Dnes sme prišli na VIKNU. Som tu po prvý krát,vypadá to tu slušne.
Chata pre 4 osoby,loď Kasbol 25 HP.
Dnes dospíme prebdené noci za volantom a zajtra ráno na ne.
Dnes sme prišli na VIKNU. Som tu po prvý krát,vypadá to tu slušne.
Chata pre 4 osoby,loď Kasbol 25 HP.
Dnes dospíme prebdené noci za volantom a zajtra ráno na ne.
S rečí majiteľa mám dojem,že mu je každý zákazník dobrý, aj ten hajz....
Inak kamoš dnes chytil morskú nemoc a zachránil ho COCULINE.A hneď chytil ostrieža a bol nadšený,ako malé decko.
Odpovědět
Z predpovede počasia máme zlé správy,že máme vietor 7m/s a dážď na 8 dní.Dúfam,že sa to zmení k lepšiemu.
Odpovědět
A krásy prírody si vychutnám asi zajtra,lebo sa chystáme na jazero, ktoré je odtiaľto asi 1/2hod. a sú tam ryby.
Odpovědět
Čekám co nejvíce informací, protože na Viknu jedeme posledních 14 dnů v srpnu. Sice kousek vedle na Hansviku a nevím jak daleko to je od vás. Budu muset kouknout do mapy. Přeju hodně úspěchů
Odpovědět
Dnes doobeda silný dážď a vietor 7m/s. Výlet do lesa sa zvrhol len na márne hľadanie hríbov,ktoré vôbec nerastú. Ale ani tie jedovaté.
Neskôr sa nám podarilo dostať na vodu.Počas 6-tich hodín lovu sme chytili dve tresky 66cm,asi 10 kelerov 40cm a 30 makrel.Zaujímavosťou je,že všetky ryby podseknuté-okrem makrel.Asi "nežerú".
Druhá partia z Čiech dnes 5hodín lovu a jeden polak 70cm.Včera tri tresky 70cm.To je všetko.
Odpovědět
Odjezd se blíží. Začínáte mě trochu strašit. Pokud mám dobře informace tak na Vikně se vždy nachytat pěkné ryby. Čekám další info.
Odpovědět
Teraz je tu dážď skoro prietrž,vietor 4m/s, tak chceme na vodu čo najskôr.
Nechcem strašiť s tým rybolovom,ale prešli sme všetky "top" miesta a
ryby malé a podseknuté.Ešte ideme dnes na posledné miesto "nr.1".
Zajtra prešacujem celý fjord dlhý 5km, lebo nám hlásia 9 až 10m/s a
predpokladám,že bede vo fjorde kľud.
Inak všetci tu tvrdia,že je zima a ryby nežerú.Neviem,ale mne je zima tiež a hladný som stále.Já byť ryba,tak mňa chytia na prvý pilker.
Odpovědět
[citace]JAKABO napsal:
Inak všetci tu tvrdia,že je zima a ryby nežerú.Neviem,ale mne je zima tiež a hladný som stále.Já byť ryba,tak mňa chytia na prvý pilker.[/citace]
Súhlasím, ja tiež v NO prežívam rovnaké pocity:-P:-D:-P
Odpovědět
Tak dnes tu máme 10m/s a trvalý dážď.Ideme do RORVIKU na nákup a do fjordu na ryby asi poobede.
Včera sme chytili jednu obecný tresku 69cm, jednoškvrnku 56cm ,kelery a makrely.Inak nič.
Zajtra počasie slnečno, ale vietor 12m/s.Tak neviem.Dúfam,že sa to zmení.Inak to bude na nejakú turistiku do okolia.
Ostatným partiám v Nórsku prajem veľa úspechov v rybolove.
Odpovědět
Včera sme prechytali celý fjord, tresky tak 40cm,asi 10 makrel.
Zaujímavosťou je,že sedem ľudí,5 dní lovu,hĺbky prelovené od 10m do
180m a ani jeden mieň.Lov na pilker,rôzne gumy,mäso na pilkry.
Je to možné,že by bola nejaká oblasť v Nórsku,že sa tam miene vôbec nevyskytujú?
Odpovědět
Dnes ráno som si dal turistiku na jazero v horách,kde by mali byť ryby.Samozrejme som žiadne nechytil.Ale príroda super a tak dám len nejaké foto.
Odpovědět