Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu VESTRALEN 2014 – OFFERSOY

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 21)
  • Autor
    IGORECKO
    Účastník
    (587 odpovědí)

Zdravím,

Má niekto skúsenosti s vyššie uvedenou lokalitou?

Alebo by niekto doporučil niečo iné? Termín prvý-druhý májový (květen) týždeň.

Vopred ďakujem za info.

IGORECKO
    Účastník
    (587 odpovědí)

Ale no tak, 197 videni a ziadna odpoved?

vapno1
    Účastník
    (445 odpovědí)

igorko, z nás 197 uživatelů tuto lokalitu asi nikdo nenavštívil, doufej dál.

dukey
    Účastník
    (116 odpovědí)

Tak známý tam byl a byl nadšen. Jeho halibut byl tady ještě před rokem mezi rekordy.8-)

IGORECKO
    Účastník
    (587 odpovědí)

Ejha, to znie dobre. Nehodil by viac info?

ZM
    Účastník
    (1125 odpovědí)

Nebyl jsem tam….,ale něco o tomto místě je v příspěvcích – Northwolf,paveln kolem 5.8.2013.Vesterålen je bez diskuze špičková lokalita s možností ulovení trofejních ryb.Kolegové z mého bydliště tam byli 3x (od Dinturu,jiná lokalita),vždy spokojeni.

Chce to kontaktovat Northwolfa,pavlan .

IGORECKO
    Účastník
    (587 odpovědí)

Dik. Skusim.

dukey
    Účastník
    (116 odpovědí)

Bohužel, on sem nechodí8-O

Northwolf
    Účastník
    (659 odpovědí)

V tomto campu jsem pracoval a pobýval/rybařil v období od 15.6 2012 do 2.1. 2013. S výpravou turistů jsem tam byl i ve druhé polovině května 2013, tresky přes metr až do 119 cm se určitě nachytaly. Léto 2013 bylo famozní na halibuty, někde bych měl mít i pár fotek, až je najdu, tak je přidám.

marple
    Člen
    (1 odpovědí)

Tu lokalitu znám docela dost dobře :-). Poslední dva roky lovím právě tady. Moc krásné místo, slušné ryby a hlavně tam nejsou davy turistů. Pokud si chce člověk odpočinout, tak ideální místečko. Kromě pěkných ryb jsem potkával běžně orly, delfíny a tuleně.

mima
    Účastník
    (312 odpovědí)

marple napsal: Tu lokalitu znám docela dost dobře . Poslední dva roky lovím právě tady. Moc krásné místo, slušné ryby a hlavně tam nejsou davy turistů. Pokud si chce člověk odpočinout, tak ideální místečko. Kromě pěkných ryb jsem potkával běžně orly, delfíny a tuleně.

Chodíš tam cez cestovku alebo súkromne? Poprosím nejaký kontakt buď na Teba alebo na ubytovanie.

IGORECKO
    Účastník
    (587 odpovědí)

marple napsal:

Tu lokalitu znám docela dost dobře . Poslední dva roky lovím právě tady. Moc krásné místo, slušné ryby a hlavně tam nejsou davy turistů. Pokud si chce člověk odpočinout, tak ideální místečko. Kromě pěkných ryb jsem potkával běžně orly, delfíny a tuleně.

Ahoj, za akékoľvek info by som Ti bol vďačný aj ja. Vopred dik.

IGORECKO
    Účastník
    (587 odpovědí)

northwolf napsal:

V tomto campu jsem pracoval a pobýval/rybařil v období od 15.6 2012 do 2.1. 2013. S výpravou turistů jsem tam byl i ve druhé polovině května 2013, tresky přes metr až do 119 cm se určitě nachytaly. Léto 2013 bylo famozní na halibuty, někde bych měl mít i pár fotek, až je najdu, tak je přidám.

Ahoj Northe, ak by si mohol, šupni sem nejake foto, tie halibuty by ma dosť zaujímali. Chceli by sme ísť hore asi letecky, len spojenie je dosť problémové – odlet by bol z Krakowa – ale asi by sme museli jednu noc prespať v Bodo – alebo popýtať niekoho kto by nás z Bodo odviezol na Offersoy.

Northwolf
    Účastník
    (659 odpovědí)

Obrázky jsem našel, ale zatím ne váhu, takže se můžete pokochat jen pohledem bez detailního komentáře.

Northwolf
    Účastník
    (659 odpovědí)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 21)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu VESTRALEN 2014 – OFFERSOY

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...