Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Veletrh RYBAŘENÍ – Brno 5. – 8. 3. 2015

• Toto téma obsahuje celkem 64 odpovědí. Do diskuze (21 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel dalibor a poslední změna proběhla před 9 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 65)
  • Autor
    husky19
    Účastník
    (1722 odpovědí)

Díky Hyse, vše zařízeno. V pátek dopoledne dorazíme.

Vydra
    Účastník
    (749 odpovědí)

sroubek282 napsal:

Vydra napsal:

Já letos asi vynechám. Jsem do soboty na horách a v neděli budu odpočívat. Ale letos mi zdá, že je tam podstatně méně firem než jindy.

Takže se v sobotu nepotkáme? Já tam budu kolem 13:00.

Šroubečku, nepotkáme. Jsem do soboty do večera na horách. Jedině, jestli zůstáváš přes noc v Brně na pivko.

Hyse
    Účastník
    (578 odpovědí)

husky19 napsal:

Díky Hyse, vše zařízeno. V pátek dopoledne dorazíme.

Ok sikula, budeme se tesit

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

Vydra napsal:

sroubek282 napsal:

Vydra napsal:

Já letos asi vynechám. Jsem do soboty na horách a v neděli budu odpočívat. Ale letos mi zdá, že je tam podstatně méně firem než jindy.

Takže se v sobotu nepotkáme? Já tam budu kolem 13:00.

Šroubečku, nepotkáme. Jsem do soboty do večera na horách. Jedině, jestli zůstáváš přes noc v Brně na pivko.

Nene, musím se vrátit dom…mám toho ještě v sobotu hodně na večer ohledně srazu a paní jde v neděli do práce..

zerp
    Účastník
    (1899 odpovědí)

:-):-) ZERP a ICE fish se valí do BRNA….Pan Juránek ZOOM Takýýýýý.

Ahoj a show může začít…jsem z Trenčína doma….nyní BRNO pak Spálov pak FISHING HUNTING veletrh NITRA a pak jdu do blázince…..

Toto vše pro VÁS vydržím a že jsou SLEVY jako PRASE ….tak to je jasný. A píííííívo všude a vždy…:-D:-D AHOJ BRŇÁCI A spol.

ZERP

Radislav Kryl
    Účastník
    (484 odpovědí)

zerp napsal:

ZERP a ICE fish se valí do BRNA….Pan Juránek ZOOM Takýýýýý.

Ahoj a show může začít…jsem z Trenčína doma….nyní BRNO pak Spálov pak FISHING HUNTING veletrh NITRA a pak jdu do blázince…..

Toto vše pro VÁS vydržím a že jsou SLEVY jako PRASE ….tak to je jasný. A píííííívo všude a vždy… AHOJ BRŇÁCI A spol.

ZERP

Ahoj kluci, stavím se v pátek odpoledne.

Radyn
    Účastník
    (600 odpovědí)

Rk napsal:

zerp napsal:

Toto vše pro VÁS vydržím a že jsou SLEVY jako PRASE ….tak to je jasný. A píííííívo všude a vždy… AHOJ BRŇÁCI A spol.

ZERP

Ahoj Rade to je super budu se tam taky pohybovat. Zavoláme si a mohly by jsme se sejít u některého stánku třeba zrovna u Zerpa na malé pivečko:-D

Hyse
    Účastník
    (578 odpovědí)

Hyse napsal:

Kdo by mel zajem o volnou vstupenku na Rybareni v Brne, at mi napise svuj pozadavek na mail petr.juranek@betisbaits.eu Sdelim postup vcetne kodu pro 50 kousku. Mohu vyridit do zitrka odpoledne, pak balim a ve stredu valim se Zerpem smer Brno.

este jich par zbyva;-);-);-)

Radislav Kryl
    Účastník
    (484 odpovědí)

Radyn napsal:

Rk napsal:

zerp napsal:

ZERP

Ahoj Rade to je super budu se tam taky pohybovat. Zavoláme si a mohly by jsme se sejít u některého stánku třeba zrovna u Zerpa na malé pivečko

Super budu se těšit, setká se nás tam asi víc, ale pivko si můžu dat jen maly a potom ho rozchodit, protože budu autem.:-(

pavel.v
    Účastník
    (137 odpovědí)

Tak jsem dnes dopoledne náhodou před Brnem na dálnici potkal v autě Zerpa, jak si vezl na stánek ty svoje “Slevy jako Prase”:-) ať se to povede jako v Praze. 😉

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

….stánek je připraven na nápor norků a team Zerp a Zoom v plné síle…

Zerpík se včera posilnil koulemi…

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

…a pak jsme to zapili Starobrnem…

meky
    Účastník
    (293 odpovědí)

Včera u Zerpa při odchodu dobrá nálada. Nabídka pěkná. V těchto chvílích už zařezávají tvrdý byznys. Tak ať se daří pro obě strany!

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

Já tam budu v sobotu kolem 13:00, ale na chvilku, musím valit dom..

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

…stánek Zerp a Zoom…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 65)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Veletrh RYBAŘENÍ – Brno 5. – 8. 3. 2015

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...