Hasvik, NO
temperature icon -6°C
mírné sněžení
Trondheim, NO
temperature icon 2°C
déšť
Oslo, NO
temperature icon 1°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 6°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 29°C
polojasno

Veletrh RYBAŘENÍ – Brno 5. – 8. 3. 2015

Chystáte se někdo do Brna na výstavu? Já plánuji návštěvu v pátek 6. 3. 2015. Prahu jsem sice nestihl, ale pravdou zůstává, že tu Moravu mám raději. :-D

Odpovědět

Díky Hyse, vše zařízeno. V pátek dopoledne dorazíme.

[citace]sroubek282 napsal:

Vydra napsal:

Já letos asi vynechám. Jsem do soboty na horách a v neděli budu odpočívat. Ale letos mi zdá, že je tam podstatně méně firem než jindy.

Takže se v sobotu nepotkáme? Já tam budu kolem 13:00.[/citace]

Šroubečku, nepotkáme. Jsem do soboty do večera na horách. Jedině, jestli zůstáváš přes noc v Brně na pivko.

[citace]husky19 napsal:

Díky Hyse, vše zařízeno. V pátek dopoledne dorazíme.[/citace]

Ok sikula, budeme se tesit

[citace]Vydra napsal:

sroubek282 napsal:

Vydra napsal:

Já letos asi vynechám. Jsem do soboty na horách a v neděli budu odpočívat. Ale letos mi zdá, že je tam podstatně méně firem než jindy.

Takže se v sobotu nepotkáme? Já tam budu kolem 13:00.

Šroubečku, nepotkáme. Jsem do soboty do večera na horách. Jedině, jestli zůstáváš přes noc v Brně na pivko.[/citace]

Nene, musím se vrátit dom...mám toho ještě v sobotu hodně na večer ohledně srazu a paní jde v neděli do práce..

:-):-) ZERP a ICE fish se valí do BRNA....Pan Juránek ZOOM Takýýýýý.

Ahoj a show může začít...jsem z Trenčína doma....nyní BRNO pak Spálov pak FISHING HUNTING veletrh NITRA a pak jdu do blázince.....

Toto vše pro VÁS vydržím a že jsou SLEVY jako PRASE ....tak to je jasný. A píííííívo všude a vždy...:-D:-D AHOJ BRŇÁCI A spol.

ZERP

[citace]zerp napsal:

ZERP a ICE fish se valí do BRNA....Pan Juránek ZOOM Takýýýýý.

Ahoj a show může začít...jsem z Trenčína doma....nyní BRNO pak Spálov pak FISHING HUNTING veletrh NITRA a pak jdu do blázince.....

Toto vše pro VÁS vydržím a že jsou SLEVY jako PRASE ....tak to je jasný. A píííííívo všude a vždy... AHOJ BRŇÁCI A spol.

ZERP[/citace]

Ahoj kluci, stavím se v pátek odpoledne.

[citace]Rk napsal:

zerp napsal:

Toto vše pro VÁS vydržím a že jsou SLEVY jako PRASE ....tak to je jasný. A píííííívo všude a vždy... AHOJ BRŇÁCI A spol.

ZERP

[/citace]

Ahoj Rade to je super budu se tam taky pohybovat. Zavoláme si a mohly by jsme se sejít u některého stánku třeba zrovna u Zerpa na malé pivečko:-D

[citace]Hyse napsal:

Kdo by mel zajem o volnou vstupenku na Rybareni v Brne, at mi napise svuj pozadavek na mail petr.juranek@betisbaits.eu Sdelim postup vcetne kodu pro 50 kousku. Mohu vyridit do zitrka odpoledne, pak balim a ve stredu valim se Zerpem smer Brno. [/citace]

este jich par zbyva;-);-);-)

[citace]Radyn napsal:

Rk napsal:

zerp napsal:

ZERP

Ahoj Rade to je super budu se tam taky pohybovat. Zavoláme si a mohly by jsme se sejít u některého stánku třeba zrovna u Zerpa na malé pivečko[/citace]

Super budu se těšit, setká se nás tam asi víc, ale pivko si můžu dat jen maly a potom ho rozchodit, protože budu autem.:-(

Tak jsem dnes dopoledne náhodou před Brnem na dálnici potkal v autě Zerpa, jak si vezl na stánek ty svoje "Slevy jako Prase":-) ať se to povede jako v Praze. ;-)

....stánek je připraven na nápor norků a team Zerp a Zoom v plné síle...

Zerpík se včera posilnil koulemi...

...a pak jsme to zapili Starobrnem...

Včera u Zerpa při odchodu dobrá nálada. Nabídka pěkná. V těchto chvílích už zařezávají tvrdý byznys. Tak ať se daří pro obě strany!

Já tam budu v sobotu kolem 13:00, ale na chvilku, musím valit dom..

...stánek Zerp a Zoom...

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Od rána máme uloveno 5 krásných...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!