Hasvik, NO
temperature icon 9°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 13°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 19°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 14°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Veletrh Moderni rybar v Praze Holesovicih

Opět bych vás ráda pozvala k našemu stánku na veletrhu Moderni rybar, který se uskuteční ve dnech 21.-24.11 2013 v prostorách Průmyslového paláce výstaviště Praha - Holešovice.

Náš stánek RYBOLOV-CESTOVÁNÍ-NORSKO najdete v pravém křídle a kromě mé maličkosti vás zde opět uvítají mí partneři z Norska.

Dovoluji si vás také upozornit na velmi zajímavý doprovodný program, kterého se také zúčastníme.

V létě navštívili středisko Betten rorbuer na Smole testovací rybáři z Quantum Sea teamu a o svém pobytu a zážitcích natočili film, jehož premiéru a křest máte možnost zažít právě na tomto veletrhu. Premiéra se koná v sobotu 23.11.2013 ve 13.00 hod. Znovu máte možnost film vidět v neděli 24. 11. ve 13.00 hod.

O lovu nejen halibutů v Norsku budou povídat členové týmu v pátek 22.11. ve 14.00 hod.

Mikal Nordheim si připravil přednášku a poradí vám kdy, kam a na jaké ryby na Vikně v pátek 22.11. od 15.00 hod a v sobotu 23.11 od 14.00 hod.

Jak vidíte, o zábavu bude postaráno a já se těším na vaši návštěvu

Jana Seitzova

http://www.rybolov-cestovani-norsko.cz

Odpovědět

:-(:-( No přátelé..... jdu si na chvilku zdřímnout... a za pár hodin vzhůru DO BOJE...10 00- 18 00 ve Fučíkárně musíme být v plné ZBROJI:-D

BUDE TO ZASE DEN PLNÝ ZÁŽITKŮ.............

Tímto taky zdravím nemocného...Máru 45 , ale v sobotu prý dorazí:-E

a Sima+ Šroubka 8-)8-)tahouny RYBOLOVU NORSKO8-)8-)

:-D:-D ZOK makal do roztrhání těla..a že si dá v pátek pivko s náma....páč ve čtvrtek byl autem...:-S....no to se máme na co těšit....... pánbůh s náma....:-D:-D:-D

:-):-) Jo a ještě jsme měli na stánku jednoho rybáře.... co si konečně u nás !!!! pořídil pořádnej CAJK na halíky 3kg + :-D

tak se mu v nové sezoně bude konečně doufám dařit.....:-D:-D

Podpora byla ze všech stran......:-D

Zerpe, myslíš pana Hoopa? :-P Co byl po unavení se na veletrhu s námi na pivku U houbaře?

:-D:-D YES :-D:-D:-D Zase jsi vyhrál ;-);-);-);-)

:-D:-D Tak jdu na to......STAVTE SE. A MÁM PRO VÁS PÁR LUPENŮ:-)

Tvá otázka byla v pravdě jednoduchá, ale složitější je na ní odpovědět včas. Protože čert a Kulík nikdy nespí. :-D:-D:-D:-D:-D

2 Došky

Řekl bych, že čert si na rozdíl od Kulíka občas zdřímne :-D :-D :-D

2 ZERP a spol. na Výstavišti

Letos mi to bohužel nevyjde, takže na viděnou příští sobotu :-) :-)

[citace]zerp napsal:

Jo a ještě jsme měli na stánku jednoho rybáře.... co si konečně u nás !!!! pořídil pořádnej CAJK na halíky 3kg +

tak se mu v nové sezoně bude konečně doufám dařit.....[/citace]

Já taky doufám, že se mu bude dařit , ale ve ŠKOLE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Zdravím všechny kamarády na veletrhu.Je vidět,že si to tam užíváte.Losos u Janky a pivečko u Zoomaků a Zerpáků.Doufám,že něco zbyde i na sobotu?

Ležím doma a leduju si bolavou nohu.Snad to přebolí a v sobotu podpořím Zerpíka na stánku.Má tam slevy jak prase a tak se chudák ani nezastaví,co má zákazníků...:-D

[citace]honzak napsal:

zerp napsal:

Jo a ještě jsme měli na stánku jednoho rybáře.... co si konečně u nás !!!! pořídil pořádnej CAJK na halíky 3kg +

tak se mu v nové sezoně bude konečně doufám dařit.....

Já taky doufám, že se mu bude dařit , ale ve ŠKOLE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/citace]. U mě to samý, nejdřív škola !!!:-x. potom ryby,zábava, taky se mě dělá vítr v peněžence..:-|8-O:-D to jsou pořád pilkry,voblery,šňůry..atd,,óo

:-)a že oni jsou tam Vodňany.? Maj tam stánek,a ukázky filetování.. Z kluka to leze jak z chlupatý deky:-|:-P

[citace]mara45 napsal:

Zdravím všechny kamarády na veletrhu.Je vidět,že si to tam užíváte.Losos u Janky a pivečko u Zoomaků a Zerpáků.Doufám,že něco zbyde i na sobotu?

Ležím doma a leduju si bolavou nohu.Snad to přebolí a v sobotu podpořím Zerpíka na stánku.Má tam slevy jak prase a tak se chudák ani nezastaví,co má zákazníků...[/citace]

Mára už nemá přezdívku Mára45 , ale Tery Fox..

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.