Zdar rybáři. Zakládám další vlákno s velmi zajímavou lokalitou.
Veiholmen najdete na nejsevernějším výběžku ostrova Smola, doslova na konci světa.
Víc informací rád sdělím zde nebo přes email, popř telefon. Stačí napsat.. :-)
Zdar rybáři. Zakládám další vlákno s velmi zajímavou lokalitou.
Veiholmen najdete na nejsevernějším výběžku ostrova Smola, doslova na konci světa.
Víc informací rád sdělím zde nebo přes email, popř telefon. Stačí napsat.. :-)
Jedna jarní treska z Veiholmenu. Už aby bylo jaro!!! :-)
Odpovědět
Jo,jo,už mi to taky chybí.Zrovna jsem si dal alespoň tresčí jatýrka:-) Doufám,že bude počasí k tomu,vyzkoušet už ten únor,max.březen,do jara se mi čekat nechce:-) Tímto sháním nadšence,kteří by chtěli jet,na týden,na Veiholmen,vyzkoušet to s náma. Dodávku mám a chuť taky.(vyšlo by to levně,cena cca 9tis.kč,komplet se vším)
Přidávám fotku s Veiholmenským kelírkem:-)
Odpovědět
Ahoj Berny,
jedu sice v květnu na hranici polárního kruhu,ale tvoje nabídka zní lákavě:-D a taky mě už svrběj ruce = chtěly by namočit v Norském moři.Odkud jsi???
Odpovědět
Tam jsem byl na vojně(tedy před 23 roky):-P,
pošlete mi když tak formou soukromé zprávy nějaký kontakt na Vás(telefon,email),ať můžeme v klidu pohovořit.Dík
Odpovědět
Přesně tak -na letišti--u protivzdušné obrany státu8-O
Dík za číslo,mám cinknout dnes večer,nebo zítra dopo?
Odpovědět
Pro Honzaka,
měřil jen něco málo přes 120cm.Ale asi největší co jsme zatím chytili.Manfréd,kamarád z Rakouska měří jen 165cm,tak vypadá obrovskej..Zdravím Paradoxxxe,díky za zájem.
Odpovědět
[citace]Paradoxxx napsal:
Přesně tak -na letišti--u protivzdušné obrany státu
Dík za číslo,mám cinknout dnes večer,nebo zítra dopo?[/citace]
Klidně zavolej hned:-)
Odpovědět
[citace]berny72 napsal:
Pro Honzaka,
měřil jen něco málo přes 120cm.Ale asi největší co jsme zatím chytili.Manfréd,kamarád z Rakouska měří jen 165cm,tak vypadá obrovskej..Zdravím Paradoxxxe,díky za zájem.[/citace]
Krasny keler. Ja mam jen 113cm
Odpovědět
[citace]146-Terka napsal:
Že bych vyměnila snowboard za prut [/citace]
Moje volba jasná prut s tim mi to jde o malinko lip nez na prkně. Na prkně neumím vubec, a prutem se snad nezabiju. Hmm mám volnej týden :-D
Odpovědět
No kdybych se já rozhodoval, tak snowboard skovám a pádím na Vaiholmen.
Odpovědět
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...