Hasvik, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -6°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon -1°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

VIKNA – chata BOGEN.

Dnes sme prišli na VIKNU. Som tu po prvý krát,vypadá to tu slušne.

Chata pre 4 osoby,loď Kasbol 25 HP.

Dnes dospíme prebdené noci za volantom a zajtra ráno na ne.

Odpovědět

Teraz sme sa vrátili z vody /polnoc-ledva sme videli na mólo/a celkom sa darilo.Treska naj 89cm kamarát,ja len 62cm,jeden okounik 15cm,keleri 55cm+-.Za celý pobyt ani jeden mieň.Pred mesiacom nejaká partia chytila jedneho.

Zajtra má pršať a balíme.Chytať pôjdeme asi len tak rekreačne.

[citace]JAKABO napsal: Teraz sme sa vrátili z vody /polnoc-ledva sme videli na mólo/a celkom sa darilo.Treska naj 89cm kamarát,ja len 62cm,jeden okounik 15cm,keleri 55cm+-.Za celý pobyt ani jeden mieň.Pred mesiacom nejaká partia chytila jedneho.

Zajtra má pršať a balíme.Chytať pôjdeme asi len tak rekreačne.[/citace]

Zítra valíte domů kluci,tak šťastnou cestu a hodně štěstí...

Príchod domov,všetko O.K.,po colníkoch ani stopa.Trajekt Trelleborg- Sassnitz plný na prasknutie,ale zmestili sme sa.

A môžeme odpočítavať dni do ďalšieho Nórska.

Všetkým,ktorý idú ešte tento rok do Nórska,prajem bohaté úlovky a rekordné ryby.

Tak to máme dnes za 7. Som zvedavý na túto lokalitu o mesiac aj niečo

skôr.Zmeníme isto aj lovnú techniku.

Zdravím,Jakoba.Já to mám za 17,asi tě budu střídat a pravděpodobné jsem tě sřídal i vloni,byl jsem tam konec června a začátek srpna.Rybařina byla skoro stejná,na jaře skoro samá obecná, v srpnu přibylo víc polaků a hlavně makrel.Oba termíny ryby do85cm.Vloni v červnu 5 ks.obecných okolo 1m,vše na vláčku. Tak hodně štěstí:-):-)

JAKABO dnes v kempe približne 25 km od bogen NEMCI chytili,HALIKA-149cm a mal 44kg ,kedže to mate za par urcite VAM to zvedne naladu tak štastnu cestu.

Tak dnes odchádzame smer Sassnitz.Kóóóónečne.Na D1 niekde pri Jihlave dnes majú zhodiť most.Dúfam,že padne až keď mi prejdeme.Vraj o 20.00

majú D1 úplne zavrieť na celú noc.Obchádzka 40km.Predpoveď počasia nám ukazuje nejakých 10° a dážď,tak dúfam,že pôjdu aspoň veľké ryby.

Je tam Wifi,tak bude info+foto.

2 Jakabo: Tak ti přeju šťastný dolet a velké ryby!

Takže čakáme na správy a foto!

Tak sme na Vikne.Cesta Praha,Sassnitz-Trelleborg/109.- eur/,Oslo,Elverum,Tynset,Trondheim,Rorvik,Eidghaun.Zápchy pred Oslom.

Dáme sprchu a ideme na ne.

Podle oblečení to vypadá, že už se konečně ochladilo. Naki psal, že pařáky nahoře stále trvají.

2 JAKABO A oni su uz osprchovane? :-)

Čau Peťo,tak ste šťastlivo tam,teším sa na fotky,dufam že sa vam bude dariť.Pozdrav aj partiu.Ahojte

Včera sme asi za štyri hodky nelapli skoro nič.Na otvorené more sme nešli/ až dnes/.Tresky podseknuté.Najväčšia asi 70cm-jedna.

Únava z cesty nás nakoniec zlomila.

• Téma ‚VIKNA – chata BOGEN.’ nepřijímá nové odpovědi.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!