Přesto že tu nedávno bylo vlákno o vláčácích, řeším něco podobného ale s tím že "těžký" vláčák mám (charismu 100-420) a chtěl bych něco trošku "lehčího" co teď v Norsku půjčím kolegovi (nebo mu půjčím charismu) to uvidím.. potřebuji něco co mi bude z části "suplovt " charismu tedy s čím v pohodě hodím 80-100g pilker ale s čím si i užiju se 30-40 g jigovou hlavičkou... tedy z části překryje rozsah charismy a přitom bude jemnější směrem k nižším vahám...
Hodně se mi líbí v záhlaví zmiňované WFT MC Jigger 2 240 cm a 40-180g... Nemáte s ním někdo zkušenosti...?? Nejvíce se mi na něm líbí očka bez keramiky jen ze smotaného pružného nerez drátu tedy "není co rozbít"...:-)) Dále zvažuji Dragon Millenim 250 Senja 75-150 nebo Hitra 100-200... Hitru 200-400 tu někdo dost chválil ale nemám možnost je vzít do ruky, v Praze jsem je nikde neviděl...:-(( Takže mi zbývá objednávka po netu... Znáte je někdo... Nebo to WFT....?? Jak říkám, jde mi o to aby to (při půjčení) pokrylo rozsah jig - 100g pilker a pro mne abych neměl 2 "stejné" pruty.....??
Díky a Halibutům zdar.
Mára