Hasvik, NO
temperature icon 8°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 16°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 14°C
déšť
Malé, MV
temperature icon 28°C
oblačno

Vik Brygge

Zdravím všechny. V dubnu 2010 vyrážíme na Vik Brygge, je to údajně poměrně nová lokalita. Byl bych rád za jakékoli info. Díky.

Odpovědět

to VoMa: budu tam od 3.8. podám zprávu, jak se nám daří.

[citace]zok napsal:

to VoMa: budu tam od 3.8. podám zprávu, jak se nám daří.[/citace]:-D:-D:-D No tak to se budeme těšit na zprávy.....Dík už předem.

Hlásím návrat zpět z Vik Brygge. Myslel jsem, že budu podávat info průběžně (wifina běží v pohodě), ale technika (naše vlastní) zklamala. Ubytování, molo, filetárna vše v okruhu do 30m, tankování benzinu do lodí na kartu u prodejny Coop cca 50m.

Rybařina pojata jako chytání s dětmi, přesto se povedlo pár pěkných kousků. Nej obecňačka 107cm 11 kilo

Dorost taky nezahálel nej keler 87cm

a když místo makrel nastoupili malí keleři to byl teprve boj

:-D:-D:-D Doufám že jsem dáš nějakou fotku jěště.Jsme nedočkavý jak to tam vypadá a je z rybyma......

Náhodně se povedlo i pár okouníků

[citace]zok napsal:

a když místo makrel nastoupili malí keleři to byl teprve boj[/citace]:-D:-D:-D zok chci se zeptat a dostat tvuj souhlas umístnit vaše fotky z Vik Brygge na naše stranky www.fischstarclub.cz na příprava Norsko 2014 předem ti děkuji. Voma - Já.I.

obecňačky kolem 70 - 80 cm

dvakrát jsme vyrazili i na houby

:-D:-D:-D Tak že se vám Norsko podle fotek povedlo, pěkný...

Na ryby jsme převážně jezdili na místa označená na výše uvedené mapce jako č.6,7,8,11. doba dojezdu od mola cca 25min. ( lodě jsou osazeny dvoutaktními motory 50HP, doplatek za dolévaný olej 100NOK) Počasí nám nepřálo pouze jeden den kdy foukalo 8 - 10m/s. Makrel všude spousta, chyceno hodně lumbů (bohužel to není moje cílová ryba),obecňačky, keleři, také pár jednoskvrnek, ale polacka ani jednoho. (asi to neumím protože ve filetárně jsem jich pár zahlídnul):-(

Na maso jsme nechytali, tak ani nebyl žádný leng.

Celkově mohu vyhodnotit výlet jako úspěšný, se vším spokojenost, jediné mínus je to, že 7 dní je málo.

ještě pohled ze dveří našeho apartmánu

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.