Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Bazar Vláčák

Aktuálně je na stránce zobrazeno 13 příspěvků - 1. až 13. (celkem z 13)
  • Autor
    mahoni
    Účastník
    (7 odpovědí)

Zdar, koupim p ř í v l a č o v ý prut na moře 2,4 až 2,7m 50-200g za rozumnou cenu.Dík za nabídky.

Poter
    Člen
    (10 odpovědí)

Zkus si na webu vyhledat Carbon Fire Stick 2 FS 2402/2

Červený Jndřich
    Člen
    (1078 odpovědí)

mahoni napsal: Zdar, koupim p ř í v l a č o v ý prut na moře 2,4 až 2,7m 50-200g za rozumnou cenu.Dík za nabídky.

Ahoj ono hlavně záleží na tom ,co pro tebe znamená rozumná cena.Každý to máme jinak.

Kapitán lipánek
    Účastník
    (489 odpovědí)

stači tu na shopu kouknout na vláčáky … WFT je rozhodně kvalitka, ale co je rozumní cena nevím. Mám WFT Baltic pilk 30 – 150 g, je to citlivoučká proutek, chytal jsem na hlavy kolem 30 g až 150g pilkry, neměl problém, dizajn luxusní … obecačky a štikozubci kolem metru neměli šanci, jsem rád že jsem si ho vybral

Naki
    Účastník
    (900 odpovědí)

Kapitan-lipanek napsal: stači tu na shopu kouknout na vláčáky … WFT je rozhodně kvalitka, ale co je rozumní cena nevím. Mám WFT Baltic pilk 30 – 150 g, je to citlivoučká proutek, chytal jsem na hlavy kolem 30 g až 150g pilkry, neměl problém, dizajn luxusní … obecačky a štikozubci kolem metru neměli šanci, jsem rád že jsem si ho vybral

A nebo si projít zdejší diskuze. O vláčecích prutech a typech,který koupit už zde bylo napsáno dost a dost.

Naki

Beda
    Účastník
    (658 odpovědí)

A co tento kousek, za balík kokyn pro mladýho a je tvůj. Říkáme mu “Savege Garten” 😀 😀

Kokyna

Trošku si dělám srandu. Kup si Charismu 50-190gr 2.40m a budeš spokojen na dlouho.

mahoni
    Účastník
    (7 odpovědí)

Nechci vláčák pro sebe. Chci ho pro kámoše, který penězi moc nevládne a hlavně jede s námi na sever prvně, takže neví zda ho to zaujme. Potřebuje jen něco na zkoušku a když ho to čapne, tak třeba půjde do Charismy jako já.

Kliknis
    Účastník
    (951 odpovědí)

mahoni napsal: Nechci vláčák pro sebe. Chci ho pro kámoše, který penězi moc nevládne a hlavně jede s námi na sever prvně, takže neví zda ho to zaujme. Potřebuje jen něco na zkoušku a když ho to čapne, tak třeba půjde do Charismy jako já.

Poradim jednoduchou věc. Kluk co jezdil se mnou si vozil silnější teleskopy co má na kapry a bez problému mu to stačilo. Horší je to s navijákem… Každej to nevydrží.

Naki
    Účastník
    (900 odpovědí)

Nechtěl jsem to sem znovu dávat,ale snan mi Sim odpustí. A pokud ne, tak mi to v sobotu dá sežrat na Frýdnavě 2013. Ale tohle je super kombinace za super peníze,která se hodí potom i u nás na vodě. Mám ji odzkoušenou a naprostá spokojenost. Nebo jít potom opravdu do Charismy,Daiwy nebo Savege Gearu.

A tady je ten můj tip: prut

stroft
    Účastník
    (136 odpovědí)

mahoni napsal:

Nechci vláčák pro sebe. Chci ho pro kámoše, který penězi moc nevládne a hlavně jede s námi na sever prvně, takže neví zda ho to zaujme. Potřebuje jen něco na zkoušku a když ho to čapne, tak třeba půjde do Charismy jako já.

Na rozdíl od většiny tvrdím, od Charismy raději ruce pryč, ale jak radí Naki, tak ty Dragony, byť za mrzký peníz, pracují slušně.

Červený Jndřich
    Člen
    (1078 odpovědí)

Ať se podívá na zdejší půjčovnu.Domluví se se Simem a má vláčecí set za stopade na den v pěkné kvalitě a vše bez starostí.Když ho Norsko chytí ,tak může začít po návratu investovat do vybavení.8-O

mahoni
    Účastník
    (7 odpovědí)

Díky všem za komentáře a pomoc. Prut už jsem sehnal. WFT light speed pilk po jedné výpravě v Norsku a byl za 1200,-kč. Takže super práce.

Červený Jndřich
    Člen
    (1078 odpovědí)

mahoni napsal: Díky všem za komentáře a pomoc. Prut už jsem sehnal. WFT light speed pilk po jedné výpravě v Norsku a byl za 1200,-kč. Takže super práce.

Jestli je ten prut v pořádku, bez nutnosti opravy, tak to je dobrá koupě.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 13 příspěvků - 1. až 13. (celkem z 13)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Bazar Vláčák

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...