Dnes sme prišli na VIKNU. Som tu po prvý krát,vypadá to tu slušne.
Chata pre 4 osoby,loď Kasbol 25 HP.
Dnes dospíme prebdené noci za volantom a zajtra ráno na ne.
Dnes sme prišli na VIKNU. Som tu po prvý krát,vypadá to tu slušne.
Chata pre 4 osoby,loď Kasbol 25 HP.
Dnes dospíme prebdené noci za volantom a zajtra ráno na ne.
Teraz sme sa vrátili z vody /polnoc-ledva sme videli na mólo/a celkom sa darilo.Treska naj 89cm kamarát,ja len 62cm,jeden okounik 15cm,keleri 55cm+-.Za celý pobyt ani jeden mieň.Pred mesiacom nejaká partia chytila jedneho.
Zajtra má pršať a balíme.Chytať pôjdeme asi len tak rekreačne.
Odpovědět
[citace]JAKABO napsal: Teraz sme sa vrátili z vody /polnoc-ledva sme videli na mólo/a celkom sa darilo.Treska naj 89cm kamarát,ja len 62cm,jeden okounik 15cm,keleri 55cm+-.Za celý pobyt ani jeden mieň.Pred mesiacom nejaká partia chytila jedneho.
Zajtra má pršať a balíme.Chytať pôjdeme asi len tak rekreačne.[/citace]
Zítra valíte domů kluci,tak šťastnou cestu a hodně štěstí...
Odpovědět
Príchod domov,všetko O.K.,po colníkoch ani stopa.Trajekt Trelleborg- Sassnitz plný na prasknutie,ale zmestili sme sa.
A môžeme odpočítavať dni do ďalšieho Nórska.
Všetkým,ktorý idú ešte tento rok do Nórska,prajem bohaté úlovky a rekordné ryby.
Odpovědět
Tak to máme dnes za 7. Som zvedavý na túto lokalitu o mesiac aj niečo
skôr.Zmeníme isto aj lovnú techniku.
Odpovědět
Zdravím,Jakoba.Já to mám za 17,asi tě budu střídat a pravděpodobné jsem tě sřídal i vloni,byl jsem tam konec června a začátek srpna.Rybařina byla skoro stejná,na jaře skoro samá obecná, v srpnu přibylo víc polaků a hlavně makrel.Oba termíny ryby do85cm.Vloni v červnu 5 ks.obecných okolo 1m,vše na vláčku. Tak hodně štěstí:-):-)
Odpovědět
JAKABO dnes v kempe približne 25 km od bogen NEMCI chytili,HALIKA-149cm a mal 44kg ,kedže to mate za par urcite VAM to zvedne naladu tak štastnu cestu.
Odpovědět
Tak dnes odchádzame smer Sassnitz.Kóóóónečne.Na D1 niekde pri Jihlave dnes majú zhodiť most.Dúfam,že padne až keď mi prejdeme.Vraj o 20.00
majú D1 úplne zavrieť na celú noc.Obchádzka 40km.Predpoveď počasia nám ukazuje nejakých 10° a dážď,tak dúfam,že pôjdu aspoň veľké ryby.
Je tam Wifi,tak bude info+foto.
Odpovědět
Tak sme na Vikne.Cesta Praha,Sassnitz-Trelleborg/109.- eur/,Oslo,Elverum,Tynset,Trondheim,Rorvik,Eidghaun.Zápchy pred Oslom.
Odpovědět
Podle oblečení to vypadá, že už se konečně ochladilo. Naki psal, že pařáky nahoře stále trvají.
Odpovědět
Čau Peťo,tak ste šťastlivo tam,teším sa na fotky,dufam že sa vam bude dariť.Pozdrav aj partiu.Ahojte
Odpovědět
Včera sme asi za štyri hodky nelapli skoro nič.Na otvorené more sme nešli/ až dnes/.Tresky podseknuté.Najväčšia asi 70cm-jedna.
Únava z cesty nás nakoniec zlomila.
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...