Hasvik, NO
temperature icon 9°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 19°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 14°C
prudký déšť
Bergen, NO
temperature icon 11°C
slabé přeháňky
Malé, MV
temperature icon 33°C
oblačno

Veletrh Moderni rybar v Praze Holesovicih

Opět bych vás ráda pozvala k našemu stánku na veletrhu Moderni rybar, který se uskuteční ve dnech 21.-24.11 2013 v prostorách Průmyslového paláce výstaviště Praha - Holešovice.

Náš stánek RYBOLOV-CESTOVÁNÍ-NORSKO najdete v pravém křídle a kromě mé maličkosti vás zde opět uvítají mí partneři z Norska.

Dovoluji si vás také upozornit na velmi zajímavý doprovodný program, kterého se také zúčastníme.

V létě navštívili středisko Betten rorbuer na Smole testovací rybáři z Quantum Sea teamu a o svém pobytu a zážitcích natočili film, jehož premiéru a křest máte možnost zažít právě na tomto veletrhu. Premiéra se koná v sobotu 23.11.2013 ve 13.00 hod. Znovu máte možnost film vidět v neděli 24. 11. ve 13.00 hod.

O lovu nejen halibutů v Norsku budou povídat členové týmu v pátek 22.11. ve 14.00 hod.

Mikal Nordheim si připravil přednášku a poradí vám kdy, kam a na jaké ryby na Vikně v pátek 22.11. od 15.00 hod a v sobotu 23.11 od 14.00 hod.

Jak vidíte, o zábavu bude postaráno a já se těším na vaši návštěvu

Jana Seitzova

http://www.rybolov-cestovani-norsko.cz

Odpovědět

No a odpoledne mu hráblo úplně...:-x:-P

Dneska odpoledne jsem se taky byl podívat v Holešovicích. Musím říct, že okolo "norských" stánků to opravdu žije. Partička Rybolov Norsko je k nepřehlédnutí. Díky Zoomákům, Zerpovi, Jance a samozřejmě i ostatním nejmenovaným. :-):-):-)

Normark zase exceloval,že:-(

[citace]mara45 napsal:

No a odpoledne mu hráblo úplně...[/citace]

Abych byl upřímný, mě by už hráblo ve čtvrtek:-D

:-D:-D:-D DĚKUJI VŠEM :-D:-D Mně už hráblo , ale v sobotu ASI přijdu........:-D:-D

:-D:-D:-D

Veletrh je za nami a ja prave zjistila, ze jsme si neudelali zadnou spolecnou fotku s Norama ... ostuda.

Dekuji vsem, co nam zachovali prizen a na stanku nas navstivili. Snedlo se asi 8 kilo lososa, takze asi chutnal .. ;-)

Nas film ma taky dobrou odezvu, takze jen doufam, ze nam pristi rocnik zase vyjde a zase se na veletrhu setkame.

Tak prikladam alespon labuznicky vyraz u kolinka ...

[citace]sroubek282 napsal:

zerp napsal:

Tímto taky zdravím nemocného...Máru 45 , ale v sobotu prý dorazí

a Sima+ Šroubka tahouny RYBOLOVU NORSKO

Zdááár, ty stará suchá žížalo.., vidím, že máš pecky jako prase, tak brzo ráno dávat příspěvky...Držte sa a brzo sa uvidíme...

[/citace]

Peťo, není to nakažlivé, drž se hlavně Ty vypadáš čím dál hůř, není to náhodou chřipka?

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.