Hasvik, NO
temperature icon -4°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -2°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon -1°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Veiholmen – komentáře k lokalitě

Zdar rybáři. Zakládám další vlákno s velmi zajímavou lokalitou.

Veiholmen najdete na nejsevernějším výběžku ostrova Smola, doslova na konci světa.

Víc informací rád sdělím zde nebo přes email, popř telefon. Stačí napsat.. :-)

Odpovědět

[citace]otapa napsal:

To je divočák , vidím dobře??

dal bych si tu delikasu....[/citace]

JJ je to divočák ....... děláme to vždy že se to na týden naloží do láku a pak už zbývá jen grilovat odkrajovat a konzumovat :-D

Ti říkám, že ho tam klidně svařím :D ale kanec musí být.

A moje rána byla poněkud světlejší a stačilo to krásně :)

8:40 ráno

14:30 odpoledne ----- Veiholmen mnoha tváří

:-D

Ahoj přátelé,kamarádi a kamarádko...Všem vám moc děkuju,máte úžasné příspěvky. Bowhunterovo video nemá chybu a Terky zavařené jikry jsou k sežrání..s majonézou,solí,pepřem a hodně limetkou...Prostě paráda. Rád bych vás zas všechny brzo viděl. Bylo to super,akorát ten východ slunce mi unikl:-D

[citace]berny72 napsal:

Ahoj přátelé,kamarádi a kamarádko...Všem vám moc děkuju,máte úžasné příspěvky. Bowhunterovo video nemá chybu a Terky zavařené jikry jsou k sežrání..s majonézou,solí,pepřem a hodně limetkou...Prostě paráda. Rád bych vás zas všechny brzo viděl. Bylo to super,akorát ten východ slunce mi unikl[/citace]

Berny teď tady koukám na ty hromady příspěvků a přemýšlím co napsat, a v tom píšeš ty a vystihl jsi to úplně přesně. Všichni jste byli hrozně fajn a budu se těšit až se zase potkáme. :-P

No, jeste sehnat ten velkej gril a leto je pripraveny... :-)

Terky komentář a Hantíkovo prase divoké,mi vehnali téměř slzy do očí a sliny do úst...8-O

Jo a ještě se těším,až budu taky námořník...jako Terka,Hombre a Indy. A na prezentaci o lovu na Dírkách ve Spálově. Velmi svědomitě se na to již připravuji:-)

Koukám,že už všichni spíte,zatím co já makám za barem,aby bylo na nové echoloty,lodě a motory...Máme nové 14 st.pivo beeránka a lidi v Budějovicích ho pijou jako diví.. i já,mňam.

To zase bude ráno,bez východu slunce :-P

[citace]berny72 napsal:

Ahoj přátelé,kamarádi a kamarádko...Všem vám moc děkuju,máte úžasné příspěvky. Bowhunterovo video nemá chybu a Terky zavařené jikry jsou k sežrání..s majonézou,solí,pepřem a hodně limetkou...Prostě paráda. Rád bych vás zas všechny brzo viděl. Bylo to super,akorát ten východ slunce mi unikl[/citace]

Zdravim,

jak jste zavarovali jikry a jjatra?

[citace]Romca napsal:

berny72 napsal:

Ahoj přátelé,kamarádi a kamarádko...Všem vám moc děkuju,máte úžasné příspěvky. Bowhunterovo video nemá chybu a Terky zavařené jikry jsou k sežrání..s majonézou,solí,pepřem a hodně limetkou...Prostě paráda. Rád bych vás zas všechny brzo viděl. Bylo to super,akorát ten východ slunce mi unikl

Zdravim,

jak jste zavarovali jikry a jjatra?[/citace]

Játra jsme zavařovali ...........slivovicí,rumem,becherovkou atd .tyto játra jsou pak velmi tuhá pevná ....... :-D:-D

Tak to vám řeknu,to musela být delikatesa.Po téhle konzervaci se nemůžou ani zkazit::-):-)

Tak takové zavařování znám velmi dobře. Ani není třeba dodržovat poměr surovin :-D:-D:-D

No tak to mam radost, že chutnají a i bez kečupu :D. Tvuj recept taky zkusím ^^

JÁTRA: v kýblíčku hodně nasolím (klidne půl kila) a nechám v chladu do druhého dne. Pak pořádně propláchnu a odblaním (případní paraziti drží na bláně). Nakrájím na větší kusy a do skleniček dám 5 kuliček pepře, 2 nového koření, bobkový list a já dávám i stroužek česneku. Nápěchovat po okraj, otřit sklenici a zavařovat cca hodinku.

JIKRY: hned po vykuchání oblaním, promíchám se solí podle chuti a dám do sklenice (tady nechat prostor, jikry zvětší objem). No a opět zavařit cca na hodinku podle velikosti sklenic.

• Téma ‚Veiholmen – komentáře k lokalitě’ nepřijímá nové odpovědi.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!