Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 42 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Mira a poslední změna proběhla před 12 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 13 příspěvků - 31. až 43. (celkem z 43)
  • Autor
    masar
    Účastník
    (83 odpovědí)

to Janka: Co Egil,bude také?

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

Navštívil jsem obě akce – více se mi líbilo v Holešovicích (díky tomu, že je tam zaměření i na potápění), kde jsem poklábosil s Jankou, v Letňanech jsem se pro změnu zastavil u Honzy Dufka 🙂 Takže nelituju ani jedné návštěvy, jen je škoda, že to nespojili 🙁

Dokunce jsem v Letňanech zahlédl auto Rybolovu Norsko, kdo tam byl však nevím 🙁

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

Čau Pafko, díky za návštěvu, škoda že nebylo více času poklábosit..:)

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

…děkuji všem za dnešní návštěvu…díky Norku,Pandione..(na fotce inflagranti s Pandionem a zelenou “medicínou” na svěží dech…(

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

Zitra je posledni den a musim rict, ze nalada v Holesovicich je nadherna.

Dekuji i jmenem norskych pratel vsem , co nas zatim navstivili, a ja obzvlaste tem neregistrovanym citatelum techto stranek – udelali jste mi obrovskou radost!!! A neni vas malo!! bylo to obrovske prekvapeni a zahralo to u srdce!!

Dekuji!!

Norek
    Účastník
    (142 odpovědí)

Včera jsem byl v Holešovicích /Moderní rybář/ a dnes v Letňanech /FOR FISHING/. Co k tomu říct? Setkání a pokec v Holešovicích s Jankou a Vláďou s Petrem z BETISU, v Letňanech s Honzou Dufkem a Hynkem Wohankou bylo asi to nejlepší z obou veletrhů.

Který byl lepší nechci posuzovat, nebo to radši nebudu komentovat. Vystavovatelé (většinou obchody a ne výrobci) v takto brzkém termínu ještě nemají, až na výjimky, nové modely vercajku. Propagují ceny za veletržní slevu, která je často vyšší než ceny na e-shopech. Porovnával jsem ceny za šňůru WFT 0.32mm,51kg,300m. Výsledek = 1560,- Kč až 1980,-Kč!!! Při návštěvě obou akcí parkovné Holešovice 200,-, Letňany 100,- vstupné á 150,- na každou akci. Jestli se organizátoři příští rok nedohodnou a udělají debilně 2 akce v jeden termín, tak radši pojedu do Brna, kde je vše pod jednou střechou a jako třešničku na dortu si zajedu nakoupit na veletrh do Magdeburgu.

kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

Takové hodnocení resp. komentář jako napsal Norek mám od kolegů, kteří navštívíli obě akce – lze je považovat za objektivní. Z toho lze dovodit, že asi bude platit přísloví, že někdy méně znamená více. Tím mám na mysli jednu pěknou akci pod jednou střechou. Konkureční zápasy asi v takových případech návštěvníky nezajímají. Naopak v budoucnu mohou odrazovat. Z praxe vím, jak výstavní areály bojují o každou akci. Dnes na jednu jdu, ale ještě nejsem rozhodnut na kterou.

pecana1
    Účastník
    (780 odpovědí)

Vážení pánové,

máte jistě pravdu. Chtělo by to jen jeden veletrh v Praze.

Jelikož do toho trochu vidím, tak na to můžeme všichni opravdu zapomenout.

Obě společnosti, které pořádají tyto výstavy,jsou fakticky ve válce, a to myslím skutečné. Proto v dohodu nedoufejme.

Jediné co by tomu pomohlo, je dohoda vystavujících firem, ale o tom si také dovolím silně pochybovat. Konkurenční boj o zákazníka je veliký.

Někdo řekne, pojedu radši do Brna. To je jistě dobrý nápad pro lidi z Moravy nebo Vysočiny, ale co my z Čech. Ta dálnice je šílená! Navíc veletrhy v Brně mají obecně upadající tendenci.

Proto nám asi nezbude než si vybrat jednu výstavu nebo navštívit obě.

Já osobně se velmi rád podívám na obě. Tak jak jsem to také udělal i letos. Rybařina je prostě koníček a vášeň, to bohužel leze do peněz.

Proto se mě líbilo, že byly v jednom termínu.

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

Byl jsem na obou výstavách.Letnany byly spíše pro kapraře.Nebýt tam Honzi Dufka a Adlera,tak tam nebylo skoro nic na moře.To v Holešovicích byl větší výběr nástrah i náčiní jak na vláčení,tak na mořský rybolov.Určitě by prospělo,aby byl jen jeden veletrh a vše pod jednou střechou.Také bych asi zvolil datum na únor,kdy už jsou nové modely náčiní a lidi nejsou tak vykrvácený z vánoc a placení různých daní.

kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

Z nedostatku času jsem byl v Letňanech. Mara 45 má pravdu v tom, že na moře tam toho moc nebylo. Měl jsem s sebou dva nováčky, kteří si tedy nakoupili pruty, oblečení a pár nástrah u Honzi Dufka. Myslím, že byli spokojeni, zejména dáma, která si pořídila vláčecí prut pro ženy. No nyní to bude na mě, aby ho pořádně v Norsku vyzkoušela.

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

mara45 napsal: Byl jsem na obou výstavách.Letnany byly spíše pro kapraře.Nebýt tam Honzi Dufka a Adlera,tak tam nebylo skoro nic na moře.To v Holešovicích byl větší výběr nástrah i náčiní jak na vláčení,tak na mořský rybolov.Určitě by prospělo,aby byl jen jeden veletrh a vše pod jednou střechou.Také bych asi zvolil datum na únor,kdy už jsou nové modely náčiní a lidi nejsou tak vykrvácený z vánoc a placení různých daní.

…to máš pravdu a s mnohými vystavovateli jsme se na tom shodli že leden není vhodný termín na výstavu, přelom února/března by byl určitě lepší..V neděli odpoledne bylo trochu času si projít i výstavu a i moře se dalo hodně najít…Savagear, Nové nástrahy Kinetic, naproti měli asi už doprodej návazců od SEMY, Adler,vláčáky SPRO..

DODO
    Člen
    (29 odpovědí)

Máte pravdu, stačí jedna výstava. Nejlepší na celé výstavě bylo pivko u Hynka Wohanky a pokecání s Jakubem Vágnerem u stánku Hynka. A také jsem zaslech jak se Hynek s Jakubem domlouvají jak pojede k němu na Smolu. To bychom se pak mohli něco přiučit. Určitě se něco natočí nebo napíše.

Mira
    Člen
    (8 odpovědí)

Ja sem byl v sobotu v Letnanech, jelikoz mam dost ted prace, neni cas na to se utrhnout a jezdit po vystavach, skoda ze bylo pro me min more nez sem cekal, ale nakonec spokojenost, koupil prut nejaky gumy, je pravda ze cana na netu je “mensi” ale zase sem si moh na vse sahnout a nebat se nejakeho poskozeni a naslednych poblemu s reklamacema.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 13 příspěvků - 31. až 43. (celkem z 43)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...