Hasvik, NO
temperature icon -3°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -7°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon -1°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Veiholmen – komentáře k lokalitě

Zdar rybáři. Zakládám další vlákno s velmi zajímavou lokalitou.

Veiholmen najdete na nejsevernějším výběžku ostrova Smola, doslova na konci světa.

Víc informací rád sdělím zde nebo přes email, popř telefon. Stačí napsat.. :-)

Odpovědět

Pres den bude videt a vecer bude tma...

:-D

Učiněny meteorolog 😆

mapa připravena 8-)

pepapol, z destinace se vyjíždí doleva, že?

Studoval jsem tu mapu včera , je tam spousta krásných míst.Budeš jich mít dostatek(těch map)?

[citace]leiter napsal:

pepapol, z destinace se vyjíždí doleva, že?

Studoval jsem tu mapu včera , je tam spousta krásných míst.Budeš jich mít dostatek(těch map)?[/citace]

Mapy tam jsou a vyjíždí se na obě strany.

Dostatek???:-D vzdy kdyz jedu do novy lokality tak si mapu vytisknu. Mam dve tak ti jednu pujcim jo???? :-P8-):-D

Dá se jezdit jak zleva tak i na pravou stranu. Jediné pozor na výjezd do leva, tam sa za většího větru potkávají oceánské vlny. Vláčet se dá kousek od baráku, jen pozor na častě mělčiny.

mělčiny jsem zkoumal, je to jako na mé známé destinaci Lysoysundet, tam jich taky máme požehnaně, ale naučili jsme se tam jezdit a zatím si nikdo neškrtl.

Pepapol: já bych si mapu udělal, ale zatraceně nemám vůbec čas, to popovídám, až se uvidíme, já měl tenhle měsíc fakt pech...

Dokážete mi na mapě ukázat, kde je přesně ten náš barák, ale nechci obtěžovat;-)

[citace]Piva napsal:

Dá se jezdit jak zleva tak i na pravou stranu. Jediné pozor na výjezd do leva, tam sa za většího větru potkávají oceánské vlny. Vláčet se dá kousek od baráku, jen pozor na častě mělčiny.[/citace]

podle posledních prognoz budeme asi jezdit doprava, zase se zvedá vítr

Není to úplně poznat, ale myslím, že tady. :-)

je tam takovej malej červenej kroužek

[citace]leiter napsal:

mělčiny jsem zkoumal, je to jako na mé známé destinaci Lysoysundet, tam jich taky máme požehnaně, ale naučili jsme se tam jezdit a zatím si nikdo neškrtl.

Pepapol: já bych si mapu udělal, ale zatraceně nemám vůbec čas, to popovídám, až se uvidíme, já měl tenhle měsíc fakt pech...

Dokážete mi na mapě ukázat, kde je přesně ten náš barák, ale nechci obtěžovat[/citace]

Mrkni na první stránku, je tam mapa se šipkou přístav :-D

[citace]Hombre75 napsal:

je tam takovej malej červenej kroužek[/citace]

Myslím, že jsi se trefil přesně :-P

Že by WC na Veiholmenu ???? :-D

[citace]leiter napsal:

Dokážete mi na mapě ukázat, kde je přesně ten náš barák, ale nechci obtěžovat[/citace]

Myslím si že budeme muset jezdit ne větší hloubky,podle mého 60-80m a tam na nás budou čekat ty nej...:-D:-D podle mapy tam jsou super místa takže jsem uplně nedočkavej v neděli má být 5ka vítr to je to nejlepší co nás může potkat takže minimálně 10h na vodě:-D:-D:-D

A ty mapy klidně přidělám,ale kluci říkali že tam nějaký mapy jsou...

Atˇ už je Páááteeekkkkkk.......

• Téma ‚Veiholmen – komentáře k lokalitě’ nepřijímá nové odpovědi.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!