Chystáte se někdo do Brna na výstavu? Já plánuji návštěvu v pátek 6. 3. 2015. Prahu jsem sice nestihl, ale pravdou zůstává, že tu Moravu mám raději. :-D
Chystáte se někdo do Brna na výstavu? Já plánuji návštěvu v pátek 6. 3. 2015. Prahu jsem sice nestihl, ale pravdou zůstává, že tu Moravu mám raději. :-D
[citace]mara45 napsal:
...a pak večer u pivka ...[/citace]
Vy si teda s mojí spolužačku užíváte :-D:-D
Odpovědět
to Pen:Já už jsem bohužel doma.Musel jsem ráno odjet a nechat tam ty kluky pít beze mě...Ale na štěstí mě vystřídá Hrůša,který na ně dá pozor..:-P
Odpovědět
[citace]mara45 napsal:
to Pen:Já už jsem bohužel doma.Musel jsem ráno odjet a nechat tam ty kluky pít beze mě...Ale na štěstí mě vystřídá Hrůša,který na ně dá pozor..[/citace]
Já jsem zítra tam a ty jsi doma..máti udělala pro každého domácí marmeládu z borůvek a ty nedostaneš teda nic, klobáse budů až v sobotu večer, takže se neboj, něco možná taky dostaneš.. 8-O8-O8-O8-O
Odpovědět
Tak jsme včera navštívili Brno a výstavu Rybaření. Byl to skvělý výlet. Stačili jsme navštívit kamaráda Nakiho a dát si v CARentu skvělou kávu a puk už hurá na výstavu:
Odpovědět
A odpoledne hurá do Dolní Lhoty za Michalem, neboť návštěva Malediv v roce 2016 je na spadnutí.
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...