Zdravím,
Má niekto skúsenosti s vyššie uvedenou lokalitou?
Alebo by niekto doporučil niečo iné? Termín prvý-druhý májový (květen) týždeň.
Vopred ďakujem za info.
Zdravím,
Má niekto skúsenosti s vyššie uvedenou lokalitou?
Alebo by niekto doporučil niečo iné? Termín prvý-druhý májový (květen) týždeň.
Vopred ďakujem za info.
igorko, z nás 197 uživatelů tuto lokalitu asi nikdo nenavštívil, doufej dál.
Odpovědět
Tak známý tam byl a byl nadšen. Jeho halibut byl tady ještě před rokem mezi rekordy.8-)
Odpovědět
Nebyl jsem tam....,ale něco o tomto místě je v příspěvcích - Northwolf,paveln kolem 5.8.2013.Vesterålen je bez diskuze špičková lokalita s možností ulovení trofejních ryb.Kolegové z mého bydliště tam byli 3x (od Dinturu,jiná lokalita),vždy spokojeni.
Chce to kontaktovat Northwolfa,pavlan .
Odpovědět
V tomto campu jsem pracoval a pobýval/rybařil v období od 15.6 2012 do 2.1. 2013. S výpravou turistů jsem tam byl i ve druhé polovině května 2013, tresky přes metr až do 119 cm se určitě nachytaly. Léto 2013 bylo famozní na halibuty, někde bych měl mít i pár fotek, až je najdu, tak je přidám.
Odpovědět
Tu lokalitu znám docela dost dobře :-). Poslední dva roky lovím právě tady. Moc krásné místo, slušné ryby a hlavně tam nejsou davy turistů. Pokud si chce člověk odpočinout, tak ideální místečko. Kromě pěkných ryb jsem potkával běžně orly, delfíny a tuleně.
Odpovědět
[citace]marple napsal: Tu lokalitu znám docela dost dobře . Poslední dva roky lovím právě tady. Moc krásné místo, slušné ryby a hlavně tam nejsou davy turistů. Pokud si chce člověk odpočinout, tak ideální místečko. Kromě pěkných ryb jsem potkával běžně orly, delfíny a tuleně.[/citace]
Chodíš tam cez cestovku alebo súkromne? Poprosím nejaký kontakt buď na Teba alebo na ubytovanie.
Odpovědět
[citace]marple napsal:
Tu lokalitu znám docela dost dobře . Poslední dva roky lovím právě tady. Moc krásné místo, slušné ryby a hlavně tam nejsou davy turistů. Pokud si chce člověk odpočinout, tak ideální místečko. Kromě pěkných ryb jsem potkával běžně orly, delfíny a tuleně.[/citace]
Ahoj, za akékoľvek info by som Ti bol vďačný aj ja. Vopred dik.
Odpovědět
[citace]northwolf napsal:
V tomto campu jsem pracoval a pobýval/rybařil v období od 15.6 2012 do 2.1. 2013. S výpravou turistů jsem tam byl i ve druhé polovině května 2013, tresky přes metr až do 119 cm se určitě nachytaly. Léto 2013 bylo famozní na halibuty, někde bych měl mít i pár fotek, až je najdu, tak je přidám.[/citace]
Ahoj Northe, ak by si mohol, šupni sem nejake foto, tie halibuty by ma dosť zaujímali. Chceli by sme ísť hore asi letecky, len spojenie je dosť problémové - odlet by bol z Krakowa - ale asi by sme museli jednu noc prespať v Bodo - alebo popýtať niekoho kto by nás z Bodo odviezol na Offersoy.
Odpovědět
Obrázky jsem našel, ale zatím ne váhu, takže se můžete pokochat jen pohledem bez detailního komentáře.
Odpovědět