Hasvik, NO
temperature icon -5°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon 5°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 4°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 5°C
slabé mrholení a déšť
Malé, MV
temperature icon 30°C
polojasno

Veletrh RYBAŘENÍ – Brno 5. – 8. 3. 2015

Chystáte se někdo do Brna na výstavu? Já plánuji návštěvu v pátek 6. 3. 2015. Prahu jsem sice nestihl, ale pravdou zůstává, že tu Moravu mám raději. :-D

Odpovědět

Paráda, už sa teším na plzničku a novinky na trhu.8-)

[citace]husky19 napsal:

MadMack napsal:

husky19 - emailem mi přišel kód RYBARENI15 a platí pouze při online platbě. Vstupné po slevě je 80Kč

Děkuji, vyzkouším.[/citace]

Funguje to . Zdarma letos nejsou. Třeba se potkáme. Snad bych tam měl být každé dopoledne.

[citace]zerp napsal:

.... a hlavně to naše pivínko Plznička 12....

Tak se stavte na pokec. A nebo tuto sobotu a neděli v Trenčíně !!!! Pro Slovenské kamarády.[/citace]

V Trenčíne pivinko nebolo :-(:-(:-(Aha, to len pro kamarády.:-D Musím ale priznať, že som dostal darček. Ďakujem. ZERP-aci sa ale pracovne snažili a popri tom stihli aj foto s fanúšikmi. Želám úspech.

Objevil jsem u Davida nástrahy za skvělou cenu. Kdo máte zájem, podívejte:

www.formybrno.cz/morska-nastraha-deep-hering/deep-hering-460-g

:-D:-D

to husky19:

Jojo, konečně to někoho napadlo okopčit, když Savage neví co by za to chtěli. Ale, že zrovna v Německu s tím začnou tak to jsem nečekal, ale asi si to nechají vyrábět někde v Číně.

Máš je už koupený? Porovnával jsi je s originálem? Jsou o.k.?

http://www.angel-domaene.de/team-deep-sea-realistric-3d-hering-270g-real-hering-uv--20882.html

Já letos asi vynechám. Jsem do soboty na horách a v neděli budu odpočívat. Ale letos mi zdá, že je tam podstatně méně firem než jindy.

[citace]Vydra napsal:

Já letos asi vynechám. Jsem do soboty na horách a v neděli budu odpočívat. Ale letos mi zdá, že je tam podstatně méně firem než jindy.[/citace]

Takže se v sobotu nepotkáme? Já tam budu kolem 13:00.

:-D Joo jsou super !!! V Trenčíně na veletrhu je všichni obdivovali. Mám v krámu všechny barvy a v Brně taky budou.......

8-O8-O8-O8-O8-O8-O8-O8-O8-O8-O8-O8-O8-O8-O8-O8-O8-ODOUFÁM DAVIDE.....

Kdo by mel zajem o volnou vstupenku na Rybareni v Brne, at mi napise svuj pozadavek na mail petr.juranek@betisbaits.eu Sdelim postup vcetne kodu pro 50 kousku. Mohu vyridit do zitrka odpoledne, pak balim a ve stredu valim se Zerpem smer Brno. :-D:-D

To Hyse : Jestli mi nenecháš , ani nedojdu. ;-):-D

poslu ti to SZ kolik jich chces vycerpat ??? Musim se vejit do tech 50-ti kusu.

Pro zerp.-ty zarputilý pivařu a pro nealkoholiky voda nebude?

To Hyse : Dík , vybavené. Teším sa na pivečko. ;-)

Taky se na tebe tesim. Kedy dorazite ?? Aby jeste naky pivko zbylo - zrovna proplachujem pipu..

To Hyse : Zdar. V sobotu ráno sme tam.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Od rána máme uloveno 5 krásných...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!