Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 54 odpovědí. Do diskuze (14 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel janka a poslední změna proběhla před 11 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 46. až 55. (celkem z 55)
  • Autor
    zok
    Účastník
    (543 odpovědí)

to Voma: byl jsem tam s dcerou a strejc se synkem a se vším fakt spokojenost. S použitím fotek máš můj souhlas.

Preparator
    Účastník
    (777 odpovědí)

Ahoj,koukám že už jsi zpět. Krásné ryba, ale máš pravdu že 7 dní je málo. Tak hlavně že se ti tam líbilo, kdyby jsi se tam chtěl vrátit, tak mám soukromý kontakt na majitele.

VoMa
    Účastník
    (103 odpovědí)

:-D:-D:-D zok – Naše malá skupina tam jede příští rok na konec srpna a již se nemůžeme dočkat. Vše je již zajištěno a dána i záložka. Díky za fota….

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Zoku, tak Tě vítám opět doma a přidávám se k názoru, že 7 dní je málo. Jinak jsem rád, že jste si to užili a vše bylo v pohodě. Nejvíc závidím ty houby, neboť letos jsem neviděl ani prašivku. Tak dnes večer!!!:-P

zok
    Účastník
    (543 odpovědí)

Kulíku, tak ještě nějakou houbu pro naladění oka 😉

Petr ŠEBESTA
    Člen
    (217 odpovědí)

neprovokuj!!! 😀

skoro takové sbíráme i na Vinohradech, při toulkách s kočárkem 😀

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

A to je letošní úroda?:-x

Petr ŠEBESTA
    Člen
    (217 odpovědí)

jasně! asi před měsícem! Ale třeba to zase začne!

masar
    Účastník
    (83 odpovědí)

Ahoj,v neděli jsem se vrátil z Vik B,tak stručný popis.Ubytování na velmi dobré úrovni,je přímo nad mořem,vše na dosah-benzinka,obchod.Lodě Al s 50 motorem (dvoutakt).Troch zarážející je předání lodí a odevzdání s prázdnou nádrží.Tak hned po předání musíte letět k benzince a po odevzdání zůstává nevyjetá nádrž,nebo vyjetá,co to jde.Myslím,že je lepší plnou nádrž převzít a odevzdat.Platí se olej do dvoutaktu správci,cca 200 Nok za týden.

U spráce Stefana je vše o co si řeknete,samo nic nepřijde,ale vyhoví.Kolem Němců lítá jako divej,nosí nástrahy,mapy,radí,atd.Na moře celkem daleko.My jsme ve fjordech potkali jenom makrely,pár malých tresek obecných(červi).První 3 dny jsme jenom paběrkovali.Pak nám kolegové Němci poradili kam na ně jezdí.Byla to dálka na moře,ale vyplatilo se.Metrové tresky obecné,keleři,mníci.Užili jsme si.Cesta zpět byla trochu problematická,zavřená E3 za Alvdal.U silnice byl jenom nějaký ručně napsaný nápis,žádné pořádné upozornění,cesta zpět 50 km a hledání objížky,též značení mizerné.Po cestě měření rychlosti,

u silnice sedí policajt na židličce a před sebou radar na trojnožce,policajt v černém obleku,přikrčený,nevidíte a jedete.My jsme jeli za kamionem a protější kamion na kolegu zablikal,tak jsme to zahlédli.Byli jsme v Vik B.takto na podzim,byl tam klid,obsazenost poloviční.Děkuji paní Jance za zprostředkování.

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

Akce na Vik Brygge – jedna lod k ubytovani zdarma – plati na volne terminy do 15.4. 2014!

info janaseitz@centrum.cz

Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 46. až 55. (celkem z 55)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...