Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 26 odpovědí. Do diskuze (9 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel ZV69 a poslední změna proběhla před 3 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 12 příspěvků - 16. až 27. (celkem z 27)
  • Autor
    jak
    Účastník
    (72 odpovědí)

Ahoj, včera jsme se po týdnu vrátili z Andviky. První tři dny bylo poměrně větrno, s přeháňkami, občas i sníh s deštěm a krupky. Vyjet se sice s obtížemi dalo, ale museli jsme se schovávat za ostrůvky. Větru odpovídal i rychlejší drift, takže i na poměrně mělké vodě, do 20 m, jsme museli používat těžší (50g) jigy aby propadly ke dnu a ryby jsme museli hledat. Potom se počasí trochu zklidnilo, že se dalo vyjet i dál na moře a to už bylo lepší. Ale i tak byl tento týden na ryby slabší, to potvrdil i Mikal. Zoomy jako nástraha vedly.

to IGORECKO: jak to vypadalo po našem odjezdu?

Honza

IGORECKO
    Účastník
    (587 odpovědí)

Ahoj, slnečno – 2 dni nám ryby nešli.

Potom sa zatiahlo, začalo pršať, ale vietor sa ustálil. Po zátokách sme pochytali tresky hnedé a polaky do 1m.

Top nástrahy: Daiwa Dfin+Relax Kopyto – farba fluo zelená a fluo oranžová + Zoomy (watermelon a potom červené).

Jeden polak zobral v stĺpci v hĺbke 5m – zvyšok 10m na dne.

Musím ale povedať, že také tresky ako nosili Švédi a Nemci z mora ešte nad Kvaloy – 30 min jazdy – ale s 150hP motorom –  som v strednom Nórsku ešte nevidel. Všetky mali 27kg a viac.

IGORECKO
    Účastník
    (587 odpovědí)

Toto nachytali na otvorenom mori

ZM
    Účastník
    (1125 odpovědí)

27kg? Dohromady?

Kliknis
    Účastník
    (951 odpovědí)

27kg? Dohromady?

😂👍

IGORECKO
    Účastník
    (587 odpovědí)

27kg? Dohromady?

tie som nefotil, lebo už boli vyfiletované.

Každopádne čo sa týka polakov – prišli sme si na svoje.

tancik
    Účastník
    (36 odpovědí)

Ahoj, nějak nám zamrzlo vlákno z Vikny. Těšil jsem se na reportáž od jaka, ale nic. Nám se to hodně pomalu blíží, ještě 36 dní. Těším se na jakoukoliv zprávu z Andviky a okolí, jestli tam někdo je nebo byl. Přeji všem pěkný lov.

jak
    Účastník
    (72 odpovědí)

Ahoj, nějak nám zamrzlo vlákno z Vikny. Těšil jsem se na reportáž od jaka, ale nic. Nám se to hodně pomalu blíží, ještě 36 dní. Těším se na jakoukoliv zprávu z Andviky a okolí, jestli tam někdo je nebo byl. Přeji všem pěkný lov.

Ahoj, krátké info jsem psal hned 20.5. po návratu (první příspěvek na této stránce), bohužel jsem neměl k dispozici fotky tak to bylo stručné. Pokud máš dotazy, ptej se, pokud budu vědět rád odpovím.

tancik
    Účastník
    (36 odpovědí)

Ahoj, nějak mi tvůj příspěvek utekl. Zajímalo mě, jestli jsi tam již někdy byl. Jestli má cenu jezdit k Metarenu a na Vevlan, nebo si udělat výlet na Kvaloy.Minule jsem tam byl někdy v polovině června a to jsme se trefili do pěkné rybačky. Letos jedeme o měsíc později a stále je to pro mě nová lokalita, tak nevím, na jaká místa se více soustředit. Také, jestli obměnil lodě nebo zůstaly ty červené, na kterých jsme jezdili.

colfik
    Účastník
    (58 odpovědí)

Ahojte, nějaké novinky z Vikny? Už se nám to krátí… 14 dní do odjezdu.

Galileo
    Účastník
    (55 odpovědí)

Nějaký report z oblasti? Vyrážíme na Andviku 11.9. Díky.

ZV69
    Účastník
    (5 odpovědí)

Zdarec z Vikny mám info od kámoše sobota neděle  se podařilo nachytat něco kelerů , tresek ob. makrel. pak 2 dny se nedostali na moře, silný  vítr, loví makrely kousek od baráku takže zatím prý žádná hitparáda. Bohužel přesné místo pobytu nevím. jak jsem nakoupil tak prodávám. Zítra odjez směr Soroya.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 12 příspěvků - 16. až 27. (celkem z 27)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...