Zdar rybáři. Zakládám další vlákno s velmi zajímavou lokalitou.
Veiholmen najdete na nejsevernějším výběžku ostrova Smola, doslova na konci světa.
Víc informací rád sdělím zde nebo přes email, popř telefon. Stačí napsat.. :-)
Zdar rybáři. Zakládám další vlákno s velmi zajímavou lokalitou.
Veiholmen najdete na nejsevernějším výběžku ostrova Smola, doslova na konci světa.
Víc informací rád sdělím zde nebo přes email, popř telefon. Stačí napsat.. :-)
[citace]Piva napsal:
No kdybych se já rozhodoval, tak snowboard skovám a pádím na Vaiholmen. [/citace]
Presne 😅😅😅😅
Odpovědět
Já se rozhodovat nemusím = vím,že s prutem si nezlámu nohy(tedy doufám:-D)
Odpovědět
[citace]Holzby napsal:
Drobný dotaz ,,, co se tam v tom období chytá ?[/citace]
Hlavně RÝMA :-D
ale jinak RYBY,Jiříku RYBY
Odpovědět
[citace]Paradoxxx napsal:
Holzby napsal:
Drobný dotaz ,,, co se tam v tom období chytá ?
Hlavně RÝMA
ale jinak RYBY,Jiříku RYBY[/citace]
Hele Petulko zavolej mi
Odpovědět
Hele Petulko zavolej mi[/citace]
Teď akorát vyrážím pryč,tak se ozvu večer,nebo bych se mohl třeba zítra stavit.
Odpovědět
Viděl bych to na tresky obecné,hlavně na přívlač,na hloubce pak kromě tresek,mník,brosma,keller a doufám halibut. S sebou pak hodně kapesníků,ibalginů a rumu:-D
Odpovědět
Originál z Hradce. Ten nejlepší s plachetnicí a taky trochu Minntu!!! :-)
Odpovědět
[citace]berny72 napsal:
Viděl bych to na tresky obecné,hlavně na přívlač,na hloubce pak kromě tresek,mník,brosma,keller a doufám halibut. S sebou pak hodně kapesníků,ibalginů a rumu[/citace]
S tou přívlačí bych si nebyl zase tak úplně jistej, pokud bude studená voda kolem 4 stupňů, tak do 40ti metrů ryby nebudou. Ideálně tak 70 metrů a pilkr. Jinak březen nám všude a na všechno brali brosmy "mé oblíbené". Ať se vám zadaří.;-)
Odpovědět
[citace]kliknis napsal:
berny72 napsal:
Viděl bych to na tresky obecné,hlavně na přívlač,na hloubce pak kromě tresek,mník,brosma,keller a doufám halibut. S sebou pak hodně kapesníků,ibalginů a rumu
S tou přívlačí bych si nebyl zase tak úplně jistej, pokud bude studená voda kolem 4 stupňů, tak do 40ti metrů ryby nebudou. Ideálně tak 70 metrů a pilkr. Jinak březen nám všude a na všechno brali brosmy "mé oblíbené". Ať se vám zadaří.[/citace]
mas pravdu predsedo
Odpovědět
Nezbývá než to vyzkoušet, dnes jsem toto téma načala s pár zkušenými rybáři a každý říká úplně něco jiného. Jeden hloubky, druhý jemnější vláčku, takže to bude brát všude a hodně :D!
Odpovědět
[citace]146-Terka napsal:
Nezbývá než to vyzkoušet, dnes jsem toto téma načala s pár zkušenými rybáři a každý říká úplně něco jiného. Jeden hloubky, druhý jemnější vláčku, takže to bude brát všude a hodně :D! [/citace]
jj. Co rybář, to názor... :-)
Odpovědět
Záleží na počasí, jako vždy v Norsku. Zažil jsem v únoru a březnu takové rybářské potěšení , že se s tim jaro nedá srovnat. V únoru jsme chytali na přívlač , jak dorše, halibuty tak mníky. Je pravda že větší dorš byl na pilkr.
Odpovědět
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...