Hasvik, NO
temperature icon 10°C
prudký déšť
Trondheim, NO
temperature icon 10°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon 18°C
slabý déšť
Bergen, NO
temperature icon 12°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 29°C
polojasno

Veletrh Rybaření 2014 – Brno BVV

Zveme nejen všechny norky, ale i ostatní rybáře na veletrh Rybaření 2014 který se koná na Brněnském výstavišti ve dnech 6.-9.3.2014 v hale F. Budeme tam mít stánek spolu se Zerpem a Simem.

Pro ty kteří chtějí ušetřit 50% ze vstupného je zde odkaz na naše stránky kde je popsáno jakým zbůsobem lze slevu získat. Jak už je na veletrzích zvykem, budeme zde čepovat Plzeň 12, pro naše žíznivé zákazníky. Pro ty, kteří nemohou veletrh navštívit, budeme na tomto vlákně zveřejňovat aktuálně foto a komentáře z dění na této akci.

Odpovědět

[citace]zerp napsal:

Jen sumcové navijáky BIG za 900.- !!!!!!ze 2.200.-!!!![/citace]

Dík, rád se podívám. V pátek jsem tam jak na kobyle. ;-)

Bobe a spoluúčstníci na BVV . Losos je naložen.Donesu vzorek. Mne i s paní bondovou čekejte v pátek dopoledne. Jen dotaz. Mám řídit ?

To znamená, že v sobotu již bude pekáč doma suchý, že:-D:-D:-D:-D

:-D:-D TOME .....už se těším 8-O8-O

Dnes bylo balení......do Brna :-D

No moc jste toho v tom krámu nenechali. :-P:-P:-P:-P:-P

Hezky si to v Brně užijte. Měl jsem takový krásný plán na sobotní návštěvu, ale zase se mi to celé pos... Už mi to fakt nějak hlava nebere. :-(

[citace]Mr.Kocka napsal:

Hezky si to v Brně užijte. Měl jsem takový krásný plán na sobotní návštěvu, ale zase se mi to celé pos... Už mi to fakt nějak hlava nebere. [/citace]

Asi bude třeba něco změnit:-)

[citace]Jiran napsal:

To znamená, že v sobotu již bude pekáč doma suchý, že[/citace]

Mám nahlášeno asi 27 lidí na pátek a sobotu. Losos bude i u mne. Jestli jedeš v sobotu, tak se klidně po obědě stavte. Budu na značkách.

[citace]Mr.Kocka napsal:

Hezky si to v Brně užijte. Měl jsem takový krásný plán na sobotní návštěvu, ale zase se mi to celé pos... Už mi to fakt nějak hlava nebere. [/citace]

A já se tak těšil na tu kořku, co mi dlužíš. Snad se uvidíme ve Spálově.

[citace]007krivanek napsal:

Jiran napsal:

To znamená, že v sobotu již bude pekáč doma suchý, že

Mám nahlášeno asi 27 lidí na pátek a sobotu. Losos bude i u mne. Jestli jedeš v sobotu, tak se klidně po obědě stavte. Budu na značkách. [/citace]

V sobotu se s Doškym zastavíme i u tebe:-D

Tak kde sou nějaký fotky z veletrhu? Pavilon určitě praská ve švech, ne?

Všude se inzerují reklamní slogany "Jen u nás nejlepší", "Slevy jako prase", "tuny pilkrů" a další a fotka z akce žádná:-(

Jeli vůbec na ten veletrh:-D:-D:-D:-D

Možná jeli za ženskýma a veletrhem to jen maskovali. :-|

A furt nic...

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.