Chystáte se někdo do Brna na výstavu? Já plánuji návštěvu v pátek 6. 3. 2015. Prahu jsem sice nestihl, ale pravdou zůstává, že tu Moravu mám raději. :-D
Chystáte se někdo do Brna na výstavu? Já plánuji návštěvu v pátek 6. 3. 2015. Prahu jsem sice nestihl, ale pravdou zůstává, že tu Moravu mám raději. :-D
:-D Norci .....jako každoročně budeme mít stánek ZERP-ICE fish +++++ ZOOM . A pozor pozor !!! Letos pěkně nabušenej NOVINKAMA ,ale i AKČNÍMA věcma jako PRASE.....:-D
ICE fish-CORMORAN- DAIWA-ZOOM a hlavně to naše pivínko Plznička 12....
Tak se stavte na pokec. A nebo tuto sobotu a neděli v Trenčíně !!!! Pro Slovenské kamarády.;-);-);-)
Odpovědět
[citace]zerp napsal:
Norci .....jako každoročně budeme mít stánek ZERP-ICE fish +++++ ZOOM . A pozor pozor !!! Letos pěkně nabušenej NOVINKAMA ,ale i AKČNÍMA věcma jako PRASE.....
ICE fish-CORMORAN- DAIWA-ZOOM a hlavně to naše pivínko Plznička 12....
Tak se stavte na pokec. A nebo tuto sobotu a neděli v Trenčíně !!!! Pro Slovenské kamarády.[/citace]
Vypadá to tak, že v sobotu kolem poledne jsem za váma a asi nepřijedu sám..8-)8-)8-)8-)8-)
Odpovědět
No konečně, už to vypadalo, že se budu v Brně sám bát. :-D
Odpovědět
Zerpiku bohuzel budu zase za hranicemi vsednich dni takze se uvidime az ve Spalove.
Odpovědět
Kamarádi, na poslední chvíli se povedlo dostat na výstavu Rybaření 2015 i našemu AQUANTIC SEA FISHING teamu.Stavte se pokecat u nás v stánku nejen o Polacích....samozřejmě jsem připravil nějaké novinky.Poprvé budou prezentovány přívěsné streamery pro lov Polaků a kelerů.Rád vás seznámim s technikou lovu a použitím těchto vychytávek....
Odpovědět
[citace]husky19 napsal: Chystáte se někdo do Brna na výstavu? Já plánuji návštěvu v pátek 6. 3. 2015. Prahu jsem sice nestihl, ale pravdou zůstává, že tu Moravu mám raději. [/citace]
Nazdar, my tam budeme v sobotu v plnej zostave ako v Prušánkach.:-D
Odpovědět
Ahoj ... chystáme sa a tešíme, zima je dlhá a takéto výstavy by mohli byť aj častejšie.:-P
Odpovědět
Okrem toho by som si tam rad kúpil kábel k multiku Ryobi 700. Tak keď niekto z vás niečo také predáva (viem, že Sim má, ale neviem, či tam bude), tak dajte vedieť pri ktorom stánku sa stretneme.:-|
Odpovědět
Stretneme se u STÁNKU ZERP-ICEfish + ZOOM-BETIS !!!!! Naproti DOC. A poznáte to podle Norských vlajek a tam kde poteče spousty Plzničky.....:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
Každý rok se na těchto stránkách objevují slevové kódy, kterými je možné získat slevu ze vstupného na veletrh. ;-)
Nemáte někdo něco takového? ;-)
Odpovědět
husky19 - emailem mi přišel kód RYBARENI15 a platí pouze při online platbě. Vstupné po slevě je 80Kč
Odpovědět
[citace]MadMack napsal:
husky19 - emailem mi přišel kód RYBARENI15 a platí pouze při online platbě. Vstupné po slevě je 80Kč[/citace]
Děkuji, vyzkouším.
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...