Zdar rybáři. Zakládám další vlákno s velmi zajímavou lokalitou.
Veiholmen najdete na nejsevernějším výběžku ostrova Smola, doslova na konci světa.
Víc informací rád sdělím zde nebo přes email, popř telefon. Stačí napsat.. :-)
Zdar rybáři. Zakládám další vlákno s velmi zajímavou lokalitou.
Veiholmen najdete na nejsevernějším výběžku ostrova Smola, doslova na konci světa.
Víc informací rád sdělím zde nebo přes email, popř telefon. Stačí napsat.. :-)
[citace]leiter napsal:
Jak je to tam s benzinem do lodě, asi na místě, že?
Dále vybavenost kuchyňky, David psal že v pohodě, tak si to raději ověřuji.
Jako berete s sebou výzbroj? Předpokládám, že těžký pilkrák asi jen na ozdobu, popř. jen jeden...Spíš to bude o přívlači...[/citace]
Vybavenost kuchynky je dostačující :-D, pokud nám to počasí dovolí tak pojedeme na hranu z 20 na 150m tak pilkrovací pruty určitě s sebou.
Odpovědět
[citace]pepapol napsal:
Benzín na místě a já si beru 2 přívlačáky + pilkrák a el. určitě!!!!
Ještě si chci domluvit pujčení navigace bez ní prostě ani ránu [/citace]
Pokud mas tkzv.chytry mobil tak si stahni aplikaci Navionics jsou tam perfektní mapy dna a je to jako GPS s mapami celého dna kompletního Norska .mam to uz 2 roky a osvědčilo se to maximálně .Funguje mi to na IPadu i na IPhonu který si dávám do voduvzdorneho pouzdra a na lodi je to pak v pohodě.Minuly rok kdyz nám přestala fungovat navigace a mapy na Garminu v lodi nám to zachránilo kůži
Odpovědět
[citace]bowhunter napsal:
pepapol napsal:
Ještě si chci domluvit pujčení navigace bez ní prostě ani ránu
Pokud mas tkzv.chytry mobil tak si stahni aplikaci Navionics jsou tam perfektní mapy dna a je to jako GPS s mapami celého dna kompletního Norska .mam to uz 2 roky a osvědčilo se to maximálně .Funguje mi to na IPadu i na IPhonu který si dávám do voduvzdorneho pouzdra a na lodi je to pak v pohodě.Minuly rok kdyz nám přestala fungovat navigace a mapy na Garminu v lodi nám to zachránilo kůži
[/citace]
Ještě lepší zkušenosti mám s aplikací Eniro pa Sjon, přímo Norská aplikace.
Odpovědět
[citace]snori napsal:
bowhunter napsal:
pepapol napsal:
Ještě si chci domluvit pujčení navigace bez ní prostě ani ránu
Ještě lepší zkušenosti mám s aplikací Eniro pa Sjon, přímo Norská aplikace. [/citace]
Už to mám:-D:-D:-D Díky Dane!!!!!
Odpovědět
Mam iPhone 6+ a beru na vodu i Ipad takze displeje stačí :-P
Odpovědět
[citace]bowhunter napsal:
No dočkáme se ...... Je to tuším za 9 [/citace]
Tušíš správě 😉
Odpovědět
máte všichni, tak já nic nahrávat nebudu, stejně budeme jezdit spolu, max na dohled
Odpovědět
V kuchyni je opravdu vše. Jediné co beru je velký hrnec, ale to je jen na těstoviny když vařím pro všechny.
Odpovědět
[citace]Holzby napsal:
Sonar připraven 😉[/citace]
Dobre ty!!! 😀
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...