Hasvik, NO
temperature icon 9°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 20°C
jasno
Bergen, NO
temperature icon 11°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 29°C
zataženo

VIKNA – chata BOGEN.

Dnes sme prišli na VIKNU. Som tu po prvý krát,vypadá to tu slušne.

Chata pre 4 osoby,loď Kasbol 25 HP.

Dnes dospíme prebdené noci za volantom a zajtra ráno na ne.

Odpovědět

[citace]JAKABO napsal:

Dnes ráno som si dal turistiku na jazero v horách,kde by mali byť ryby.Samozrejme som žiadne nechytil.Ale príroda super a tak dám len nejaké foto.[/citace]

Wow,tak to mě mrzí...:-(:-(:-(

Přijedeš se podívat na Slovenský sraz?

To: JAKABO Peter, na Tvojich správach je predsa len niečo po pozitívne, aj nič nechytíš, stále informuješ a NEKLAMEŠ!:-)

To JAKOBO: tak jsem dneska na mapě našel chaty Bogen a my budeme trošku jinde. Hansvikna leží defacto severně od Roviku. Odjíždíme 18.8 a určitě budu informovat o tom jak dopadáme. Jinak hodně štěstí na zbývající pobyt.

Včera pri silnom vetre nás to s fjordu nepustilo na more,tak sme to tu "prešmejdili".Objavili sme pár krát hejno sleďov a aj sme pár podsekli.Neskočili ani na makrelové períčka.Tak sme sa rozhodli,že pôjdeme na vodu večer,kedy prídu dravce do fjordu.Chytali sme do polnoci a okrem jedneho polaka 40cm,dve tresky 50cm a pár makrel sa

nič nechytilo.

Nakoniec je človek rád,že je vôbec na vode a nesedí na baráku.

Dnes máme 9m/s,tak to bude asi o tom istom.V nedeľu ráno odchádzame domov,tak možno ešte počasie poľaví.

Na tom jazere,o ktorom som písal je čln ťažký ako "kráva".Domáci nám vyprával,že ho tam ťahali do kopca po horách 3 roky.To museli byť šialenci.

Inak tam niekto spravil hrádzu z tonových kameňov,aby mali vodu na mlyn/mleli múku/,ktorý bol dole pri mori a už neexistuje.Spláchla ho nejaká výchrica.

Voda sa púšťala dolu do mlyny dreveným potrubím,ktoré je tiež špeciálne.

Zdravím Norkov. Dnes nás pustil vietor konečne na more /7m/s/ a tak o 6.00 išlo na to.A podarilo sa.Chytil som si moju prvú kočku.Mala 84 cm a 5,1kg.Šťastný som bol ako blcha.

Gratuluji, na stř. Norsko krásný úlovek! Na co ti zabrala a jak hluboko?

2 Jakabo

Tak konečně pořádná gratulace;-)

Asi na maso viď??

Díky Norci za gratuláciu.Chytil som tú kočku na 250g pilkrík červenej farby asi 50m hĺbke. Bola tam kolmá stena z 15m do 50m.

Teraz sme sa odtiaľ vrátili a podarila sa mi treska 85cm a keleri tak 60 až 70cm.Nádherný rybolov po toľkých dňoch. Zaujímavé,že sme nechytili ani jednu makrelu.

Tak ešte máme dva dni a v nedeľu ráno prášime domov.

[citace]JAKABO napsal: Zdravím Norkov. Dnes nás pustil vietor konečne na more /7m/s/ a tak o 6.00 išlo na to.A podarilo sa.Chytil som si moju prvú kočku.Mala 84 cm a 5,1kg.Šťastný som bol ako blcha. [/citace] Pěkná,pěkná,pěkná....taková tmavá,asi zalezlá jak muréna v díře:-D:-D:-D

• Téma ‚VIKNA – chata BOGEN.’ nepřijímá nové odpovědi.