Zrovna řeším prut pro elektrický multík s pletenkou. Je to kategorie samostatně vyráběných prutů. Například pro multíky Daiwa jsou vyráběny tyhle pruty. Mají klasická očka. Ty s rolnami jsou pro silony. Prut SA-B 56MHF-DD jsem koupil u jednoho prodejce v Asii (v Evropě je neseženeš a jestli jo dej mi vědět kde) ale prodejce se odmlčel a prut mi ani po 2,5 měsících nedorazil tak to řeším (díky Bohu) přec paypal. Ono mít na prutu multík napří Daiwa tanacom 750 s pletenkou, kabel na boku a balancovat na 5 metrové lodi není moc bezpečné. Podívej se co vytáhne elektrický multík sám se správným prutem a ne žvejkačkou 30lbs…
a tady je video jak to maník sestavuje dohromady…v norsku pak stačí na zábradlí na lodi dát držák prutu a máš vystaráno…a tady je video jak takový rybolov, deep dropping, bottom fishing a jak se tomu jinak říka funguje…a tohle video ukazuje jak to nemá vypadat. zbytečně jigguje s prutem když ten multík má 4 módy pro jigging…drží ten prut jako prase kost a snaží se aby se mu ten prut v ruce neotočil když nahoře má takovou zátěž…
-
Odpověď byla upravena před 5 roky uživatelem sachlj.