Zdar rybáři. Zakládám další vlákno s velmi zajímavou lokalitou.
Veiholmen najdete na nejsevernějším výběžku ostrova Smola, doslova na konci světa.
Víc informací rád sdělím zde nebo přes email, popř telefon. Stačí napsat.. :-)
Zdar rybáři. Zakládám další vlákno s velmi zajímavou lokalitou.
Veiholmen najdete na nejsevernějším výběžku ostrova Smola, doslova na konci světa.
Víc informací rád sdělím zde nebo přes email, popř telefon. Stačí napsat.. :-)
Terko,pěkně si to užíváte.Ryby máte pěkný,tak co víc si přát...nevrátíš se jako Terka 200.....?
Odpovědět
Pěkný fotky i ryby. Přeju vám výjezd na hloubku a něco většího. Terka se uzdraví a ukáže Vám jak na to.;-)
Odpovědět
Moc vás všechny zdravím, střízlivé zhodnocení dnešního dne:
Uloveno cca 60 tresek obecných,největší 80 cm.
Loveno na přívlač do 30 metrů,převážně na oranžové gumy,10-12 cm a pilkříky do 80g.
Další úlovky: Několik mníků nej 102cm,viz Indy a pár brosem,jo a jedna jednoskvná..
Rozhodně lepší den než včera.Je znát,že je březen,počasí super.. A to má zíta foukat jen 3ms.
Tak snad vyrazíme na větší deepy,alespoň na 100m.
Ps: Zdravím otce a omlouvám se,že nestíhám odepisovat:-)
A Pivovi taky..Testované háčky jsou velmi chytatelné,žádný problém..Dobrou noc
Odpovědět
Ahoj kamarádi z Veiholmenu:-) a všichni zde sledující. Dovoluji si zde zveřejnit můj první pokus o vlastní střih videa. Program mi neumožnil dosáhnout to co jsem původně chtěl, ale snad to zvládnete. Ve videu jsou dva zvukové klipy přímo z děje, kde je nutné přidat hlas. Jedná se pouze o první díl, který se týká cesty na Veiholmen. Na dalších dílech které se už budou týkat rybaření začnu pracovat již zítra.
Odpovědět
Dal jsem sem odkaz, nevím jak udělat aby tu bylo přímo video z youtube.
Odpovědět
Video pěkný, jako kdyby jsem tam byl. Fandím a přeji klidné moře a šťastný návrat domů.
Odpovědět
To Piva
Skoda, ze se na to nemuzu kouknout - asi jste pouzil nejakou hudbu, za kterou se ma platit, takze u nas to nejde :-( :-(
Odpovědět