Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › VESTRALEN 2014 – OFFERSOY
- Toto téma obsahuje celkem 20 odpovědí. Do diskuze (7 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel IGORECKO a poslední změna proběhla před 10 roky a 11 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
#75433 2.12.2013 v 9:32#75438 2.12.2013 v 10:55
northwolf napsal:
Disk moc. Takze na Offersoy do konca mája tresky a jún-august halibut?
#75440 2.12.2013 v 11:46igorko napsal:
northwolf napsal:
Disk moc. Takze na Offersoy do konca mája tresky a jún-august halibut?
Omlouvám se,dovolím si do toho vstoupit(mám problémy s achilovkou,relativně mám dost času). – halibuti se dají chytat celou sezonu,od března do října,nemají období kdy nepřijímají potravu.Rekordní halibut letošního roku se chytil 8.10.145kg/240cm Steigen (to je “kousek” od Vesterál),v březnu v okolí Tromsa také přes 2m.Chce to být na správném místě ve správný čas…:-P
#75441 2.12.2013 v 12:36To máš pravdu. My musíme ale brať ohľad na 2 skutočnosti:
Prvá: Ide o 7 dňovú krátku rybačku, t.j nemá zmysel niekde cestovať 2 dni
Druhá: Pre nás je najlepší odlet z Krakowa.
A, Krakow-Bodo 9h50m
B, Krakow – Troms detto
C, Krakow – Trondheim cca 3h.
Problémom nie je ani tak let – samozrejme Krakow – Trondheim je najkratší – ako skôr to, kam potom ďalej – a tu už prichádza do hry faktor “domácich” – či sú ochotní nás vyzdvihnúť a následne naspäť zaviezť na letisko – ako aj vzdialenosť letisko Trondheim – vybratá destinácia – Jostolen, Hitra, Froya a pod.
#75834 9.12.2013 v 19:35Já jsem to podrobněji nezkoumal, ale již se na mě někdo obracel s nápadem tohoto znění. Důvod pro lítání z Krakowa byla cena letenek, když jsme chvíli počítali tak jsme zkončili u toho že je to blbost. To z důvodu
1)cena za přepravu zavazadla (zpáteční ryby) je ranec
2) transport z/do Bodo se myslím nechá zařídit, ale jeho cena zcela jistě převýší to co se ušetří na letence – to má své důvody, cenovka hlavně ve směru na letiště bude norská komerční, protože přeprava osob na čas odletu má svá rizika – při poruše nebo defektu hrozí nestihnutí letadla, což může u nízkonákladových letenek znamenat nutnost je kompletně znovu zaplatit s cenovkou “na poslední chvíli”.
#75837 9.12.2013 v 20:13northwolf napsal:
Já jsem to podrobněji nezkoumal, ale již se na mě někdo obracel s nápadem tohoto znění. Důvod pro lítání z Krakowa byla cena letenek, když jsme chvíli počítali tak jsme zkončili u toho že je to blbost. To z důvodu
1)cena za přepravu zavazadla (zpáteční ryby) je ranec
2) transport z/do Bodo se myslím nechá zařídit, ale jeho cena zcela jistě převýší to co se ušetří na letence – to má své důvody, cenovka hlavně ve směru na letiště bude norská komerční, protože přeprava osob na čas odletu má svá rizika – při poruše nebo defektu hrozí nestihnutí letadla, což může u nízkonákladových letenek znamenat nutnost je kompletně znovu zaplatit s cenovkou “na poslední chvíli”.
Ahoj. Asi máš pravdu, ale ide o to, že ja mám krakowské letisko 1,5h cesty od domu.
V každom prípade je problém ísť aj z Krakowa, Viedne alebo Budapešti do Bodo. Ako hovoríš Ty – vysoké príplatky za batožinu + dlhé prestupy. Chceme ísť začiatkom mája 2014 letecky – t.j pre nás pripadá do úvahy jedine Trondheim +/- 200 km max.
-
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › VESTRALEN 2014 – OFFERSOY