Hasvik, NO
temperature icon 7°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 9°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 10°C
zataženo
Malé, MV
temperature icon 31°C
zataženo

Veletrh Moderni rybar v Praze Holesovicih

Opět bych vás ráda pozvala k našemu stánku na veletrhu Moderni rybar, který se uskuteční ve dnech 21.-24.11 2013 v prostorách Průmyslového paláce výstaviště Praha - Holešovice.

Náš stánek RYBOLOV-CESTOVÁNÍ-NORSKO najdete v pravém křídle a kromě mé maličkosti vás zde opět uvítají mí partneři z Norska.

Dovoluji si vás také upozornit na velmi zajímavý doprovodný program, kterého se také zúčastníme.

V létě navštívili středisko Betten rorbuer na Smole testovací rybáři z Quantum Sea teamu a o svém pobytu a zážitcích natočili film, jehož premiéru a křest máte možnost zažít právě na tomto veletrhu. Premiéra se koná v sobotu 23.11.2013 ve 13.00 hod. Znovu máte možnost film vidět v neděli 24. 11. ve 13.00 hod.

O lovu nejen halibutů v Norsku budou povídat členové týmu v pátek 22.11. ve 14.00 hod.

Mikal Nordheim si připravil přednášku a poradí vám kdy, kam a na jaké ryby na Vikně v pátek 22.11. od 15.00 hod a v sobotu 23.11 od 14.00 hod.

Jak vidíte, o zábavu bude postaráno a já se těším na vaši návštěvu

Jana Seitzova

http://www.rybolov-cestovani-norsko.cz

Odpovědět

[citace]janka napsal: Vsichni se tesite jenom na kluky a na pivo .. a na me se netesi nikdo????

To jigin1

tim hezkym stankem myslite ty baliky na zemi??

Pokud je ta pochvala ovsem minena vazne a myslite ten krasny tyrkysovy stanek s vlajkoslavou .. tak ten je muj [/citace]

Moc to nevychvaluj,odpoledne dorazím a uvidíme...:-P

To jigin1: moc mě mrzí, že tam budeš až od zítřka, neboť mám domluvenu návštěvu s Kimem na dnešek. U Habakuků se určitě zastavím podívat se na Tvé Flashjigi a dát s nimi řeč o Radnickém jezeře a vůbec. Mám cca 7 km od Radnického jezera chalupu a tak se tam můžeme někdy sejít na rybách a pokecu.:-P

[citace]kulik napsal:

To jigin1: moc mě mrzí, že tam budeš až od zítřka, neboť mám domluvenu návštěvu s Kimem na dnešek. U Habakuků se určitě zastavím podívat se na Tvé Flashjigi a dát s nimi řeč o Radnickém jezeře a vůbec. Mám cca 7 km od Radnického jezera chalupu a tak se tam můžeme někdy sejít na rybách a pokecu.[/citace]

Tam jezdí často na štiky.

To kikibut: Já tam byl jen několikrát, ale znám to i zdřívějška a znám i majitele a nájemce.

[citace]kulik napsal:

To kikibut: Já tam byl jen několikrát, ale znám to i zdřívějška a znám i majitele a nájemce.[/citace]

Taky ...

Štiky tam má krásný a duháci přes 60cm taky ujdou :-D:-D:-D

[citace]kikibut napsal: kulik napsal:

To kikibut: Já tam byl jen několikrát, ale znám to i zdřívějška a znám i majitele a nájemce.

Taky ...

Štiky tam má krásný a duháci přes 60cm taky ujdou [/citace]

To je pravda.:-P

Nejhorsi je, ze muzu fotit jen, kdyz je cas a to je v dobe, kdy u stanku nikdo neni ... takze v podstate zadne fotky nejsou ;-)

Prece jen se nasli nekteri z vas, co se na me tesili a prisli se podivat a za to jim dekuji!!!

Uz prvni den byl velmi uspesny a prisli jen sami mili lidickove.

Losos mizi jako pod tlakem, ale mame zatim dost.

Jak je to s pivem u sousedu nevim, ale zatim na suchu jeste nejsou.

Tesime se vsichni na vase navstevy!! Pisu i za Zerpaky a Zoomaky!

Jeste bych chtela upozornit na zitrejsi dorovodny program.

Ve 14.00 bude vypravet Quantum Sea Team o zpusobech a fintach lovu halibuta a v 15.00 Mikal Nordheim o rybolovu na Vikne.

:-D:-D:-D Mrkněte na čas......:-D:-D veletrh je celých 24 hodin....., ,ale bojujem jak lvi.:-D:-D včera mně pomáhal do roztrhání těla Luďa a ZOK a celkem jsme to zvládli 8-O tímto jim děkuji moooooc. Večer od 17 00 jsem si vystřihnul přednášku.... spec. pro KIKISE....o Thajsku atd.:-D a docela se pobavil....TÍMTO VÁS ZVU JEŠTĚ NA PŘEDNÁŠKU O CESTOVÁNÍ PO THAILANDU a nejen o rybolovu .... V SOBOTU V 10 00 !!!!!!!

:-D:-D:-D Mrkněte na čas......:-D:-D veletrh je celých 24 hodin....., ,ale bojujem jak lvi.:-D:-D včera mně pomáhal do roztrhání těla Luďa a ZOK a celkem jsme to zvládli 8-O tímto jim děkuji moooooc. Večer od 17 00 jsem si vystřihnul přednášku.... spec. pro KIKISE....o Thajsku atd.:-D a docela se pobavil....TÍMTO VÁS ZVU JEŠTĚ NA PŘEDNÁŠKU O CESTOVÁNÍ PO THAILANDU a nejen o rybolovu .... V SOBOTU V 10 00 !!!!!!!

:-D:-D Děkuji Jance že se mně stará o papání..... PITNEJ REŽIM SI HLÍDÁM SÁM.......jinak se to nedá zvládnout .....:-D

:-):-):-)No a jedeme dál....nápad že JANKA+ZOOMÁCI+ ZERPÁCI mají stánky vedle sebe stál za to ..... MÁME DOST RUŠNO A JSOU U NÁS SPRÁVNÝ LIDIČKY ...hlavně z RYBOLOVU NORSKO !!! KIM- KULÍK-KIKIBUT-ZOK-JIGIN-a ten pán.......co má zelenou paruku :-D TO JE HÁDANKA !!!!!!!!!! PRVNÍ KDO UHODNE MÁ NA STÁNKU DÁREK !!!!!! KDO TO JE ??????

:-D:-D NO A JAKO VŽDY NA VELETRHU-SLEVY JAKO PRASE :-D:-D:-D

Děkuji všem kdo nás z kamarádů přišli podpořit a tímto zvu i ostatní:-):-) NEJEN NA PIVKO :-D:-D

:-D:-D NO A JAKO VŽDY NA VELETRHU-SLEVY JAKO PRASE :-D:-D:-D

Děkuji všem kdo nás z kamarádů přišli podpořit a tímto zvu i ostatní:-):-) NEJEN NA PIVKO :-D:-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.