Hasvik, NO
temperature icon -5°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon -2°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -2°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 2°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Veiholmen – komentáře k lokalitě

Zdar rybáři. Zakládám další vlákno s velmi zajímavou lokalitou.

Veiholmen najdete na nejsevernějším výběžku ostrova Smola, doslova na konci světa.

Víc informací rád sdělím zde nebo přes email, popř telefon. Stačí napsat.. :-)

Odpovědět

Pěkný :-) :-)

V čem je to dělaný? iMovie?

[citace]Pafka napsal:

Pěkný

V čem je to dělaný? iMovie?[/citace]

Jj je to IMovie .

[citace]bowhunter napsal:

Ahoj všem účastníkům zájezdu Veiholmen březen 2016 .Zde máte video které snad malinko zachytí atmosféru této expedice .

Díky Všem za příjemný týden v prima prostředí a už se těším na červen že se tam s Vámi zase potkám .

Ahoj Bowhunter[/citace]

Super ... moc pěkný :-)

Nazdar, hlásí se oba "pražáci".

I my jsme dorazili v pohodě, sice prvních cca 550 km pod sněhem , jízda s naší 4kolkou to byla parádní, čistá doba jízdy 22 hod 58min.

Děkuji všem zainteressovaným za skvělý výlet do jiné reality.Všeobecně řečeno se vše povedlo, rybek mohlo být více, ale to nevadí, máme hodně marmelád:-D

Jen pro ostatní, co by to někdy chtěli zkusit si v únoru zarybařit, já mám indikovaný oboustranný zápal plic a Karel zase zánět průdušek.

Ale to nevadí, my to přeléčíme a hurá, zase někdy na Veilholmenu.

[citace]leiter napsal:

I my jsme dorazili v pohodě, sice prvních cca 550 km pod sněhem , jízda s naší 4kolkou to byla parádní, čistá doba jízdy 22 hod 58min.

Děkuji všem zainteressovaným za skvělý výlet do jiné reality.Všeobecně řečeno se vše povedlo, rybek mohlo být více, ale to nevadí, máme hodně marmelád

Jen pro ostatní, co by to někdy chtěli zkusit si v únoru zarybařit, já mám indikovaný oboustranný zápal plic a Karel zase zánět průdušek.

Ale to nevadí, my to přeléčíme a hurá, zase někdy na Veilholmenu.[/citace]

Asi slabší oddíl :-D:-D

No, me vyjma jater neboli nic... :-)

Pěkný video !!!

Jinak musím hodnotit Veiholmen jako výbornou lokalitu a to hlavně v létě na lov Polaků.

Je to opravdu na vsechny TOP místa kousek a proto plastové lodě vyhovují. A vzhledem k tomu že ted ještě nebyli najeté velké tresky tak se tam 6.4 vracíme a kdo by měl zájem tak máme v Tranzitu volné 4 místa !!!!! Pro více info pište do zpráv.....

[citace]leiter napsal:

Děkuji všem zainteressovaným za skvělý výlet do jiné reality.Všeobecně řečeno se vše povedlo, rybek mohlo být více, ale to nevadí, máme hodně marmelád

Ale to nevadí, my to přeléčíme a hurá, zase někdy na Veilholmenu.[/citace]

Jo tak to jsi byl ty, kdo je vykoupil :-E:-D

A příště musíme v obchode objednat i úžasné SURSID 😆

Ahoj to video je super s tou naší hymnou.Zdraví KÁSA:-P

[citace]kasamen napsal:

Ahoj to video je super s tou naší hymnou.Zdraví KÁSA[/citace]

Aaaaaaa......Kasa uz to taky nevydrzel a vstoupil.... :-)

No tak sláááva :-D ty jsi nám tu chyběl!

Tento výlet byla pro mě jedna VELKÁ NEZNÁMÁ. Neznala jsem lokalitu, styl lovu v únoru a ani nikoho z "bandy cizích chlapů"... Strach jsem měla snad ze všeho, jak budou ovládat loď, jak budou řídit, jestli mi nebude zima, zda mě bude kolektiv brát, zda udržím tempo, jak to tam bude vypadat, jestli nebudeme filetovat na mrazu, kvalita ubytování, teplo v pokojích atd... Nebudu se dlouze rozepisovat z čeho všeho jsem byla mile překvapena, důležité již bylo řečeno. Ovšem tahle VELKÁ NEZNÁMÁ PŘEDČILA MÁ PŘÁNÍ! Díky celé partě, především mé posádce :) a brzy na Veiholmenu!!!

8-O

TY JSI TAKY JEDNA VELKÁ NEZNÁMÁ.......:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Hele ty vejtaho, budeš večer u Hrocha?

Ahoj Teri tak se dívám jestli byl větší Mnik nebo ty :-D:-D No ale i s čepici jsi toho Mnika asi trumfla :-D:-D

• Téma ‚Veiholmen – komentáře k lokalitě’ nepřijímá nové odpovědi.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!