Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 42 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Mira a poslední změna proběhla před 12 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 43)
  • Autor
    kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

Předpokládám, že budou v sobotu a v neděli, nebo začnou už v pátek. Pak bychom mohli stihnout oba.

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

Zatím nevím, ale viděl bych to spíš na ty Letňany (blíž k domovu, jednodušší parkování apod.). Musím se ale nejdříve podívat na program, pak uvidím. Díky za tip 🙂

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

V lednu budou v Praze dve vystyvy/veletrhy. Obe ve stejnem terminu. Svetova rarita 🙂

Jedna se o For fishing v Letnanech a Moderni rybar v Holesovicich.

Kam pujdete?

zajima me to jen tak – neni to nejaky oficialni pruzkum nebo neco podobneho.

Jen me zarazi, ze se konaji dve vystavy soucasne. A co na to navstevnici? (priznavam, ze to asi urcite zaujme i vystavovatele a organizatory)

Samozrejme odpovidat nemusite,pokud nechcete 🙂

Ja
    Člen
    (120 odpovědí)

:-D:-D:-D Naposled jsem byl před dvěma roky, a nikdy více. Tak ubohé výstavi jsem jěště neviděl. A v Brně to samé.:-x:-x:-x

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

Asi se rozhodnu podle vystavovatelů kam půjdu.V sobotu jsme se byli podívat na veletrhu mořského rybolovu v Magdeburku.Docely dobrý,hodně cestovek z Norska,veliká nabídka chat a docela dost dvd z rybolovu v Norsku.Jinak pruty a navijáky jako na všech výstavách,ale nabídka nástrah na moře byla obrovská.Pilkry ve všech barvách a velikostech,stovky různých návazců a různé umělé nástrahy včetně umělých platýzů a okouníků.Dělali jsme tam pár fotek,tak je zkusím poslat.

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

zerp
    Účastník
    (1899 odpovědí)

To jste šikovný klucííííí ulovit tyto macky. No prostě sranda musí bejt i kdyby na chleba nebylo . A co Vaše vyhlášená besídka co děláte pro rybáře už 15 let ? Překonáte rekord 200 lidí ? ZERP

kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

Zobrazené nástrahy jsou zajímavé. Jde o to, zda jsou účinné. Také jsem dříve nakupoval co se mi líbilo (např. gumové kraby a pod.) až jsem v praxi zjistil, že je to o něčem jiném. Myslím, že na těchto stránkách jsou prezentovány nástrahy, které se osvědčily. Na druhé straně moderním trendům a nápadům nelze odolat a to si přiznejme. Jinak fotomontáže s rybami jsou dobrý nápad.

Glum
    Účastník
    (183 odpovědí)

4 mara45: Krásné fotky z veletrhu. U nás tak spokojen nejsem, popravdě řečeno už tam nepáchnu. Zboží, co se tam prodává, tak je absolutní výprodej starých modelů. Novinky bývají předražené, po veletrhu je seženete běžně na krámu o 20% levněji. To, že letos budou v Praze 2 veletrhy v jeden termín – další zhovadilost. Zajímalo by mě, kterýho blázna to zase napadlo. Možná v Německu to stojí za vidění, u nás je to ztráta času a peněz. Co se děje u nás, nemá ve světe obdoby. :-x:-x:-x

Fish
    Účastník
    (311 odpovědí)

2 janka: A vy budete na kterém ??? – veletrhu? 😉

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

V Magdeburgu to nebylo zas tak hrozne, male, ale cilene publikum. Bylo tam pres 70 vystavovatelu a prislo 4400 navstevniku.

Doprovodny program byl zajimavy, ale na ten jsem bohuzel nemela cas. ale prisla jsem tam na tajemstvi Kornovych velkych ryb. Ze je maly, to jsem vedela, ale teprve ted jsem si plne uvedomila, jak moc! 🙂 Vedle neho ryba vypada uplne jinak, nez stejna vedle me 🙂 🙂

Co se tyce veletrhu v Praze ve stejny termin, je to podivne a nebudu to tu na strankach rozbirat. Ale posunul se For fishing na termin Moderniho rybare.

Mela jsem v planu na veletrh jit s nekolika prateli z Norska, ale za teto situace opravdu nevim kam a zda je vubec tahat takovou dalku. radeji tu nebudu psat, co si o tom vsem myslim, ale je to nezodpovedne jak vuci vystavovatelum tak i navstevnikum.

Pokud se nakonec rozhodnu Nory pozvat, dam tu vedet, kde nas najdete.

Jinak budu v Augsburgu – to je ted misto Mnichova. Cely veletrh se presunul pry kvuli nejakym neshodam s vystavistem. A pak v Salzburgu.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 43)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...