Hasvik, NO
temperature icon 10°C
prudký déšť
Trondheim, NO
temperature icon 10°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon 18°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 12°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 29°C
polojasno

Veletrh Rybaření 2014 – Brno BVV

Zveme nejen všechny norky, ale i ostatní rybáře na veletrh Rybaření 2014 který se koná na Brněnském výstavišti ve dnech 6.-9.3.2014 v hale F. Budeme tam mít stánek spolu se Zerpem a Simem.

Pro ty kteří chtějí ušetřit 50% ze vstupného je zde odkaz na naše stránky kde je popsáno jakým zbůsobem lze slevu získat. Jak už je na veletrzích zvykem, budeme zde čepovat Plzeň 12, pro naše žíznivé zákazníky. Pro ty, kteří nemohou veletrh navštívit, budeme na tomto vlákně zveřejňovat aktuálně foto a komentáře z dění na této akci.

Odpovědět

Už to vypuklo...

:-D

Bob Marley...

:-P

Tak jsem se byl včera podívat na veletrh a většinu času jsem i s kolegy byl u "Norského ostrůvku". Nakoupili jsme mnoho různobarevných "žížal", pár kilo jigů a ještě nějaké drobnosti :-). Kluci u stánků jsou super, odcházeli jsme s plným batohem a prádnou peněženkou. Kolegové ještě jednou dodatečně děkují za pivečko...

To tam fakt byl iba Donutil a Marley ?

No a já jsem radši dneska vyudil debrecínky a klobáse, musím být na sraz fit a plný síly...

Dieta, je dieta...Držte se v Brně...

Vypadá to moc pěkně. 8-)8-)8-)8-) Už se nemůžu dočkat. :-P:-P:-P:-P

Tak jsem se byl na BVV taky podívat. Donesl jsem klukům kus flákoty. Dal si 2 plzně a u třetí došla bečka. Naštěstí měli jednu v záloze. Klukům to tam jde hezky od ruky.

I já s kamarády se dnes dostavil na veletrh. Navštílil pár přátel: Hyse, Zerpa, Máru, Sima, ........ Navštívili jsme Davida v jeho "formárně" ;-) a vypili velmi chutnou kávičku. Objednali jsme tu správnou formu, háčky a barvy a nyní jsme již všichni v klidu doma.

Móóóóóc hezký den!!!! ;-);-);-)

Jediné, co mne dnes mrzelo, že jsme již neměli čas se zastavit za Nakim. :-?

Tak určitě příště.

Za chvilku za vámi vyrážíme v novém hávu:-D:-D:-D:-D

[citace]husky19 napsal: Jediné, co mne dnes mrzelo, že jsme již neměli čas se zastavit za Nakim.

Tak určitě příště. [/citace]

Tys byl dneska v Brně a nestihl ses za mnou zastavit? Jsi u mě mrtvej jihobudějovičák a mažu si tvoje číslo :-D:-D 8-)

A jéje, to abychom se raději viděli. ;-);-);-);-) Ty už takhle Pražáky moc nemusíš :-D:-D:-D:-D:-D a to by bylo keců. :-D:-D:-D:-D:-D

[citace]DOSKY napsal: A jéje, to abychom se raději viděli. Ty už takhle Pražáky moc nemusíš a to by bylo keců. [/citace]

U tebe se nebojím, ty si mě tam zítra najdeš. :-P

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.