to tedy je ? Asi to je nějaký šotek. Prosím o info, kdo máte aktuální zkušenosti.  Šlo by mi o trajekty Sognefojd, Molde a Kristiansund ...  Díky. Martin

Konkrétně v Molde se normálně platí.

Dle mého se neplatí pouze trajekty, které vedou třeba na ostrov a je to konečná cesta.

A půjde to platit normálně přes  epass24.com  , jako dálnice a tunely ?

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Červnová soutěž o Daiwa Sealine v hodnotě 3 950 Kč!

VYHRAJ multiplikátor Daiwa Sealine 30 LWLA! – zapoj se do soutěže ještě dnes!