Hasvik, NO
temperature icon 8°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 4°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 7°C
jasno
Bergen, NO
temperature icon 6°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 30°C
polojasno

Vingsand 2025

Ahoj,

za ca 3 týdny jedeme na Vingsand. Nevíte prosím jak to tam vypadá s rybami a okolím ? Jestli je něco na co si máme dát pozor ? Jsem norský začátečník ( 1 x na Bakkanu) a ..mořský démon  .-) ,,Dedo145,, tam s námi nebude . Reporty z Vingsandu jsou jen loňské , ale ty už jsem přečetl aspoň 3x  . Ohledně ryb  doufáme, že již budou i makrely. Rád bych si  chytil i okouníka a v halibuta ani nedoufáme . :-) Cestu zatím  počítáme bez trajektů .

Díky

Honza

Odpovědět

Ahoj, v pátek tam vyrážíme, v neděli nástup, tak nás asi budete střídat. Napiš mi klidně zprávu na 603458334, zkusím podat info v průběhu i sem, pokud se tedy bude čím chlubit :-)

Ahoj, v pátek tam vyrážíme, v neděli nástup, tak nás asi budete střídat. Napiš mi klidně zprávu na 603458334, zkusím podat info v průběhu i sem, pokud se tedy bude čím chlubit :-)

Ahoj, díky moc ... To někde spíte, třeba na trajektu , když máte  cestu  na dva dny   ? U nás je zatím varianta jet cestu na jeden zátah odjezd brzo ráno  04.07.  a příjezd snad  sobota 05.07. kolem oběda  . Takže se asi střidat nebudeme . Jestli ti to teda nevadí chtěl bych se ozvat v půlce lovu z mého čísla 721 576 616 .

Díky

Honza

Nespíme, jedeme v pátek na noc, ráno trajekt Rostock - Trelleborg a pak pohodovu cestou směr Vingsand, kam dorazíme v neděli ráno. Klidně se ozvi, ale spíše pošli SMS nebo na Whatsapp, telefon v Norsku tak trochu odkládám, takže bych se ozval nějak třeba večer nebo prostě v průběhu :-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Červnová soutěž o Daiwa Sealine v hodnotě 3 950 Kč!

VYHRAJ multiplikátor Daiwa Sealine 30 LWLA! – zapoj se do soutěže ještě dnes!