Chystáte se někdo do Brna na výstavu? Já plánuji návštěvu v pátek 6. 3. 2015. Prahu jsem sice nestihl, ale pravdou zůstává, že tu Moravu mám raději. :-D
Chystáte se někdo do Brna na výstavu? Já plánuji návštěvu v pátek 6. 3. 2015. Prahu jsem sice nestihl, ale pravdou zůstává, že tu Moravu mám raději. :-D
[citace]sroubek282 napsal:
Vydra napsal:
Já letos asi vynechám. Jsem do soboty na horách a v neděli budu odpočívat. Ale letos mi zdá, že je tam podstatně méně firem než jindy.
Takže se v sobotu nepotkáme? Já tam budu kolem 13:00.[/citace]
Šroubečku, nepotkáme. Jsem do soboty do večera na horách. Jedině, jestli zůstáváš přes noc v Brně na pivko.
Odpovědět
[citace]husky19 napsal:
Díky Hyse, vše zařízeno. V pátek dopoledne dorazíme.[/citace]
Ok sikula, budeme se tesit
Odpovědět
[citace]Vydra napsal:
sroubek282 napsal:
Vydra napsal:
Já letos asi vynechám. Jsem do soboty na horách a v neděli budu odpočívat. Ale letos mi zdá, že je tam podstatně méně firem než jindy.
Takže se v sobotu nepotkáme? Já tam budu kolem 13:00.
Šroubečku, nepotkáme. Jsem do soboty do večera na horách. Jedině, jestli zůstáváš přes noc v Brně na pivko.[/citace]
Nene, musím se vrátit dom...mám toho ještě v sobotu hodně na večer ohledně srazu a paní jde v neděli do práce..
Odpovědět
:-):-) ZERP a ICE fish se valí do BRNA....Pan Juránek ZOOM Takýýýýý.
Ahoj a show může začít...jsem z Trenčína doma....nyní BRNO pak Spálov pak FISHING HUNTING veletrh NITRA a pak jdu do blázince.....
Toto vše pro VÁS vydržím a že jsou SLEVY jako PRASE ....tak to je jasný. A píííííívo všude a vždy...:-D:-D AHOJ BRŇÁCI A spol.
ZERP
Odpovědět
[citace]zerp napsal:
ZERP a ICE fish se valí do BRNA....Pan Juránek ZOOM Takýýýýý.
Ahoj a show může začít...jsem z Trenčína doma....nyní BRNO pak Spálov pak FISHING HUNTING veletrh NITRA a pak jdu do blázince.....
Toto vše pro VÁS vydržím a že jsou SLEVY jako PRASE ....tak to je jasný. A píííííívo všude a vždy... AHOJ BRŇÁCI A spol.
ZERP[/citace]
Ahoj kluci, stavím se v pátek odpoledne.
Odpovědět
[citace]Rk napsal:
zerp napsal:
Toto vše pro VÁS vydržím a že jsou SLEVY jako PRASE ....tak to je jasný. A píííííívo všude a vždy... AHOJ BRŇÁCI A spol.
ZERP
[/citace]
Ahoj Rade to je super budu se tam taky pohybovat. Zavoláme si a mohly by jsme se sejít u některého stánku třeba zrovna u Zerpa na malé pivečko:-D
Odpovědět
[citace]Hyse napsal:
Kdo by mel zajem o volnou vstupenku na Rybareni v Brne, at mi napise svuj pozadavek na mail petr.juranek@betisbaits.eu Sdelim postup vcetne kodu pro 50 kousku. Mohu vyridit do zitrka odpoledne, pak balim a ve stredu valim se Zerpem smer Brno. [/citace]
este jich par zbyva;-);-);-)
Odpovědět
[citace]Radyn napsal:
Rk napsal:
zerp napsal:
ZERP
Ahoj Rade to je super budu se tam taky pohybovat. Zavoláme si a mohly by jsme se sejít u některého stánku třeba zrovna u Zerpa na malé pivečko[/citace]
Super budu se těšit, setká se nás tam asi víc, ale pivko si můžu dat jen maly a potom ho rozchodit, protože budu autem.:-(
Odpovědět
Tak jsem dnes dopoledne náhodou před Brnem na dálnici potkal v autě Zerpa, jak si vezl na stánek ty svoje "Slevy jako Prase":-) ať se to povede jako v Praze. ;-)
Odpovědět
....stánek je připraven na nápor norků a team Zerp a Zoom v plné síle...
Zerpík se včera posilnil koulemi...
Odpovědět
Včera u Zerpa při odchodu dobrá nálada. Nabídka pěkná. V těchto chvílích už zařezávají tvrdý byznys. Tak ať se daří pro obě strany!
Odpovědět
Já tam budu v sobotu kolem 13:00, ale na chvilku, musím valit dom..
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...