Kde se dají sehnat ?
Ahoj, kdybys je fakt nikde nesehnal případně nechtěl komerční, tak koukni doma jestli nemáš staré woblery s chrastítky. Vrtni za hlavu 5-8 mm díru, nasyp broky (nasekaných má každý rybář mraky) a zalep (zalej). Tohle používám v Norsku už víc jak 10 let a no problem. Možná, že by někdo zpochybňoval přesné vyvážení, ale hladové tresce je to celkem jedno ;-).
Odpovědět
To je super nápad Franto. Kolik to pak váží? Respektive dá se tam dostat dostatečné množství broků?
Ano Frenky, o to nám určitě jde... :) I pro to zmiňujeme ve videu, jak se dají najít i jinde než u nás.
Odpovědět
Chlapci, ale ja prioritne verím woblerom vašim...:) (mimochodom vďaka za expresné dodanie).
Odpovědět
To je super nápad Franto. Kolik to pak váží? Respektive dá se tam dostat dostatečné množství broků? Ano Frenky, o to nám určitě jde... :) I pro to zmiňujeme ve videu, jak se dají najít i jinde než u nás.
Ahoj, váha je kolem 50-60g, viz foto (54g). Já jsem to cílil na těch +-50g, ale asi by tam ještě něco nacpat šlo. Záleží jak jsou komory uvnitř woblera velké a rozdělené. Zrovna u tohoto typu jsem nechtěl zalít i komoru s chrastítkem, takže ale i tak je celkem těžký a pořád chrastí :-).
Odpovědět
Norské vody čekají
Napište nám a ozveme se vám do 24 hodin.