Ahoj, dá se kombinovat elektrický multiplikátor s prutem, který má vnitřní vedení pletenky?
Ahoj, dá se kombinovat elektrický multiplikátor s prutem, který má vnitřní vedení pletenky?
Zrovna řeším prut pro elektrický multík s pletenkou. Je to kategorie samostatně vyráběných prutů. Například pro multíky Daiwa jsou vyráběny tyhle pruty. Mají klasická očka. Ty s rolnami jsou pro silony. Prut SA-B 56MHF-DD jsem koupil u jednoho prodejce v Asii (v Evropě je neseženeš a jestli jo dej mi vědět kde) ale prodejce se odmlčel a prut mi ani po 2,5 měsících nedorazil tak to řeším (díky Bohu) přec paypal. Ono mít na prutu multík napří Daiwa tanacom 750 s pletenkou, kabel na boku a balancovat na 5 metrové lodi není moc bezpečné. Podívej se co
" target="_blank" rel="noopener">vytáhne elektrický multík sám se správným prutem a ne žvejkačkou 30lbs...
">tady je video jak to maník sestavuje dohromady...v norsku pak stačí na zábradlí na lodi dát držák prutu a máš vystaráno...a
" target="_blank" rel="noopener">tady je video jak takový rybolov, deep dropping, bottom fishing a jak se tomu jinak říka funguje...a
" target="_blank" rel="noopener">tohle video ukazuje jak to nemá vypadat. zbytečně jigguje s prutem když ten multík má 4 módy pro jigging...drží ten prut jako prase kost a snaží se aby se mu ten prut v ruce neotočil když nahoře má takovou zátěž...
Odpovědět
Tak nakonec jsem ten prut daiwa tanacom objednal, zaplatil, čekal 3,5 měsíce než jsme se obrátil na paypal aby mi vrátili peníze a pak na ff2020 koupil tenhle prut http://www.adler-wft.cz/adler-wft/eshop/11-1-Cleneni-dle-pouziti/133-2-Pruty-s-vnitr-vedenim-vlasce/5/1278-WFT-PRION-INLINE-2-1m-400-1200g-80lbs svůj účel splní taky.
Odpovědět
Tak nakonec jsem ten prut daiwa tanacom objednal, zaplatil, čekal 3,5 měsíce než jsme se obrátil na paypal aby mi vrátili peníze a pak na ff2020 koupil tenhle prut http://www.adler-wft.cz/adler-wft/eshop/11-1-Cleneni-dle-pouziti/133-2-Pruty-s-vnitr-vedenim-vlasce/5/1278-WFT-PRION-INLINE-2-1m-400-1200g-80lbs svůj účel splní taky.
S koupí tohoto prutu nebudeš litovat.....
Odpovědět