Hasvik, NO
temperature icon 8°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 18°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 20°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 16°C
déšť
Malé, MV
temperature icon 32°C
oblačno

VESTRALEN 2014 – OFFERSOY

Zdravím,

Má niekto skúsenosti s vyššie uvedenou lokalitou?

Alebo by niekto doporučil niečo iné? Termín prvý-druhý májový (květen) týždeň.

Vopred ďakujem za info.

Odpovědět

[citace]northwolf napsal:

[/citace]

Disk moc. Takze na Offersoy do konca mája tresky a jún-august halibut?

[citace]igorko napsal:

northwolf napsal:

Disk moc. Takze na Offersoy do konca mája tresky a jún-august halibut?[/citace]

Omlouvám se,dovolím si do toho vstoupit(mám problémy s achilovkou,relativně mám dost času). - halibuti se dají chytat celou sezonu,od března do října,nemají období kdy nepřijímají potravu.Rekordní halibut letošního roku se chytil 8.10.145kg/240cm Steigen (to je "kousek" od Vesterál),v březnu v okolí Tromsa také přes 2m.Chce to být na správném místě ve správný čas...:-P

To máš pravdu. My musíme ale brať ohľad na 2 skutočnosti:

Prvá: Ide o 7 dňovú krátku rybačku, t.j nemá zmysel niekde cestovať 2 dni

Druhá: Pre nás je najlepší odlet z Krakowa.

A, Krakow-Bodo 9h50m

B, Krakow - Troms detto

C, Krakow - Trondheim cca 3h.

Problémom nie je ani tak let - samozrejme Krakow - Trondheim je najkratší - ako skôr to, kam potom ďalej - a tu už prichádza do hry faktor "domácich" - či sú ochotní nás vyzdvihnúť a následne naspäť zaviezť na letisko - ako aj vzdialenosť letisko Trondheim - vybratá destinácia - Jostolen, Hitra, Froya a pod.

Já jsem to podrobněji nezkoumal, ale již se na mě někdo obracel s nápadem tohoto znění. Důvod pro lítání z Krakowa byla cena letenek, když jsme chvíli počítali tak jsme zkončili u toho že je to blbost. To z důvodu

1)cena za přepravu zavazadla (zpáteční ryby) je ranec

2) transport z/do Bodo se myslím nechá zařídit, ale jeho cena zcela jistě převýší to co se ušetří na letence - to má své důvody, cenovka hlavně ve směru na letiště bude norská komerční, protože přeprava osob na čas odletu má svá rizika - při poruše nebo defektu hrozí nestihnutí letadla, což může u nízkonákladových letenek znamenat nutnost je kompletně znovu zaplatit s cenovkou "na poslední chvíli".

[citace]northwolf napsal:

Já jsem to podrobněji nezkoumal, ale již se na mě někdo obracel s nápadem tohoto znění. Důvod pro lítání z Krakowa byla cena letenek, když jsme chvíli počítali tak jsme zkončili u toho že je to blbost. To z důvodu

1)cena za přepravu zavazadla (zpáteční ryby) je ranec

2) transport z/do Bodo se myslím nechá zařídit, ale jeho cena zcela jistě převýší to co se ušetří na letence - to má své důvody, cenovka hlavně ve směru na letiště bude norská komerční, protože přeprava osob na čas odletu má svá rizika - při poruše nebo defektu hrozí nestihnutí letadla, což může u nízkonákladových letenek znamenat nutnost je kompletně znovu zaplatit s cenovkou "na poslední chvíli".[/citace]

Ahoj. Asi máš pravdu, ale ide o to, že ja mám krakowské letisko 1,5h cesty od domu.

V každom prípade je problém ísť aj z Krakowa, Viedne alebo Budapešti do Bodo. Ako hovoríš Ty - vysoké príplatky za batožinu + dlhé prestupy. Chceme ísť začiatkom mája 2014 letecky - t.j pre nás pripadá do úvahy jedine Trondheim +/- 200 km max.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.