Zdar rybáři. Zakládám další vlákno s velmi zajímavou lokalitou.
Veiholmen najdete na nejsevernějším výběžku ostrova Smola, doslova na konci světa.
Víc informací rád sdělím zde nebo přes email, popř telefon. Stačí napsat.. :-)
Zdar rybáři. Zakládám další vlákno s velmi zajímavou lokalitou.
Veiholmen najdete na nejsevernějším výběžku ostrova Smola, doslova na konci světa.
Víc informací rád sdělím zde nebo přes email, popř telefon. Stačí napsat.. :-)
NO při zhlédnutí té fotky konstatuju že jsi musel mít už fakt minimálně trojku v žíle 8-O
Odpovědět
[citace]bowhunter napsal:
NO při zhlédnutí té fotky konstatuju že jsi musel mít už fakt minimálně trojku v žíle [/citace]
no jak to tak vidím,,,, tak dovezený LIMIT máme na první den :-D
Odpovědět
Hlásím zabaleno, potraviny a pochutiny jsem vzal i pro Vás ostatní, Karel(co jede se mnou autem) hlásí, že bere celou šunku pršutu, prý jestli to jíte? :-D:-D:-D
jinak jeden praktický dotaz, povlečení je asi na místě, že?
Odpovědět
[citace]leiter napsal:
Hlásím zabaleno, potraviny a pochutiny jsem vzal i pro Vás ostatní, Karel(co jede se mnou autem) hlásí, že bere celou šunku pršutu, prý jestli to jíte?
jinak jeden praktický dotaz, povlečení je asi na místě, že?[/citace
Povlečení tam prý je,ale beru pro jistotu své.....
Odpovědět
[citace]leiter napsal:
Hlásím zabaleno, potraviny a pochutiny jsem vzal i pro Vás ostatní, Karel(co jede se mnou autem) hlásí, že bere celou šunku pršutu, prý jestli to jíte?
jinak jeden praktický dotaz, povlečení je asi na místě, že?[/citace]
No už ať tam jsme :-) :-) ...povlečení neberu ,,,, kapsle do myčky a spray na WC ano :-)
Odpovědět
No už ať tam jsme ...povlečení neberu ,,,, kapsle do myčky a spray na WC ano [/citace]
Jo-jo, voňavý spray se VĚTŠINOU moc hodí :-D:-P
Odpovědět
dík, jinak vítr se nám v předpovědi uklidnil, vypadá to na 5-7 m/s
Odpovědět
Vidím že tady již někdo otevřel správné fekální téma ...... :-D a hned nato někdo z rychlostí větru ...... :-D:-D........... No a to teprv uvidíte až Vás ty správné větry chytnou na lodi to vás nebude zajímat ani ta rychlost větruůůů v m/s.
Odpovědět
Povlečení samozřejmě máme,je to v ceně,žádný problém..Čočku s vejci,na podporu větrů beru s sebou,škoda,že tam nemáme lodě s plachtou:-D
Odpovědět
[citace]leiter napsal:
jsem dost rozložité postavy, budu plachtu simulovat[/citace]
To by jest neriskoval :-D:-D mě to minulý rok na lodi chytlo .....využil jsem kalfasu na ryby ale jak se obratil vítr tak ze mě neměli kolegové na lodi radost ........ no ale pak když jsem kalfas vysypal do moře chytil jsem asi do pul hodiny halibuta ........ dodnes na tu historku vzpomínáme :-D:-D
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...