Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Veletrh Moderni rybar v Praze Holesovicih

• Toto téma obsahuje celkem 85 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Radislav Kryl a poslední změna proběhla před 11 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 86)
  • Autor
    mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

janka napsal: Vsichni se tesite jenom na kluky a na pivo .. a na me se netesi nikdo????

To jigin1

tim hezkym stankem myslite ty baliky na zemi??

Pokud je ta pochvala ovsem minena vazne a myslite ten krasny tyrkysovy stanek s vlajkoslavou .. tak ten je muj

Moc to nevychvaluj,odpoledne dorazím a uvidíme…:-P

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

To jigin1: moc mě mrzí, že tam budeš až od zítřka, neboť mám domluvenu návštěvu s Kimem na dnešek. U Habakuků se určitě zastavím podívat se na Tvé Flashjigi a dát s nimi řeč o Radnickém jezeře a vůbec. Mám cca 7 km od Radnického jezera chalupu a tak se tam můžeme někdy sejít na rybách a pokecu.:-P

Kikibut
    Účastník
    (1822 odpovědí)

kulik napsal:

To jigin1: moc mě mrzí, že tam budeš až od zítřka, neboť mám domluvenu návštěvu s Kimem na dnešek. U Habakuků se určitě zastavím podívat se na Tvé Flashjigi a dát s nimi řeč o Radnickém jezeře a vůbec. Mám cca 7 km od Radnického jezera chalupu a tak se tam můžeme někdy sejít na rybách a pokecu.

Tam jezdí často na štiky.

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

To kikibut: Já tam byl jen několikrát, ale znám to i zdřívějška a znám i majitele a nájemce.

Kikibut
    Účastník
    (1822 odpovědí)

kulik napsal:

To kikibut: Já tam byl jen několikrát, ale znám to i zdřívějška a znám i majitele a nájemce.

Taky …

Štiky tam má krásný a duháci přes 60cm taky ujdou :-D:-D:-D

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

kikibut napsal: kulik napsal:

Taky …

Štiky tam má krásný a duháci přes 60cm taky ujdou

To je pravda.:-P

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

Nejhorsi je, ze muzu fotit jen, kdyz je cas a to je v dobe, kdy u stanku nikdo neni … takze v podstate zadne fotky nejsou 😉

Prece jen se nasli nekteri z vas, co se na me tesili a prisli se podivat a za to jim dekuji!!!

Uz prvni den byl velmi uspesny a prisli jen sami mili lidickove.

Losos mizi jako pod tlakem, ale mame zatim dost.

Jak je to s pivem u sousedu nevim, ale zatim na suchu jeste nejsou.

Tesime se vsichni na vase navstevy!! Pisu i za Zerpaky a Zoomaky!

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

Jeste bych chtela upozornit na zitrejsi dorovodny program.

Ve 14.00 bude vypravet Quantum Sea Team o zpusobech a fintach lovu halibuta a v 15.00 Mikal Nordheim o rybolovu na Vikne.

zerp
    Účastník
    (1899 odpovědí)

:-D:-D:-D Mrkněte na čas……:-D:-D veletrh je celých 24 hodin….., ,ale bojujem jak lvi.:-D:-D včera mně pomáhal do roztrhání těla Luďa a ZOK a celkem jsme to zvládli 😯 tímto jim děkuji moooooc. Večer od 17 00 jsem si vystřihnul přednášku…. spec. pro KIKISE….o Thajsku atd.:-D a docela se pobavil….TÍMTO VÁS ZVU JEŠTĚ NA PŘEDNÁŠKU O CESTOVÁNÍ PO THAILANDU a nejen o rybolovu …. V SOBOTU V 10 00 !!!!!!!

zerp
    Účastník
    (1899 odpovědí)

:-D:-D:-D Mrkněte na čas……:-D:-D veletrh je celých 24 hodin….., ,ale bojujem jak lvi.:-D:-D včera mně pomáhal do roztrhání těla Luďa a ZOK a celkem jsme to zvládli 😯 tímto jim děkuji moooooc. Večer od 17 00 jsem si vystřihnul přednášku…. spec. pro KIKISE….o Thajsku atd.:-D a docela se pobavil….TÍMTO VÁS ZVU JEŠTĚ NA PŘEDNÁŠKU O CESTOVÁNÍ PO THAILANDU a nejen o rybolovu …. V SOBOTU V 10 00 !!!!!!!

zerp
    Účastník
    (1899 odpovědí)

:-D:-D Děkuji Jance že se mně stará o papání….. PITNEJ REŽIM SI HLÍDÁM SÁM…….jinak se to nedá zvládnout …..:-D

zerp
    Účastník
    (1899 odpovědí)

:-):-):-)No a jedeme dál….nápad že JANKA+ZOOMÁCI+ ZERPÁCI mají stánky vedle sebe stál za to ….. MÁME DOST RUŠNO A JSOU U NÁS SPRÁVNÝ LIDIČKY …hlavně z RYBOLOVU NORSKO !!! KIM- KULÍK-KIKIBUT-ZOK-JIGIN-a ten pán…….co má zelenou paruku 😀 TO JE HÁDANKA !!!!!!!!!! PRVNÍ KDO UHODNE MÁ NA STÁNKU DÁREK !!!!!! KDO TO JE ??????

zerp
    Účastník
    (1899 odpovědí)

:-D:-D NO A JAKO VŽDY NA VELETRHU-SLEVY JAKO PRASE :-D:-D:-D

Děkuji všem kdo nás z kamarádů přišli podpořit a tímto zvu i ostatní:-):-) NEJEN NA PIVKO :-D:-D

zerp
    Účastník
    (1899 odpovědí)

:-D:-D NO A JAKO VŽDY NA VELETRHU-SLEVY JAKO PRASE :-D:-D:-D

Děkuji všem kdo nás z kamarádů přišli podpořit a tímto zvu i ostatní:-):-) NEJEN NA PIVKO :-D:-D

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 86)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Veletrh Moderni rybar v Praze Holesovicih

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...