Zdar rybáři. Zakládám další vlákno s velmi zajímavou lokalitou.
Veiholmen najdete na nejsevernějším výběžku ostrova Smola, doslova na konci světa.
Víc informací rád sdělím zde nebo přes email, popř telefon. Stačí napsat.. :-)
Zdar rybáři. Zakládám další vlákno s velmi zajímavou lokalitou.
Veiholmen najdete na nejsevernějším výběžku ostrova Smola, doslova na konci světa.
Víc informací rád sdělím zde nebo přes email, popř telefon. Stačí napsat.. :-)
Wifi prý je .... taky na ni spoléhám... jinak mě v práci pak sežerou ...
Prostoru v autě snad podle Davida bude dost :-) .... uvidíme zítra ....
Odpovědět
na Veiholmenu Wifi je a vždy šlapala v pohodě. Koukal jsem na počasí a vypadá to dobře. Držíme vám všichni palce.
Odpovědět
Wifi funguje,nebojte,alespoň vždy fungovala. Akorát v některých pokojích je slabší signál,což pro nás není problém,budeme mít přístup do všech. Koukal jsem,že má trochu sněžit v sobotu,až pojedeme přes Norsko,tak musíme počítat,že sjízdnost nebude úplně ideální. Zimáky máme,ještě přemýšlím o řetězech... Nemáte někdo? Pro jistotu.. na pneu 205/65-R 16 C
Odpovědět
Wifi funguje,nebojte,alespoň vždy fungovala. Akorát v některých pokojích je slabší signál,což pro nás není problém,budeme mít přístup do všech. Koukal jsem,že má trochu sněžit v sobotu,až pojedeme přes Norsko,tak musíme počítat,že sjízdnost nebude úplně ideální. Zimáky máme,ještě přemýšlím o řetězech... Nemáte někdo? Pro jistotu.. na pneu 205/65-R 16 C
Odpovědět
Kouknu se ,,, mám na Octavii ale nejsem si jistej na jaký rozměr pneu ... od dob co mám 4*4 jsem je nikdy nepotřeboval :-)
Jo a pro jistotu vezmu i lopatu ,,, kdyby nám to někde klouzlo ať se vyhrabeme
Odpovědět
[citace]berny72 napsal:
Tak to vem i nějaký štěrk,stačí tak tři kolečka..[/citace]
nikdy nevíš ....
Odpovědět
mám nějakou záhadnou bolest břicha, že by startovní nervozita?
za 18 hodin:-P:-P:-P
Odpovědět
[citace]leiter napsal:
mám nějakou záhadnou bolest břicha, že by startovní nervozita?
za 18 hodin[/citace]
Taky jsem dneska nějak ko 😕 tak to snad bude ok 😉
Odpovědět
Já už týden žeru jak nezavřená, asi potřeba podkožního tuku do zimy :-D
Odpovědět
V Betten rorbuer na druhe strane ostrova chytaji, tak vam to taky vyjde! Hezky si to uzijte a stastnou cestu!
Odpovědět
Janko, díky za přání i povzbuzující informaci.Pokusíme se co nejdříve referovat.
Nějaké zprávy o tom, jak to v současné době vypadá na hranicích, např.kvůli běžencům?
Jak to vypadá na E6 , máme se bát nějakých uzavírek, resp. počasí vypadá jak? Díval jsem se na YR.NO, zadal jsem pár měst po cestě, začne to zlobit asi až u Tynsetu, ale padat to má podle webu až na Smolu.Jaké jsou místní informace?
Díky za info i přání
Odpovědět
Cesta O.K. - pred par dny byly nejake problemy a uzavirky E6 na horskych cestach kvuli pocasi, ale ted to jde. Male uzavirky za Oslem kvuli pracim jsou vyznaceny objizdkama. Stejne pak pojedete po trojce, ne?
Aktualni uzavirky najdete zde http://www.vegvesen.no/trafikkinformasjon/Reiseinformasjon/Trafikkmeldinger?rapportid=601&type=utvalgt
Na hranicich - kontroly pasu, ale pokud jste nechodili moc do solaria, tak byste meli projet bez problemu.
ty retezy bych si vzala kvuli sedlu pred Aure, muze se stat cokoliv. Nahly snizek a cekate 3 hodiny na pluh ..
Jinak na Smöle kazdy den jinak. nezapomente na teple spodni pradlo ;-)
Odpovědět