Dnes sme prišli na VIKNU. Som tu po prvý krát,vypadá to tu slušne.
Chata pre 4 osoby,loď Kasbol 25 HP.
Dnes dospíme prebdené noci za volantom a zajtra ráno na ne.
Dnes sme prišli na VIKNU. Som tu po prvý krát,vypadá to tu slušne.
Chata pre 4 osoby,loď Kasbol 25 HP.
Dnes dospíme prebdené noci za volantom a zajtra ráno na ne.
[citace]JAKABO napsal:
Dnes ráno som si dal turistiku na jazero v horách,kde by mali byť ryby.Samozrejme som žiadne nechytil.Ale príroda super a tak dám len nejaké foto.[/citace]
Wow,tak to mě mrzí...:-(:-(:-(
Přijedeš se podívat na Slovenský sraz?
Odpovědět
To: JAKABO Peter, na Tvojich správach je predsa len niečo po pozitívne, aj nič nechytíš, stále informuješ a NEKLAMEŠ!:-)
Odpovědět
To JAKOBO: tak jsem dneska na mapě našel chaty Bogen a my budeme trošku jinde. Hansvikna leží defacto severně od Roviku. Odjíždíme 18.8 a určitě budu informovat o tom jak dopadáme. Jinak hodně štěstí na zbývající pobyt.
Odpovědět
Včera pri silnom vetre nás to s fjordu nepustilo na more,tak sme to tu "prešmejdili".Objavili sme pár krát hejno sleďov a aj sme pár podsekli.Neskočili ani na makrelové períčka.Tak sme sa rozhodli,že pôjdeme na vodu večer,kedy prídu dravce do fjordu.Chytali sme do polnoci a okrem jedneho polaka 40cm,dve tresky 50cm a pár makrel sa
nič nechytilo.
Nakoniec je človek rád,že je vôbec na vode a nesedí na baráku.
Dnes máme 9m/s,tak to bude asi o tom istom.V nedeľu ráno odchádzame domov,tak možno ešte počasie poľaví.
Odpovědět
Na tom jazere,o ktorom som písal je čln ťažký ako "kráva".Domáci nám vyprával,že ho tam ťahali do kopca po horách 3 roky.To museli byť šialenci.
Odpovědět
Inak tam niekto spravil hrádzu z tonových kameňov,aby mali vodu na mlyn/mleli múku/,ktorý bol dole pri mori a už neexistuje.Spláchla ho nejaká výchrica.
Odpovědět
Voda sa púšťala dolu do mlyny dreveným potrubím,ktoré je tiež špeciálne.
Odpovědět
Zdravím Norkov. Dnes nás pustil vietor konečne na more /7m/s/ a tak o 6.00 išlo na to.A podarilo sa.Chytil som si moju prvú kočku.Mala 84 cm a 5,1kg.Šťastný som bol ako blcha.
Odpovědět
Gratuluji, na stř. Norsko krásný úlovek! Na co ti zabrala a jak hluboko?
Odpovědět
2 Jakabo
Tak konečně pořádná gratulace;-)
Asi na maso viď??
Odpovědět
Díky Norci za gratuláciu.Chytil som tú kočku na 250g pilkrík červenej farby asi 50m hĺbke. Bola tam kolmá stena z 15m do 50m.
Teraz sme sa odtiaľ vrátili a podarila sa mi treska 85cm a keleri tak 60 až 70cm.Nádherný rybolov po toľkých dňoch. Zaujímavé,že sme nechytili ani jednu makrelu.
Tak ešte máme dva dni a v nedeľu ráno prášime domov.
Odpovědět
[citace]JAKABO napsal: Zdravím Norkov. Dnes nás pustil vietor konečne na more /7m/s/ a tak o 6.00 išlo na to.A podarilo sa.Chytil som si moju prvú kočku.Mala 84 cm a 5,1kg.Šťastný som bol ako blcha. [/citace] Pěkná,pěkná,pěkná....taková tmavá,asi zalezlá jak muréna v díře:-D:-D:-D
Odpovědět