Hasvik, NO
temperature icon -1°C
mírné sněžení
Trondheim, NO
temperature icon 4°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon 8°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 7°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Veiholmen – komentáře k lokalitě

Zdar rybáři. Zakládám další vlákno s velmi zajímavou lokalitou.

Veiholmen najdete na nejsevernějším výběžku ostrova Smola, doslova na konci světa.

Víc informací rád sdělím zde nebo přes email, popř telefon. Stačí napsat.. :-)

Odpovědět

[citace]bowhunter napsal:

leiter napsal:

jsem dost rozložité postavy, budu plachtu simulovat

To by jest neriskoval mě to minulý rok na lodi chytlo .....využil jsem kalfasu na ryby ale jak se obratil vítr tak ze mě neměli kolegové na lodi radost ........ no ale pak když jsem kalfas vysypal do moře chytil jsem asi do pul hodiny halibuta ........ dodnes na tu historku vzpomínáme [/citace]

Tak mám tuto skutečnost za sebou a patří k nejveselejším příhodám z Norska... Hlavně pro ostatní... já se moc nesmál :-)

kluci, kdo už jste ve Veiholmenu byli, nemají tam náhodou zpracovatelskou firmu na lososy? Vzhledem k tomu, že jsem jednou nakoupil v Norsku přímo ve firmě pár lososů, byl bych rád, kdyby se mi to podařilo znovu.Popř. jestli tam máte někoho známého kdo by to dokázal zajistit.( jde mi o to, jestli si mám vzít bednu navíc )

Díky

Jinak s Davidem jsme se domluvili, že cca okolo 13-14 hod budeme na Vás čekat , nebo Vy na nás na trajektu v Sandvice.

Podle posledních propočtů, které jste si udělali tento čas platí?Jinak kdo bude na telefonu, kdyby se cokoliv přihodilo?

My jedeme Praha-Putgarden-Malmo- a potom po E3.

Ahoj,

tohle asi s Davidem. To je ředitel zájezdu :-)

Jsem zvědav, jestli už tam budou skreje.

[citace]leiter napsal:

kluci, kdo už jste ve Veiholmenu byli, nemají tam náhodou zpracovatelskou firmu na lososy? Vzhledem k tomu, že jsem jednou nakoupil v Norsku přímo ve firmě pár lososů, byl bych rád, kdyby se mi to podařilo znovu.Popř. jestli tam máte někoho známého kdo by to dokázal zajistit.( jde mi o to, jestli si mám vzít bednu navíc )

Díky

Jinak s Davidem jsme se domluvili, že cca okolo 13-14 hod budeme na Vás čekat , nebo Vy na nás na trajektu v Sandvice.

Podle posledních propočtů, které jste si udělali tento čas platí?Jinak

kdo bude na telefonu, kdyby se cokoliv přihodilo?

My jedeme Praha-Putgarden-Malmo- a potom po E3.[/citace]

No, cerstvy lososi jsem neobjednaval, ale uzeny za tepla i studena ano :-). O cersvych tam ani nevim.

Jinak domluva plati. Pockame na sebe pred trajektem kolem 13 hod. Kdyby cokoli tak jsem na telefonu ☺

[citace]leiter napsal:

Díky

Podle posledních propočtů, které jste si udělali tento čas platí?Jinak kdo bude na telefonu, kdyby se cokoliv přihodilo?

My jedeme Praha-Putgarden-Malmo- a potom po E3.[/citace]

To bys musel na Froyu zajet tam je nějaká fabrika a jestli přímo na lososy to nevim ale ryby tam zpracovávaj.....

[citace]Sim napsal:

Jsem zvědav, jestli už tam budou skreje.[/citace]

To sme všichni zvědaví,hlavně to počasí at nám vyjde,zatím to vypadá dobře no, tak uvidíme.....

[citace]Sim napsal:

Jsem zvědav, jestli už tam budou skreje.[/citace]

Michale, budeme podavat pravidelna hlaseni, neboj :-)

Dave- díky

PEPAPOL - právě na Froye jsme je kupovali, vozili nám je z fabriky

Jo a teď mě napadlo, studovali jste někdo, jaké počasí nás čeká na cestě?

Bude sněžit? Nebo padat trakaře?

Nebo normálně?

Bude krásně jako na Jaře a v Norsku bude jako v létě 8-)8-)

Hele bando, s váma bude super i kdyby padaly hovna s hákama 😉😂

[citace]Holzby napsal:

Hele bando, s váma bude super i kdyby padaly hovna s hákama 😉😂[/citace]

To si bud jistej... :-)

to jsem se zas něco dozvěděl.Že já se na Vás obracim:-E:-E:-E

Sakra co čekáš 😈😈

• Téma ‚Veiholmen – komentáře k lokalitě’ nepřijímá nové odpovědi.

Dubnová soutěž o Daiwa Legalis v hodnotě 2 190 Kč!

Vyhraj špičkový naviják na přívlač nebo feeder – zapoj se do soutěže ještě dnes!