Hasvik, NO
temperature icon -5°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon 5°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 4°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 5°C
slabé mrholení a déšť
Malé, MV
temperature icon 30°C
polojasno

Veletrh RYBAŘENÍ – Brno 5. – 8. 3. 2015

Chystáte se někdo do Brna na výstavu? Já plánuji návštěvu v pátek 6. 3. 2015. Prahu jsem sice nestihl, ale pravdou zůstává, že tu Moravu mám raději. :-D

Odpovědět

:-D Norci .....jako každoročně budeme mít stánek ZERP-ICE fish +++++ ZOOM . A pozor pozor !!! Letos pěkně nabušenej NOVINKAMA ,ale i AKČNÍMA věcma jako PRASE.....:-D

ICE fish-CORMORAN- DAIWA-ZOOM a hlavně to naše pivínko Plznička 12....

Tak se stavte na pokec. A nebo tuto sobotu a neděli v Trenčíně !!!! Pro Slovenské kamarády.;-);-);-)

[citace]zerp napsal:

Norci .....jako každoročně budeme mít stánek ZERP-ICE fish +++++ ZOOM . A pozor pozor !!! Letos pěkně nabušenej NOVINKAMA ,ale i AKČNÍMA věcma jako PRASE.....

ICE fish-CORMORAN- DAIWA-ZOOM a hlavně to naše pivínko Plznička 12....

Tak se stavte na pokec. A nebo tuto sobotu a neděli v Trenčíně !!!! Pro Slovenské kamarády.[/citace]

Vypadá to tak, že v sobotu kolem poledne jsem za váma a asi nepřijedu sám..8-)8-)8-)8-)8-)

No konečně, už to vypadalo, že se budu v Brně sám bát. :-D

:-D:-D ŽE BY ŠROUBEK VZAL I MATIČKU.......:-D:-D do Brna...

Zerpiku bohuzel budu zase za hranicemi vsednich dni takze se uvidime az ve Spalove.

Kamarádi, na poslední chvíli se povedlo dostat na výstavu Rybaření 2015 i našemu AQUANTIC SEA FISHING teamu.Stavte se pokecat u nás v stánku nejen o Polacích....samozřejmě jsem připravil nějaké novinky.Poprvé budou prezentovány přívěsné streamery pro lov Polaků a kelerů.Rád vás seznámim s technikou lovu a použitím těchto vychytávek....

:-D To DEDO145-- Těším se na TEBE. Fakt Mooooooc

[citace]husky19 napsal: Chystáte se někdo do Brna na výstavu? Já plánuji návštěvu v pátek 6. 3. 2015. Prahu jsem sice nestihl, ale pravdou zůstává, že tu Moravu mám raději. [/citace]

Nazdar, my tam budeme v sobotu v plnej zostave ako v Prušánkach.:-D

Ahoj ... chystáme sa a tešíme, zima je dlhá a takéto výstavy by mohli byť aj častejšie.:-P

Okrem toho by som si tam rad kúpil kábel k multiku Ryobi 700. Tak keď niekto z vás niečo také predáva (viem, že Sim má, ale neviem, či tam bude), tak dajte vedieť pri ktorom stánku sa stretneme.:-|

Stretneme se u STÁNKU ZERP-ICEfish + ZOOM-BETIS !!!!! Naproti DOC. A poznáte to podle Norských vlajek a tam kde poteče spousty Plzničky.....:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Každý rok se na těchto stránkách objevují slevové kódy, kterými je možné získat slevu ze vstupného na veletrh. ;-)

Nemáte někdo něco takového? ;-)

husky19 - emailem mi přišel kód RYBARENI15 a platí pouze při online platbě. Vstupné po slevě je 80Kč

[citace]MadMack napsal:

husky19 - emailem mi přišel kód RYBARENI15 a platí pouze při online platbě. Vstupné po slevě je 80Kč[/citace]

Děkuji, vyzkouším.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Od rána máme uloveno 5 krásných...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!