Zdar rybáři. Zakládám další vlákno s velmi zajímavou lokalitou.
Veiholmen najdete na nejsevernějším výběžku ostrova Smola, doslova na konci světa.
Víc informací rád sdělím zde nebo přes email, popř telefon. Stačí napsat.. :-)
Zdar rybáři. Zakládám další vlákno s velmi zajímavou lokalitou.
Veiholmen najdete na nejsevernějším výběžku ostrova Smola, doslova na konci světa.
Víc informací rád sdělím zde nebo přes email, popř telefon. Stačí napsat.. :-)
[citace]otapa napsal:
To je divočák , vidím dobře??
dal bych si tu delikasu....[/citace]
JJ je to divočák ....... děláme to vždy že se to na týden naloží do láku a pak už zbývá jen grilovat odkrajovat a konzumovat :-D
Odpovědět
Ti říkám, že ho tam klidně svařím :D ale kanec musí být.
A moje rána byla poněkud světlejší a stačilo to krásně :)
Odpovědět
Ahoj přátelé,kamarádi a kamarádko...Všem vám moc děkuju,máte úžasné příspěvky. Bowhunterovo video nemá chybu a Terky zavařené jikry jsou k sežrání..s majonézou,solí,pepřem a hodně limetkou...Prostě paráda. Rád bych vás zas všechny brzo viděl. Bylo to super,akorát ten východ slunce mi unikl:-D
Odpovědět
[citace]berny72 napsal:
Ahoj přátelé,kamarádi a kamarádko...Všem vám moc děkuju,máte úžasné příspěvky. Bowhunterovo video nemá chybu a Terky zavařené jikry jsou k sežrání..s majonézou,solí,pepřem a hodně limetkou...Prostě paráda. Rád bych vás zas všechny brzo viděl. Bylo to super,akorát ten východ slunce mi unikl[/citace]
Berny teď tady koukám na ty hromady příspěvků a přemýšlím co napsat, a v tom píšeš ty a vystihl jsi to úplně přesně. Všichni jste byli hrozně fajn a budu se těšit až se zase potkáme. :-P
Odpovědět
No, jeste sehnat ten velkej gril a leto je pripraveny... :-)
Odpovědět
Terky komentář a Hantíkovo prase divoké,mi vehnali téměř slzy do očí a sliny do úst...8-O
Odpovědět
Jo a ještě se těším,až budu taky námořník...jako Terka,Hombre a Indy. A na prezentaci o lovu na Dírkách ve Spálově. Velmi svědomitě se na to již připravuji:-)
Odpovědět
Koukám,že už všichni spíte,zatím co já makám za barem,aby bylo na nové echoloty,lodě a motory...Máme nové 14 st.pivo beeránka a lidi v Budějovicích ho pijou jako diví.. i já,mňam.
To zase bude ráno,bez východu slunce :-P
Odpovědět
[citace]berny72 napsal:
Ahoj přátelé,kamarádi a kamarádko...Všem vám moc děkuju,máte úžasné příspěvky. Bowhunterovo video nemá chybu a Terky zavařené jikry jsou k sežrání..s majonézou,solí,pepřem a hodně limetkou...Prostě paráda. Rád bych vás zas všechny brzo viděl. Bylo to super,akorát ten východ slunce mi unikl[/citace]
Zdravim,
jak jste zavarovali jikry a jjatra?
Odpovědět
[citace]Romca napsal:
berny72 napsal:
Ahoj přátelé,kamarádi a kamarádko...Všem vám moc děkuju,máte úžasné příspěvky. Bowhunterovo video nemá chybu a Terky zavařené jikry jsou k sežrání..s majonézou,solí,pepřem a hodně limetkou...Prostě paráda. Rád bych vás zas všechny brzo viděl. Bylo to super,akorát ten východ slunce mi unikl
Zdravim,
jak jste zavarovali jikry a jjatra?[/citace]
Játra jsme zavařovali ...........slivovicí,rumem,becherovkou atd .tyto játra jsou pak velmi tuhá pevná ....... :-D:-D
Odpovědět
Tak to vám řeknu,to musela být delikatesa.Po téhle konzervaci se nemůžou ani zkazit::-):-)
Odpovědět
Tak takové zavařování znám velmi dobře. Ani není třeba dodržovat poměr surovin :-D:-D:-D
Odpovědět
No tak to mam radost, že chutnají a i bez kečupu :D. Tvuj recept taky zkusím ^^
JÁTRA: v kýblíčku hodně nasolím (klidne půl kila) a nechám v chladu do druhého dne. Pak pořádně propláchnu a odblaním (případní paraziti drží na bláně). Nakrájím na větší kusy a do skleniček dám 5 kuliček pepře, 2 nového koření, bobkový list a já dávám i stroužek česneku. Nápěchovat po okraj, otřit sklenici a zavařovat cca hodinku.
JIKRY: hned po vykuchání oblaním, promíchám se solí podle chuti a dám do sklenice (tady nechat prostor, jikry zvětší objem). No a opět zavařit cca na hodinku podle velikosti sklenic.
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...