Hasvik, NO
temperature icon 9°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 13°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 19°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 14°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Veletrh Moderni rybar v Praze Holesovicih

Opět bych vás ráda pozvala k našemu stánku na veletrhu Moderni rybar, který se uskuteční ve dnech 21.-24.11 2013 v prostorách Průmyslového paláce výstaviště Praha - Holešovice.

Náš stánek RYBOLOV-CESTOVÁNÍ-NORSKO najdete v pravém křídle a kromě mé maličkosti vás zde opět uvítají mí partneři z Norska.

Dovoluji si vás také upozornit na velmi zajímavý doprovodný program, kterého se také zúčastníme.

V létě navštívili středisko Betten rorbuer na Smole testovací rybáři z Quantum Sea teamu a o svém pobytu a zážitcích natočili film, jehož premiéru a křest máte možnost zažít právě na tomto veletrhu. Premiéra se koná v sobotu 23.11.2013 ve 13.00 hod. Znovu máte možnost film vidět v neděli 24. 11. ve 13.00 hod.

O lovu nejen halibutů v Norsku budou povídat členové týmu v pátek 22.11. ve 14.00 hod.

Mikal Nordheim si připravil přednášku a poradí vám kdy, kam a na jaké ryby na Vikně v pátek 22.11. od 15.00 hod a v sobotu 23.11 od 14.00 hod.

Jak vidíte, o zábavu bude postaráno a já se těším na vaši návštěvu

Jana Seitzova

http://www.rybolov-cestovani-norsko.cz

Odpovědět

[citace]zerp napsal:

No přátelé..... jdu si na chvilku zdřímnout... a za pár hodin vzhůru DO BOJE...10 00- 18 00 ve Fučíkárně musíme být v plné ZBROJI

BUDE TO ZASE DEN PLNÝ ZÁŽITKŮ.............

Tímto taky zdravím nemocného...Máru 45 , ale v sobotu prý dorazí

a Sima+ Šroubka tahouny RYBOLOVU NORSKO[/citace]

Zdááár, ty stará suchá žížalo..:-D:-D:-D, vidím, že máš pecky jako prase, tak brzo ráno dávat příspěvky...Držte sa a brzo sa uvidíme...

Konečně si Péťo ukázal svoji tvář:-D, doufám že příští týden nebudeš mít jinou masku:-P

:-D:-D Tak jsem po akci VELETRH.....k.o. Ale bylo tam plno lidiček z RYBOLOVU NORSKO a byla PRDEL jako vždy.....pak hospůdka a kamarádi z NORSKA od Janky v Malostranské besedě a BYLO TO ..........:-D:-D Ráno v 10 00 mám přednášku o Thajsku.....tak vzhůru na VELETRH....:-D

Nastupující.........NORCI.....:-D

ENDE

[citace]zerp napsal:

Tak jsem po akci VELETRH.....k.o. Ale bylo tam plno lidiček z RYBOLOVU NORSKO a byla PRDEL jako vždy.....pak hospůdka a kamarádi z NORSKA od Janky v Malostranské besedě a BYLO TO .......... Ráno v 10 00 mám přednášku o Thajsku.....tak vzhůru na VELETRH....[/citace]

Dáváš tomu maximum a to je dobře. Na srazu vyřešíme ten baner, už to mám vymyšlené.

Řekl bych, že kluci a jedna holka u stánku Zerpa a Betise měli stále co dělat, aby na rozdíl od ostatních uspokojili potřeby koupěchtivých rybářů:-D

:-D:-D:-D Sime a Jířane děkuji za podporu:-D:-D Jsem K.O., ale spokojenej s partičkou okolo RYBOLOVU NORSKO , kteří nás na veletrhu podporují každý den a dost se tam bavíme. Myslím že díky nám a Jance dáváme veletrhu tu správnou šťávu......

No a to ještě mně poctil svou pomocí Mára.....no pomocí..... vychrup jeden sud a mazal večer domu....:-D:-D

[citace]Sim napsal:

zerp napsal:

Tak jsem po akci VELETRH.....k.o. Ale bylo tam plno lidiček z RYBOLOVU NORSKO a byla PRDEL jako vždy.....pak hospůdka a kamarádi z NORSKA od Janky v Malostranské besedě a BYLO TO .......... Ráno v 10 00 mám přednášku o Thajsku.....tak vzhůru na VELETRH....

Dáváš tomu maximum a to je dobře. Na srazu vyřešíme ten baner, už to mám vymyšlené. [/citace]

Na srazu vyřešíme spoustu věcí.... Zerpe drž sa, ještě tě toho hodně čeká. Vidím, že Tery Fox opět chodí.. a to je dobře..

Joo,přestal jsem ledovat nohu a vyrazil na veletrh abych podpořil Zerpíka a Zoomáky.

Dopoledne měl Zerpík zajímavou přednášku o rybolovu v Thajsku...

Pak mu začalo chutnat....:-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.